Start dagen med et smil:)

For noen år siden var jeg på motivasjonskurs for oss som er anstatt i Bergen Kommune sin Omsorgs-gruppe (som hjemmesykepleie, bofellesskap, sykehjem og barnehage). Jeg lo som jeg grein flere ganger, for denne psykologen som hadde foredraget for oss sikkert litt over 50 damer/jenter var utrolig morsom og satte ting på spissen hele tiden.

Han hadde da noen tips om hvordan man skulle få bedre selvtillit og få en bedre dag.

* Når du står opp, se deg selv i speilet og smil og si: god morgen solstråle.

* Om du ser den delen av kroppen du ikke er fornøyd med skal du ikke irritere deg over den, du skal bare si: sånn ser jeg ut, og det er neimen ikke mangen som er lik meg.

* Om du virkelig ikke har dagen, så skal du si til deg selv: jeg er ikke en 50 lapp, jeg er faktisk en 1000 lapp

* Det er ikke alltid solskinn når man står opp om morgenen, men da skal du tenke: dagen er grå, men jeg kan lyse den opp for mange.

Noen som har vært på motivasjonskurs her? med jobben liksom?

For at dagen min skal bli skikkelig bra, så starter jeg dagen med musikk, som jeg kan synge med på, blandt annet ABBA sanger.

Hvordan starter dere dagen, og hva må til for at den skal bli bra?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Anbefaling. Bokmerk permalenken.

9 svar til Start dagen med et smil:)

 1. Anonym sier:

  Maneater er veldig lenge siden jeg har hørt så den kommer jeg til å sette på nå med en gang! Thanks!Maneater er veldig lenge siden jeg har hørt så den kommer jeg til å sette på nå med en gang! Thanks!

 2. SV: Herlig å slappe av hjemma med familien også!
  Etter eg har summa meg litt om morgenane pleie eg som regel å begynne å synga og danse. Det får vertfall meg i humør:p Eg e også ganske avhengig av å få litt frisk luft og verr i aktivitet heilt fra begynnelsen av dagen, blir veldig daff viss ikkje. Derfor e det veldig fint å ha ikkje alt for lang avstand til skolen sånn at eg kan gå/sykle:)SV: Herlig å slappe av hjemma med familien også!
  Etter eg har summa meg litt om morgenane pleie eg som regel å begynne å synga og danse. Det får vertfall meg i humør:p Eg e også ganske avhengig av å få litt frisk luft og verr i aktivitet heilt fra begynnelsen av dagen, blir veldig daff viss ikkje. Derfor e det veldig fint å ha ikkje alt for lang avstand til skolen sånn at eg kan gå/sykle:)

 3. Anonym sier:

  Haha, det var virkelig noen vittige tips, men jeg skal vedde på at de funker 😉 Jeg starter også alltid dagen med musikk, eller jeg slår på radioen en gang iblant. Ellers, så blir jeg veldig glad om det er sol ute; noe av det beste jeg vet er å våkne med sola i øynene! Som regel er vennene mine alt som skal til for å gjøre dagen min bra, men det kan også være kjempesmå ting som får meg til å smile. Haha, det var virkelig noen vittige tips, men jeg skal vedde på at de funker 😉 Jeg starter også alltid dagen med musikk, eller jeg slår på radioen en gang iblant. Ellers, så blir jeg veldig glad om det er sol ute; noe av det beste jeg vet er å våkne med sola i øynene! Som regel er vennene mine alt som skal til for å gjøre dagen min bra, men det kan også være kjempesmå ting som får meg til å smile.

 4. RE: Hehe, jeg tror du skrev litt feil xP Du skrev at du hadde samme hodepine, men jeg tror du mener rockering? :PRE: Hehe, jeg tror du skrev litt feil xP Du skrev at du hadde samme hodepine, men jeg tror du mener rockering? 😛

 5. RE: Hehe, jeg tror du skrev litt feil xP Du skrev at du hadde samme hodepine, men jeg tror du mener rockering? :PRE: Hehe, jeg tror du skrev litt feil xP Du skrev at du hadde samme hodepine, men jeg tror du mener rockering? 😛

 6. herlige tips, tusen takk 🙂
  motivasjonskurs tror jeg hadde vært noe for meg!herlige tips, tusen takk 🙂
  motivasjonskurs tror jeg hadde vært noe for meg!

 7. Gode tips da. 🙂 Funker sikkert om en klarer å bruke de, og se positivt på de. :)Gode tips da. 🙂 Funker sikkert om en klarer å bruke de, og se positivt på de. 🙂

 8. @Merethe M: så koselig da, kjekt å høre igjen sangen man ikke har hørt på lenge.
  @Lene: helt enig!
  @Anja: Det var en vittig mann de kom fra.
  @Åshild: jepp *flau* mente rockering.
  @kristinefargerik: motivasjonskurs skulle alle hatt!!
  @Theri: det tror eg og.@Merethe M: så koselig da, kjekt å høre igjen sangen man ikke har hørt på lenge.
  @Lene: helt enig!
  @Anja: Det var en vittig mann de kom fra.
  @Åshild: jepp *flau* mente rockering.
  @kristinefargerik: motivasjonskurs skulle alle hatt!!
  @Theri: det tror eg og.

 9. Anonym sier:

  Har ingen gode morgenrutiner, men om jeg våkner uthvilt og det er lyst ute blir det som regel en bra dag.Har ingen gode morgenrutiner, men om jeg våkner uthvilt og det er lyst ute blir det som regel en bra dag.

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s