De vokser så fort..

For en del år siden, da jeg gikk i 10 klasse hadde jeg elevens valg på skolen. Den gangen bestemte jeg meg for å reise ut til min mormor og morfar i Sunnfjord for å være på skolen der, i 1-2 klasse. I den klassen, da i 2 klasse gikk min skjønne lille kusine Mariel. Mariel er den første kusinen min, og jeg husker så stolt jeg var da hun kom til verden, da var jeg 7 år gammel. Stas altså:)

I år skal denne jenten konfimeres, hun ble 15 år 7 Mars i år, og i Mai skal jenten inn i de «voksnes» rekker som de så fint kaller det fra gammelt av. Helt utrolig, det er søren ikke lenge siden denne jenten gikk i bleie og svarte ja til meg og min bror sine mange dumme spørsmål.

En tradisjon, som vi alle har en gang har gledet oss til, er bygdedansen. Man må enten være konfirmert eller 15 år for å komme inn, og disse dansene er annenhver helg hele sommeren, fra 17 mai. Det er faktisk like kjekt på disse dansene den dag i dag, jeg var 14 år første gang jeg satte min fot innenfor samfunnshuset og jeg elsker det like mye nå som jeg er snart 23..

Men i år blir det litt annerledes da, siden lille Mariel kan sette sin fot innenfor døren. Hva skal jeg gjøre da? På disse dansene pleier jeg egentlig å slippe håret løst, men nå må jeg vel oppføre meg for å være et forbilde eller? er litt skrekkblandet fryd her, for blir jo kjempestas at lille henne kan feste med gjengen også. Da uten alkohol på henne off course:P Storekusinen skal passe på:P

Mariel er en taletntfull ung dame, hun spiller bass og hun synger. Synes hun er kjempeflink og jeg er veldig stolt av henne:) Så nå får vi se om jenten kan slippe håret løst og være på en skikkelig bygdedans:)

Om du leser dette snuppa, så er jeg veldig glad i deg!!!

Hun kommer nok til å knuse en del gutthjerter i allefall:)

Noen av dere som har vært på bygdedans? Og noen av deres småkusiner/småfettere eller småsøsken som blir gammel nok til å henge med på bygdedans i år?

Kankje noen av dere synes dette hørs litt harry ut? Men det er UTROLIG gøy!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

10 svar til De vokser så fort..

 1. @svar: hehe, ja litt skrivefeil va det:p å ja, bygdedans er det artigaste som finst:D vi he det enda heime me oss, alltid stas, skal på dans på samfunnshuset i påska. alltid like stas!:D he ikkje blitt så stor at lille broren min kan komme inn, men han skal konfirmerast i mai så det e ikkje lenge til. det blir nok litt rart ja. hehe.!@svar: hehe, ja litt skrivefeil va det:p å ja, bygdedans er det artigaste som finst:D vi he det enda heime me oss, alltid stas, skal på dans på samfunnshuset i påska. alltid like stas!:D he ikkje blitt så stor at lille broren min kan komme inn, men han skal konfirmerast i mai så det e ikkje lenge til. det blir nok litt rart ja. hehe.!

 2. sv; HAHHA seriøst? XD skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før. eller. liksom. det er jo genialt. og litt juks må man vel regne med? det er jo bare til det beste for alle? lærerne blir stolte av gode resultater, elever blir glade og kommer inn på de skolene de vil og foreldre får sove godt. hahha. neida=) vet ikke jeg. bare merker at når det blir mer og mer å gjøre hele tiden så kan man ikke lære seg absolutt alt likegodt. men det som står på armen min der har jeg ikke hatt prøve i enda. men skal ha det. og skal kunne det……(uten juks) haha :)));)sv; HAHHA seriøst? XD skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før. eller. liksom. det er jo genialt. og litt juks må man vel regne med? det er jo bare til det beste for alle? lærerne blir stolte av gode resultater, elever blir glade og kommer inn på de skolene de vil og foreldre får sove godt. hahha. neida=) vet ikke jeg. bare merker at når det blir mer og mer å gjøre hele tiden så kan man ikke lære seg absolutt alt likegodt. men det som står på armen min der har jeg ikke hatt prøve i enda. men skal ha det. og skal kunne det……(uten juks) haha :)));)

