Verdens beste ANNELISE!!

Hørte nettopp Espen Lind sin «Scared of heights», den han synger mens han spiller ukulele på radioen. Og hver gang jeg hører den sangen så tenker jeg på Annelise.
Hvem er Annelise?..tenker vel dere. Vel, det er da en dame som meg og resten av MariaExpressen (Anne-Birthe & Lill-Kristin) ble kjent med på våre Maria Haukaas Storeng-utflukter en gang i tiden. På den tiden var hun Maria Haukaas Storeng sin TurneLeder, som tilbydde seg å ta bilder av oss og Maria sammen osv.

Annelise som bare var så snill og god med oss på alle konsertene vi dukket opp på, passet på at vi fikk mat i oss mens vi ventet på Maria Konserter, tok oss med på lydprøver, var med oss på cafè i Oslo og ikke minst tok masse bilder av oss og Maria Haukaas Storeng. Så for å nevne at hun også stillte opp på bilder.

Hver gang vi traff Maria Haukaas Storeng, var Annelise med, og vi var like glad for å se Annelise som å se Maria. Og når vi traff Maria Haukaas Storeng og ikke Annelise var der, så vare det liksom: ehm..hvor er Annelise?

Nå er ikke Annelise TurneLederen til Maria lenger (grine) men vi har truffet henne mange ganger under TOPP 20 Konserter der hun har dukket opp med andre artister, og vi blir så glad når vi ser henne, for Annelise har en stor plass i hjertene våre, og vi savner henne masse på Maria Konserter. Vi har blitt så glad i Annelise, så hver gang MariaExpressen er sammen, så mimrer vi masse om tiden da det var gjengen med Maria, Annelise og Ture (gitaristen til Maria som oss i ME var litt sånn «åpentlyst» hemmelig forelska i). Og alle sitatene til Annelise og Maria Haukaas Storeng, om hverandre og hver for seg, sitter godt klistret hos ME. (Spesielt de kommentarene til Annelise om at vi kom til å bli utestengt fra konserter om vi ikke var flinke til å få i oss mat imellom venting… så vi adopterte henne egentlig «Mamma» fordi hun var så streng på det.)

Jeg, og tror jeg snakker for resten av MariaExpressen (Anne-Birthe & Lill-Kristin) når jeg sier at vi savner henne masse, og vi blir kjempeglad hver gang vi ser henne, selv om hun ikke er med Maria Haukaas Storeng lenger. Men vi ønsker jo at en gang, så blir hun Maria sin TurneLeder igjen.

Så Annelise, om du noen gang leser dette, så må jeg bare si at du er fortsatt helten til ME, og vi omtaler deg fortsatt som «Mamma» til tider, spesielt når vi har gått lenge uten mat og tenker høyt at: nå skulle «Mamma» har sett oss:P Jeg (og helt bombesikkert de to andre også) er veldig glad i deg.

Og for dem som lurte på hvorfor Espen Lind sangen minner meg om Annelise, egentlig fordi jeg vet at Annelise er fan av ukulele.

Bildet her er tatt etter en konsert med Maria i Gaupne/Sogndal 4 Juni 2005. Jeg er hun i rosa genser:P

Noen av deres idoler som har like snille TurneLedere?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

11 svar til Verdens beste ANNELISE!!

 1. hun hørtes koselig ut da!hun hørtes koselig ut da!

 2. Annelise er så snill og god! Vi savner deg Al-Pal :)Annelise er så snill og god! Vi savner deg Al-Pal 🙂

 3. Anonym sier:

  Aww, hun høres koselig ut :)Aww, hun høres koselig ut 🙂

 4. Aldri møtt AL, men har jo forstått at ho er kjempekoselig!
  (Du spurte om korleis du skulle svare på kommentarane mine. Eg liker at folk svarer på min blogg om eg stiller spørsmål, men om eg ikkje gjer det kan dei svare på sin egen blogg og heller kommentere nåke helt anna på min blogg. Eventuelt kommenere innlegget eg har skreve forså å svare etterpå.)Aldri møtt AL, men har jo forstått at ho er kjempekoselig!
  (Du spurte om korleis du skulle svare på kommentarane mine. Eg liker at folk svarer på min blogg om eg stiller spørsmål, men om eg ikkje gjer det kan dei svare på sin egen blogg og heller kommentere nåke helt anna på min blogg. Eventuelt kommenere innlegget eg har skreve forså å svare etterpå.)

 5. @Maria Stenersen: hun er det, hun er veldig koslig.
  @Cathrine: Jepp, we do, mange gode minner.
  @Rikke: Annelise er koslig.
  @Terese: I know, du har gått glipp av noe der:P hahaha. Hun er verdens beste.
  Den er grei, da vet eg det. Men pleier som regel å kommentere i din blogg, for å så svare etterpå.

  @Maria Stenersen: hun er det, hun er veldig koslig.
  @Cathrine: Jepp, we do, mange gode minner.
  @Rikke: Annelise er koslig.
  @Terese: I know, du har gått glipp av noe der:P hahaha. Hun er verdens beste.
  Den er grei, da vet eg det. Men pleier som regel å kommentere i din blogg, for å så svare etterpå.

 6. Men no las eg svaret her, så du trenger ikkje svare på min blogg :)Men no las eg svaret her, så du trenger ikkje svare på min blogg 🙂

 7. @Terese, den er grei.
  @Tonje: meee tooo@Terese, den er grei.
  @Tonje: meee tooo

 8. Anonym sier:

  Så koselig hun høres ut :)Så koselig hun høres ut 🙂

 9. Anonym sier:

  Åååh, verdens beste Al, SOM jeg savner henne!
  Ingenting er som å mimre om gamledager sammen med ME :))
  Jeg liker best Topp 20 når Annelise er med 😉 HeheÅååh, verdens beste Al, SOM jeg savner henne!
  Ingenting er som å mimre om gamledager sammen med ME :))
  Jeg liker best Topp 20 når Annelise er med 😉 Hehe

 10. Anonym sier:

  Jada, det er godt å se at jeg kan skrive navnet mitt rett også 😉 hahahaJada, det er godt å se at jeg kan skrive navnet mitt rett også 😉 hahaha

 11. @Lully/Lilly: hahahaha, ja se du kan stave navnet ditt rett om du så går inn for det;) så kjekt at du tok TUREn innom bloggen min da;) hehe.
  Topp20 er desidert best når Annelise er med… og når Halvor og Ture er med:P@Lully/Lilly: hahahaha, ja se du kan stave navnet ditt rett om du så går inn for det;) så kjekt at du tok TUREn innom bloggen min da;) hehe.
  Topp20 er desidert best når Annelise er med… og når Halvor og Ture er med:P

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s