Er vel egentlig ganske stolt

Torsdag 5 mars fikk jeg pakke i posten av Myrna Braza, ett av mine store idoler. Det var hennes debut album «Free as a bird», jeg ble så utrolig glad, for albumet hennes har jeg ventet på siden 2005, men nå er jeg så heldig å ha det i hende. Siden torsdag har dette albumet surret i cd-spilleren, og jeg tuller ikke om jeg sier at på en dag har det gått på reapeat ca 20 ganger. Greit, man kan laste ned albumet hennes på itunes og på amazon, men det er  noe med å ha den fysiske platen i hende, dette gjelder egentlig alle album synes jeg. Er noe eget med å sitte med bookleten som du kan bla i, samtidig som du hører den ene sangen etter den andre. Hva synes dere?

Myrna er så utrolig flink, hun er singer og songwriter, stemmen hennes kjenner dere kanskje best fra SPETAKKEL sine sanger en gang i tiden, og om dere noen gang har lurt på hvem den flotte dame-stemmen i sangene deres er, så kan jeg si at det er nok Myrna Braza dere. Sangene hennes er da soul sanger, men på Myrna sin måte. Klarer ikke helt beskrive det, for Myrna gjør sin ting.

En ting til som var så koselig med å få albumet, det stod faktisk takk til meg inni der. Meg, og to venninner av meg var takket i albumet hennes. Vi er jo fans, fulgt henne siden 2005 og har fansider og hele greien. Men jeg synes virkelig det er en ære at hun gir plass til å takke den fansen sin på den måten. Er så stolt over Myrna og albumet hennes, og blir jo selvsagt enda mer stolt når det står mitt navn (Vero) inni der og.

Som den lille «linselusen» jeg er, klarte jeg faktisk å stikke trynet mitt i bookleten på Maria Haukaas Storeng sitt andre album «Hold On Be Strong» også. Var VELDIG flaut i begynnelsen.
Fikk melding av Terese på mobilen at det var bilde av meg i Maria sin booklet, men jeg tenkte: åh, stilig, da er det helt sikkert bilde av meg og resten av MariaExpressen (fangruppen jeg er i) sammen med Maria. Så jeg bare gliste. Da jeg etter jobb skulle kjøpe albumet, fant jo jeg fort ut etter jeg hadde betalt at, neida, det var bare jeg som var avbildet sammen med Maria. Bildet fra etter seieren hennes i MGP i Oslo Spektrum 2008. Utrolig flaut, jeg ringte rett hjem til mamma og hun bare lo. Som sagt, i begynnelsen var det utrolig flaut, nå synes jeg det bare er kjekt.

Det stod også i hennes album takk til fansen, og da spesielt ME (MariaExpressen). Herlige mennesker, Maria og Myrna. Er det rart jeg er fan?

Hvem er dere fan av?

Nå skal jeg snart finne sengen, men må nesten høre igjennom Myrna sitt album en gang til før jeg legger meg.

*Veronica*

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Musikk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Er vel egentlig ganske stolt

 1. sv: Jupp, det er den serien. Mary Cherry ser helt lik ut i Popular som hun gjør i What I like about you. Haha. Det er morsomt å se det igjen 🙂 Fin blogg :)sv: Jupp, det er den serien. Mary Cherry ser helt lik ut i Popular som hun gjør i What I like about you. Haha. Det er morsomt å se det igjen 🙂 Fin blogg 🙂

 2. Jeg er helt enig når der gjelder det å ha albumet fra butikken, ikke bare lastet ned.

  Tidligere var jeg veldig fan av Tone Damli Aaberge. Nå digger jeg blant annet p!nk :pJeg er helt enig når der gjelder det å ha albumet fra butikken, ikke bare lastet ned.

  Tidligere var jeg veldig fan av Tone Damli Aaberge. Nå digger jeg blant annet p!nk :p

 3. Anonym sier:

  Sikta til når det kommer ny episode i USA. Altså HELT ny episode, og den kommer ut 16.mars. =)Sikta til når det kommer ny episode i USA. Altså HELT ny episode, og den kommer ut 16.mars. =)

 4. @Veronica: Tone er flink til å synge, ellers har jeg ikke hatt sansen for musikken hennes egentlig. P!ink er kul da:) ville på konserten hennes i Bergen, men kom meg aldri så langt:P
  @Cecilie: åh, da så;) Det er bra med enda mer GG, liker den serien.@Veronica: Tone er flink til å synge, ellers har jeg ikke hatt sansen for musikken hennes egentlig. P!ink er kul da:) ville på konserten hennes i Bergen, men kom meg aldri så langt:P
  @Cecilie: åh, da så;) Det er bra med enda mer GG, liker den serien.

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s