Musikal freak…

I dag satt jeg og så igjennom min gamle musikkmappe fra Ungdomsskolen, 8-10 klasse. Det er læreren vi hadde i 8-10 klasse, Astrid som fikk meg hektet på musikaler. Vi hadde verdens beste klasseforstander fra 8-10 klasse. Hun var vel nettopp ferdig lærer den gangen og vi var første klassen hennes. Hun var flink til å synge og å spille diverse instrumenter, så musikktimene våre var helt fantastiske.

Det var i 10 klasse musikalene slo inn for fullt, for i en musikktime, fikk vi vite at vi skulle deles inn i grupper, og hver gruppe skulle fremføre en scene fra en musikal, vi skulle synge + danse og skulle vise det for hele klassen. Vi hadde en del musikaler å velge mellom, men så var jo det noen som skrek høyest og fikk GREASE og FAME musikalene, mens vår gruppe ble egentlig sittende igjen med «Aquarius» fra HAIR musikalen. Ingen i gruppen (utenom meg) likte den sangen, så vi måtte legge hodene våre i bløt, så vi valgte til slutt «Does Your Mother Know» fra MAMMA MIA! musikalen.

Det gikk kjempefint med fremføring, og vi fikk faktisk 6er i karakter;) og etter dette prosjektet, ja da var Vero HELT hekta på musikaler, for man satte seg liksom inn i selve prosjektet.

Så egentlig kan jeg takke min kjære «gamle» lærer for alle de fine musikal opplevelsene jeg har hatt siden jeg sluttet på Ungdomsskolen. Hadde det ikke vært for hennes musikktimer, så hadde jeg ikke vært like glad i musikaler og musikk som jeg er. Så tusen takk Astrid🙂

Noen av dere bloggere som har hatt en lærer i livet som har hatt betydning for hvor dere står i dag?

Ellers har jeg skiftet litt på utseende på bloggen min i dag, bare prøvd meg litt frem, men ser det er litt igjen å gjøre. Men Headeren må jeg vente litt med til min bror kommer. Ser blogg utseende greit ut hos dere?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

5 svar til Musikal freak…

 1. Helge, ungdomsskulelæraraen min og klasseforstandaren eg har no hjelper meg mega masse!Helge, ungdomsskulelæraraen min og klasseforstandaren eg har no hjelper meg mega masse!

 2. sv: skjønner at du er stolt av byen din og å være bergenser=D ehhe. bodde i Bergen når jeg var bittebitteliten. Eller, bodde vel på Manger =) hehe. lyst til å flytte dit når jeg blir litt eldre;)sv: skjønner at du er stolt av byen din og å være bergenser=D ehhe. bodde i Bergen når jeg var bittebitteliten. Eller, bodde vel på Manger =) hehe. lyst til å flytte dit når jeg blir litt eldre;)

 3. Anonym sier:

  Synes bloggen din har blitt kjempefin nå med litt farger 🙂
  Må ha vært utrolig kjekt å ha en sånn lærer. Eneste læreren jeg kommer på som har hatt noe å si for valgene jeg har gjort senere, er en lærer jeg hadde på barneskolen som klarte å få meg interessert i engelsk.Synes bloggen din har blitt kjempefin nå med litt farger 🙂
  Må ha vært utrolig kjekt å ha en sånn lærer. Eneste læreren jeg kommer på som har hatt noe å si for valgene jeg har gjort senere, er en lærer jeg hadde på barneskolen som klarte å få meg interessert i engelsk.

 4. åååja ; ) så greit! Syns det er fint på Manger og jeg =)
  Hehe, veldig spesielt iallefall. hehe. åååja ; ) så greit! Syns det er fint på Manger og jeg =)
  Hehe, veldig spesielt iallefall. hehe.

 5. Anonym sier:

  @Terese: *Thumbs Up*
  @AnneBirthe: Tusen takk:) Men skal fikse litt så layouten ser litt bedre ut. Hehe, den Engelsken har du virkelig fått bruk for vennen.@Terese: *Thumbs Up*
  @AnneBirthe: Tusen takk:) Men skal fikse litt så layouten ser litt bedre ut. Hehe, den Engelsken har du virkelig fått bruk for vennen.

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s