23, 24, 25 og 26…

Nå skal det sies før dere leser videre at jeg har diagnosen leddgikt, og er skikkelig plaget med vonde ledd og noen syke håndledd, som enten ikke kan bøyes, eller bøyer seg i rare retninger (bare spør dem som kjenner meg)… så blir fort sliten og trøtt av egentlig veldig lite. Noen av medisinene gjør meg litt sløv, og verkingen gjør meg bare trøtt og irritert når det virkelig står på.

I går kveld tok jeg med skikkelig sammen og gikk ut på byen for å drikke og danse for en gangs skyld. Lenge siden jeg har vært skikkelig på byen nå, for enten har jeg vært svindårlig i leddene mine, eller så har jeg ikke hatt langhelg fra jobben (og det trenger jeg for å kunne gå ut…), men i går hadde jeg greie ledd og jeg har langhelg;).

Jeg var ute med noen kamerater fra Askvoll som jeg ikke har sett på en stund, og de synes det var på tide at jeg dro meg på byen når de endelig var i Bergen. Ellers sees vi nesten kun om sommeren, mens vi holder kontakten via sms og facebook. De var i Bergen og spillte fotballkamp, og det var såå kjekt å se dem igjen. Er noen gode gutter hele gjengen, og skal ikke skryte, men er en fin bukett gutter om man kan si det på den måten. Er mange jenter som ser både 2 og 3 ganger etter dem på byen.

Eneste kjipe var at der de fleste ville gå, på RICKS, der har de 24 års grense, så vi var en liten gjeng som ikke kom oss inn der, fordi vi dessverre er født et år for seint. Så vi ble en gjeng som gikk på RICKS (hadde ikke så lyst å ødelegge for gjengen som ville der) og en gjeng på ZACHEN. Men skjønner ikke problemet til RICKS og de andre 24 års stedene egentlig! Så lenge man er over 20 synes jeg vi kunne fått lov til å komme inn, når man er en gjeng som er sammen. For en 24 åring har jo egentlig ikke mer rettigheter når det gjelder alkohol enn en snart 23 åring liksom. Og så lenge man er «edru» og ikke oppfører seg som fjortisjenter på speed, så synes jeg virkelig at man kunne få slippe inn. Er ikke alle 24+ som oppfører seg heller, men de slipper inn.

Men vi havnet på ZACHEN i stedet, var kjekt det da, men er så sinnsykt mange langfingrede guttunger der, som ikke tar nei for et nei og hisser seg opp om de blir avvist. Noen spesielt mer enn andre. Helt seriøst, kan ikke en jente få danse i fred på dansegulvet uten at enkelte kommer bort og skal klype deg i rompa eller teste ut om man har silikon eller ikke? Heldigvis hadde eg ringer på meg i går, og den ene ser ut som forlovelsesring, så jeg pleier bare å vise den, noen tar hintet, andre ikke.

Så var en blandet kveld, hadde det jo moro og var utrolig kjekt å være med gode kamerater igjen og en jobb-venninne. Fikk danset og det var kjempekoselig, men kunne klart meg uten diverse figurer på dansegulvet:)

Hva synes dere, skal vi som i hvertfall er over 20 få lov til å slippe inn på 24 års grense?

Dårlig bilde, men er fra i fjor sommer..haha, jeg er litt omtåket, vet eg ser dønn forelska ut..men dette er et blindskudd min tante klarte å fange:P

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

5 svar til 23, 24, 25 og 26…

 1. Om dei som er over 20 skal sleppe inn på 24 års aldersgrene er det jo ingenting som heiter 24 års aldersgrense :p Men 24 års aldersgrense kunne vert kutta ut.Om dei som er over 20 skal sleppe inn på 24 års aldersgrene er det jo ingenting som heiter 24 års aldersgrense :p Men 24 års aldersgrense kunne vert kutta ut.

 2. Anonym sier:

  @ Terese: er det som er poenget..at 24 års aldersgrense er så teit.. at er man over 20 så er man over 20.@ Terese: er det som er poenget..at 24 års aldersgrense er så teit.. at er man over 20 så er man over 20.

 3. Da er du ganske heldig som bare har blitt det en gang… Jeg blir det ganske så ofte…
  Sove 24 timer faktisk.. Kjenner til at det å stå opp av sengen er hardt, men ikke klart å sove såå lenge før tror jeg.. Bortsett fra etter russetiden da:) Da er du ganske heldig som bare har blitt det en gang… Jeg blir det ganske så ofte…
  Sove 24 timer faktisk.. Kjenner til at det å stå opp av sengen er hardt, men ikke klart å sove såå lenge før tror jeg.. Bortsett fra etter russetiden da:)

 4. Anonym sier:

  Dere burde nå få kommet inn på Ricks uansett, er man en gjeng og alle er over 20 skulle ikke det vært noe problem. Synes også man bør få komme inn på f.eks 24 års-steder om man er over 20 og oppfører seg fint.Dere burde nå få kommet inn på Ricks uansett, er man en gjeng og alle er over 20 skulle ikke det vært noe problem. Synes også man bør få komme inn på f.eks 24 års-steder om man er over 20 og oppfører seg fint.

 5. Anonym sier:

  @AnneBirthe: HELT enig.. blir så irritert altså.. men, men, ekke noe å gjøre med. Måtte nesten kjøpt billett til Vinskvetten for å komme seg inn der, og DET gidd eg ikke:P hahaha@AnneBirthe: HELT enig.. blir så irritert altså.. men, men, ekke noe å gjøre med. Måtte nesten kjøpt billett til Vinskvetten for å komme seg inn der, og DET gidd eg ikke:P hahaha

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s