Påskefilm

Før resten av innlegget kommer, så vil jeg bare si at jeg ikke har kunnet svare på alle innleggene på haremsbukse innlegget..men sier takk for alle kommentarer, dere er herlige.

Er det en film jeg sikkert har sett mer enn «GREASE» og «MAMMA MIA!» tilsammen, så er det «DIRTY DANCING». Jeg simpelthen elsker denne filmen, men det som er dumt, er at jeg bare har den på VHS, og min VHS spiller, den lever av å spise videobånd. Har sagt mange ganger at jeg skal skaffe den på DVD, men har ikke kommet så lang, men NÅ SKAL jeg kjøpe den. Er det en film jeg virkelig kan se om og om igjen, så er det denne.

Jeg blir like sjokkert hver gang noen sier det ikke har sett filmen. Da har de virkelig gått glipp av noe, mener i hvertfall jeg.

Så for dem som ikke har sett denne filmen, så lei eller kjøp den nå i påsken og sett deg godt til rette. Denne anbefales på det sterkeste, bra historie, bra filmmusikk og herlige dansescener.

Noen som ikke har sett denne filmen og som kommer til å leie den i påsken?

Noen her som har sett filmen og er like glad i den som meg?

Det jeg fantaserer om, er at denne filmen blir satt opp på en musikalscene. Tenk dere, Maria Haukaas Storeng og Hans Marius Hoff Mittet i hovedrollene, ingenting kunne vært bedre vel? Det hadde blitt en herlighet av en musikal. Jeg hadde seriøst stått fremst i køen på billettutsalget. Maria som Baby og Hans Marius som Johnny.. «drømme»

Jeg er da som dere har skjønt, veldig stor fan av Maria Haukaas Storeng, og av hennes kjære Hans Marius Hoff Mittet.De er noe av de beste man kan finne innen musikk og musikalbransjen. Og noen av de koseligste menneskene som finnes!!

Her er en sammensetting av filmen, til musikken: «Hungry Eyes».

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

18 svar til Påskefilm

 1. Anonym sier:

  Jeg elsker Dirty Dancing og musikken! Og Den Lille Havfruen, he he. Fin blogg!Jeg elsker Dirty Dancing og musikken! Og Den Lille Havfruen, he he. Fin blogg!

 2. Anonym sier:

  Jeg elsker Dirty Dancing, en av mine absolutte favoritter. Hjertet mitt smelter hver gang 😉 Og ikke nok med at selve filmen er utrolig søt – sangene setter seg virkelig på hjernen. Jeg liker alt; historien, skuespillerne og musikken!Jeg elsker Dirty Dancing, en av mine absolutte favoritter. Hjertet mitt smelter hver gang 😉 Og ikke nok med at selve filmen er utrolig søt – sangene setter seg virkelig på hjernen. Jeg liker alt; historien, skuespillerne og musikken!

 3. Anonym sier:

  Første gangen jeg så Dirty Dancing sovna jeg, hihi 😛 Men når jeg har sett den sene er den bedre og jeg har faktisk ikke sovna ;D har blitt bare mer og mer glad i den! :)Første gangen jeg så Dirty Dancing sovna jeg, hihi 😛 Men når jeg har sett den sene er den bedre og jeg har faktisk ikke sovna ;D har blitt bare mer og mer glad i den! 🙂

 4. Anonym sier:

  sv: Godt forslag, men det fikk hun til jul :/sv: Godt forslag, men det fikk hun til jul :/

 5. Anonym sier:

  sv: Godt forslag, men det fikk hun til jul :/sv: Godt forslag, men det fikk hun til jul :/

 6. Har sett Grease èn gang i mitt liv, elsker Dirty Dancing, og har aldri sett Mamma Mia :pHar sett Grease èn gang i mitt liv, elsker Dirty Dancing, og har aldri sett Mamma Mia :p

 7. Postkort er alltid gøy, uansett om det er fra Norge eller utlandet;)Postkort er alltid gøy, uansett om det er fra Norge eller utlandet;)

 8. jeg har bare sett den en gang 😛 men jeg synes den er kjempefin :)jeg har bare sett den en gang 😛 men jeg synes den er kjempefin 🙂

 9. ja følg mine påsketips og jeg tror jeg skal følge ditt med tvserier:) Særlig idag som det regner:)ja følg mine påsketips og jeg tror jeg skal følge ditt med tvserier:) Særlig idag som det regner:)

 10. Anonym sier:

  The secret life of bees? Hah, det er jo nesten skummelt – vi er begge akkurat ferdige med P.S I love you, og jeg har tenkt å begynne på The secret life of bees, som jeg kjøpte sist gang jeg var i byen 😛 The secret life of bees? Hah, det er jo nesten skummelt – vi er begge akkurat ferdige med P.S I love you, og jeg har tenkt å begynne på The secret life of bees, som jeg kjøpte sist gang jeg var i byen 😛