 3. Anonym sier:

  Bydans? Huh?
  Men skal konfirmere meg i år i hvert fall 🙂 Borgelig eller humanetisk eller hva det er.Bydans? Huh?
  Men skal konfirmere meg i år i hvert fall 🙂 Borgelig eller humanetisk eller hva det er.

 4. Anonym sier:

  Bydans? Huh?
  Men skal konfirmere meg i år i hvert fall 🙂 Borgelig eller humanetisk eller hva det er.Bydans? Huh?
  Men skal konfirmere meg i år i hvert fall 🙂 Borgelig eller humanetisk eller hva det er.

 5. Anonym sier:

  @Benedikte: Åh, fint at det finnes make personer som meg som liker bygdedans:) Min bror ble gammel nok for noen år siden ja:P Men var ikke så rart å ha han med seg liksom, for det er ikke så mange år mellom oss. Men når småkusiner skal trippe rundt, så er det annereldes:P

  @Sarah: Var vel noen lunde den tankegangen vi hadde og:) Haha, var vår klasse som satte litt «standarden» for å gjemme bøkene på do:P hahaha. Man blir mer ferska med skrift oppover armene..

  @Hilde: Bygdedans:P Ikke bydans.@Benedikte: Åh, fint at det finnes make personer som meg som liker bygdedans:) Min bror ble gammel nok for noen år siden ja:P Men var ikke så rart å ha han med seg liksom, for det er ikke så mange år mellom oss. Men når småkusiner skal trippe rundt, så er det annereldes:P

  @Sarah: Var vel noen lunde den tankegangen vi hadde og:) Haha, var vår klasse som satte litt «standarden» for å gjemme bøkene på do:P hahaha. Man blir mer ferska med skrift oppover armene..

  @Hilde: Bygdedans:P Ikke bydans.

 6. sv; haha, det er veldig sant! skrift oppover armene er rimelig driti ut om man blir tatt. er ikke så mye mulighet tilå forklare bort det egentlig =)sv; haha, det er veldig sant! skrift oppover armene er rimelig driti ut om man blir tatt. er ikke så mye mulighet tilå forklare bort det egentlig =)

 7. Anonym sier:

  Åja… men det gir ikke mer mening nå helller :)Åja… men det gir ikke mer mening nå helller 🙂

 8. Anonym sier:

  Åja… men det gir ikke mer mening nå helller :)Åja… men det gir ikke mer mening nå helller 🙂

 9. Jeg var nok en av de med det største gliset! hehe :p Har nesten planer om å se den igjen, hehe. Så løp og se den, du vil nok elske den! :-DJeg var nok en av de med det største gliset! hehe :p Har nesten planer om å se den igjen, hehe. Så løp og se den, du vil nok elske den! 😀

 10. Svar: M-m, skader ikke å se OTH om å om igjen nei. Elsker episoden i sesong 4, der klassen blir delt opp to og to, og skal ut og fortelle litt om seg selv til den andre og til slutt ta et bilde av hvordan de oppfatter den andre personen nå. Min favoritt er definitivt Brooke, hun har så mange sider, både gode og de litt verre, men tilsammen utgjør de Brooke :DSvar: M-m, skader ikke å se OTH om å om igjen nei. Elsker episoden i sesong 4, der klassen blir delt opp to og to, og skal ut og fortelle litt om seg selv til den andre og til slutt ta et bilde av hvordan de oppfatter den andre personen nå. Min favoritt er definitivt Brooke, hun har så mange sider, både gode og de litt verre, men tilsammen utgjør de Brooke 😀

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s