P.S Jeg elsker deg!

I natt ble jeg ferdig med boken, og det er egentlig litt trist. Denne boken anbefales på det sterkeste, tårene mine har trillet og jeg har ledd så jeg fikk vondt i magen opp til flere ganger.

Boken setter virkelig følesene i sving, og man kan kjenne seg igjen i hovedpersonen Holly, selv om alle ikke har vært igjennom akkuratt det samme som henne (det har ikke jeg heller), men følelsene hennes blir så ekte liksom.

Etter jeg hadde lest ferdig boken, så måtte jeg bare se filmen en gang til..selv om klokken nærmet seg 02:30.. haha. så lite søvn på meg i natt, men who cares?

Noen som har sett filmen eller lest boken?

Ellers så har min lillebror kommet hjem på perm fra militæret… meg og en venninne var og hentet han på flyplassen (tusen takk Lill-Kristin, du reddet meg virkelig i dag altså:) Så thanks! setter stor pris på det!).

Nå skal jeg kutte opp litt purreløk også lage ferdig resten av pizzabrødet;) det er så godt med pizza-brød! Må gjøre litt stas på lillebror når han kjem heim på perm veit du;)

Noen av dere som har familiemedlemmer i førstegangstjenesten?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Anbefaling, Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

10 svar til P.S Jeg elsker deg!

 1. Jeg har sett filmen, og det er den beste filmen jeg har sett! Jeg har aldri grått så mye i en film før, ikke av Titanic en gang! :)Jeg har sett filmen, og det er den beste filmen jeg har sett! Jeg har aldri grått så mye i en film før, ikke av Titanic en gang! 🙂

 2. åh!den boken er så fantastisk! Boken må bare oppleves altså! Jeg har lest den norske to ganger, nå har jeg begynt på den på engelsk 😀 Og jeg må si jeg ble skuffa når jeg så filmen. Den levde virklig ikke opp til forventningene me boken. Men boken er den beste jeg har lest! terning kast 6 !åh!den boken er så fantastisk! Boken må bare oppleves altså! Jeg har lest den norske to ganger, nå har jeg begynt på den på engelsk 😀 Og jeg må si jeg ble skuffa når jeg så filmen. Den levde virklig ikke opp til forventningene me boken. Men boken er den beste jeg har lest! terning kast 6 !

 3. Anonym sier:

  SV: jeg er følger allerede bloggen din:):)
  Nei, jeg har kjøpt den jeg har selv ;)SV: jeg er følger allerede bloggen din:):)
  Nei, jeg har kjøpt den jeg har selv 😉

 4. Anonym sier:

  Er det han som legger igjen lapper til dama si? Jeg er så dårlig på filmtitler :p Men er det det har jeg sett`n :)Er det han som legger igjen lapper til dama si? Jeg er så dårlig på filmtitler :p Men er det det har jeg sett`n 🙂

 5. Anonym sier:

  Så kjekt at du likte boken! :)Boken er utrolig bra og jeg synes filmen er veldig bra også, for jeg var forberedt på at den var så annerledes fra boken. Skulle likevel ønske det ble laget en film som faktisk hadde samme handling som boken.Så kjekt at du likte boken! :)Boken er utrolig bra og jeg synes filmen er veldig bra også, for jeg var forberedt på at den var så annerledes fra boken. Skulle likevel ønske det ble laget en film som faktisk hadde samme handling som boken.

 6. Jeg har sett filmen og synes den er herlig! Tenkte kjøpe boka også :))Jeg har sett filmen og synes den er herlig! Tenkte kjøpe boka også :))

 7. boken er bedre enn filmen, MYE bedre!
  Jeg så filmen først, leste boken etterpå, siden jeg fikk den av min skjønne bestis Anne-Birthe:) Som jeg er helt enig med at de kunne laget filmen mye mer lik boken!boken er bedre enn filmen, MYE bedre!
  Jeg så filmen først, leste boken etterpå, siden jeg fikk den av min skjønne bestis Anne-Birthe:) Som jeg er helt enig med at de kunne laget filmen mye mer lik boken!

 8. Anonym sier:

  Både boken og filmen er bra, men boken er (slik som det ofte er med bøker) bedre enn filmen. Det er en utrolig søt, hjertevarm, trist, morsom og god bok! Det er så mange aspekter ved den, og man kjenner seg lett igjen i både situasjoner og karakterer i boken. Jeg skriver for tiden en karakteranalyse av Holly som en oppgave i engelsk. Dette er en slik bok som man ler av på den ene siden og må tørke en tåre når man blar over på neste. Både boken og filmen er bra, men boken er (slik som det ofte er med bøker) bedre enn filmen. Det er en utrolig søt, hjertevarm, trist, morsom og god bok! Det er så mange aspekter ved den, og man kjenner seg lett igjen i både situasjoner og karakterer i boken. Jeg skriver for tiden en karakteranalyse av Holly som en oppgave i engelsk. Dette er en slik bok som man ler av på den ene siden og må tørke en tåre når man blar over på neste.

 9. Ååh, PS i love you filmen er bare SÅÅ søt!! Jeg grein masse når jeg såg den!! Tror jeg må se den en gang til snart :)Ååh, PS i love you filmen er bare SÅÅ søt!! Jeg grein masse når jeg såg den!! Tror jeg må se den en gang til snart 🙂

 10. @Elisabeth: jepp den er søt, men boken er SÅ mye bedre, aldri ledd og grene så mye av en bok før.@Elisabeth: jepp den er søt, men boken er SÅ mye bedre, aldri ledd og grene så mye av en bok før.

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s