 11. Filmer som grease og dirty dancing er noe av det verste jeg kan se. Derfor har jeg ikke tatt meg bryet med å se mamma mia engang. Filmer med masse dansing og sang sovner jeg av. 😛 Hihi… Jeg liker heller fartsfylte filmer med skyting, slossing, humor, og lekre mannebein. Hihi… Når jeg forteller at jeg ikke liker grease, er det ingen som forstår meg. xD «Alle» liker jo den filmen. 😛 Jeg tror jeg er litt sær.Filmer som grease og dirty dancing er noe av det verste jeg kan se. Derfor har jeg ikke tatt meg bryet med å se mamma mia engang. Filmer med masse dansing og sang sovner jeg av. 😛 Hihi… Jeg liker heller fartsfylte filmer med skyting, slossing, humor, og lekre mannebein. Hihi… Når jeg forteller at jeg ikke liker grease, er det ingen som forstår meg. xD «Alle» liker jo den filmen. 😛 Jeg tror jeg er litt sær.

 12. SV: Tusen takk for det! 🙂 Ble ikke noe tur ut med hesten likevel :/ Er venninna mi sin, skjønner du og vi fikk ikke lånt vogna som vi tenkte.

  Dirty Dancing er en utrolig søt film, men liker den egentlig mest pga Patrick Swayze ;)SV: Tusen takk for det! 🙂 Ble ikke noe tur ut med hesten likevel :/ Er venninna mi sin, skjønner du og vi fikk ikke lånt vogna som vi tenkte.

  Dirty Dancing er en utrolig søt film, men liker den egentlig mest pga Patrick Swayze 😉

 13. @Caroline: takk;) du har fin blogg du og. Fint å høre at du også liker filmene.

  @Anja: Good good;)

  @Karoline: sovna? seriøst?? *sjokkert*

  @Berit: Hm.. dumt da..

  @Veronica: Hakke du sett Mamma Mia! WHAT! haha..

  @Anne Line: Ja, det er egentlig det.

  @Helene: Den er det.

  @Kari: Hehe, good good, i fjor påske tror jeg det var Prison Break og OTH som gikk hos meg:P

  @Anja: vi e mer lik enn du trur vennen!

  @Theri: Hehe, smaken er som baken Theri.. heldigvis er vi ikke alle like. Elsker action filmer jeg og.. 😉

  @Tina: Kjører dere? er kjekt det og, men er kjekkest å ri egentlig..synes jeg da. Patrick er vel en av de grunnene til at jeg liker filmen ja..;P hahaha.@Caroline: takk;) du har fin blogg du og. Fint å høre at du også liker filmene.

  @Anja: Good good;)

  @Karoline: sovna? seriøst?? *sjokkert*

  @Berit: Hm.. dumt da..

  @Veronica: Hakke du sett Mamma Mia! WHAT! haha..

  @Anne Line: Ja, det er egentlig det.

  @Helene: Den er det.

  @Kari: Hehe, good good, i fjor påske tror jeg det var Prison Break og OTH som gikk hos meg:P

  @Anja: vi e mer lik enn du trur vennen!

  @Theri: Hehe, smaken er som baken Theri.. heldigvis er vi ikke alle like. Elsker action filmer jeg og.. 😉

  @Tina: Kjører dere? er kjekt det og, men er kjekkest å ri egentlig..synes jeg da. Patrick er vel en av de grunnene til at jeg liker filmen ja..;P hahaha.

 14. Anonym sier:

  sv: Ikke dumt, ikke dumt!sv: Ikke dumt, ikke dumt!

 15. Elsker Grease, og ser den alt for ofte! ❤ Men foretrekker musikaler på scenen og har aldri likt Dirty Dancing selv om jeg er jente. Mamma Mia er ganske søt 🙂 Det beste med den filmen er at de synger utrolig bra, og jeg visste hvertfall ikke at Meryl S, Amanda S og Pierce B kunne synge!!Elsker Grease, og ser den alt for ofte! ❤ Men foretrekker musikaler på scenen og har aldri likt Dirty Dancing selv om jeg er jente. Mamma Mia er ganske søt 🙂 Det beste med den filmen er at de synger utrolig bra, og jeg visste hvertfall ikke at Meryl S, Amanda S og Pierce B kunne synge!!

 16. @Cathrine: Amanda er jo den som er flinkest..hun er virkelig flink. Det jeg liker med filmen, er at de ikke synger sånn sinnsykt bra de andre, men likevel så gjør de det, om du skjønner.. hehe.@Cathrine: Amanda er jo den som er flinkest..hun er virkelig flink. Det jeg liker med filmen, er at de ikke synger sånn sinnsykt bra de andre, men likevel så gjør de det, om du skjønner.. hehe.

 17. Dirty dancing er herlig. Blir selv aldri lei av den.Dirty dancing er herlig. Blir selv aldri lei av den.

 18. @Kari: ååh, så kjekt at noen er enig, blir heller aldri lei av den.@Kari: ååh, så kjekt at noen er enig, blir heller aldri lei av den.

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s