Nickelback – Gotta be somebody

Er også en sang som jeg for tiden har på hjernen. Har egentlig funnet ut at det kan være farlig å høre på Radio 1 for tiden, for nå dukker det opp sanger hele tiden, som jeg går rundt og synger på. OG når jeg får dem på avspillern min, så går dem på repeat, repeat og repeat..

Jeg synes stemmen til han som synger er rett og slett RÅ, jeg har alltid likt musikken til Nickleback, og denne sangen har nå sneket seg inn i topplokket:)

Noen andre som synes den er fin? Og synes dere vokalisten er flink å synge?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Musikk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Nickelback – Gotta be somebody

  1. Liker Nickelback, utrolig mange bra sanger, og fantastisk bra stemme! :)Liker Nickelback, utrolig mange bra sanger, og fantastisk bra stemme! 🙂

  2. Jeg likte den boken kjempe godt. Man merker at ganske mye, kanskje alt stemmer ganske bra. Men som du sier, jeg tror jeg må se filmen også. Jeg likte den boken kjempe godt. Man merker at ganske mye, kanskje alt stemmer ganske bra. Men som du sier, jeg tror jeg må se filmen også.

  3. Jeg likte den boken kjempe godt. Man merker at ganske mye, kanskje alt stemmer ganske bra. Men som du sier, jeg tror jeg må se filmen også. Jeg likte den boken kjempe godt. Man merker at ganske mye, kanskje alt stemmer ganske bra. Men som du sier, jeg tror jeg må se filmen også.

  4. Anonym sier:

    Den sangen er fin 🙂 Hørte litt på den i julen 🙂 Liker stemmen til vokalisten, veldig bra!Den sangen er fin 🙂 Hørte litt på den i julen 🙂 Liker stemmen til vokalisten, veldig bra!

  5. Liker han veldig godt 🙂 Fin sang ! :DLiker han veldig godt 🙂 Fin sang ! 😀

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s