Dagen i dag..

Startet ganske så brutalt da jeg måtte ut i ute-boden for å hente børsten jeg bruker på hunden. Jeg hater den ute-boden, siden det kryr av ekle store edderkopper der, og er det noe jeg virkelig er redd for, så er det edderkopper. Jeg lukket opp boddøren, steg inn og skulle slå på lyset, og det som møtte meg var en svær ekkel skapning ca 1 meter fra lysbryteren. GRØSS.

Etter jeg hadde fortet meg med å hente børsten til hunden, slukket jeg lyset og smallt igjen døren. Stod ute og grøsset litt, og pustet rolig for å ikke få panikkanfall.
Noen av dere som ikke liker edderkopper?

Så ble hunden børstet også gikk meg og henne på tur, en sinnsykt fin dag, og for dem som ikke tror at det er blå himmel i Bergen noen gang, se her:

En nydelig dag, jeg skal si våren har virkelig kommet til Bergen, for hestehoven står i full blomst. Synes det er en vekker på humøret når man ser denne sol-blomsten, da er det virkelig vår for meg, i hvertfall begynnelse på våren. Jeg måtte stoppe for å ta bilde av noen av blomstene vi gikk forbi.

Jeg forbinder egentlig begynnelsen av våren, og våren generellt med hestehov-blomsten. Synes egentlig den har kommet litt tidlig i år, men fikk litt sjokk mens jeg nærmet meg enden av morgenrunden min med hunden. For det er da ikke bare hestehov-blomseten som står i full blomst så tidlig i år, men også hvitveisen. Den forbinder jeg egentlig mer med sen-vår og begynnelsen på sommeren på en måte. Måtte nesten plukke med meg hjem en liten bukett hjem, og mamma fikk like mye sjokk som meg når hun så at jeg kom med hvitveis, så tidlig i april.

Synes dere blomstene og våren har kommet tidlig i år? Og hvilken blomst forbinder dere egentlig mest med våren?

Forresten, lovet dere flere sko-bilder. Her er da skoene jeg har brukt mest i dag. De er kjøpt på H&M for en veldig billig penge, og de er kjempegode å gå i, angrer litt på at jeg ikke kjøpte meg et par til i samme, for de er noen av de beste skoene jeg har hatt på foten.

Så forresten filmen «WILD CHILD» i går, med Emma Roberts i hovedrollen. Likte filmen veldig godt og lo en del.
Noen av dere som har sett den? Hva synes dere?

Da er min langfredag over for denne gangen, hva har dere gjort i dag?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hund, Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

10 svar til Dagen i dag..

 1. Anonym sier:

  Gu, så skummelt. Jeg var tenkt på å se Wild Child i kveld, men det ble så sent at jeg tar den heller i morgen eller noe 😛 Men det var litt freaky..
  Ah, hestehoven! Har desverre ikke sett den her oppe i det kalde nord enda, men herregud som jeg gleder meg. Hestehoven tror jeg må være en av de peneste blomstene jeg vet om. Den er kanskje ikke den aller fineste, men den er gul, og symboliserer lys, varme og en ny start (noe våren absolutt er). Den er også liten, men utrolig tøff, som en av de første blomstene som titter frem 🙂 Elsker den.Gu, så skummelt. Jeg var tenkt på å se Wild Child i kveld, men det ble så sent at jeg tar den heller i morgen eller noe 😛 Men det var litt freaky..
  Ah, hestehoven! Har desverre ikke sett den her oppe i det kalde nord enda, men herregud som jeg gleder meg. Hestehoven tror jeg må være en av de peneste blomstene jeg vet om. Den er kanskje ikke den aller fineste, men den er gul, og symboliserer lys, varme og en ny start (noe våren absolutt er). Den er også liten, men utrolig tøff, som en av de første blomstene som titter frem 🙂 Elsker den.

 2. Oi, jeg begynte nesten å skelve når jeg så den edderkoppen :OOi, jeg begynte nesten å skelve når jeg så den edderkoppen :O

 3. Anonym sier:

  Den edderkoppen kan du bare beholde i boden din, jeg vil hvert fall ikke ha den på besøk.
  Vår for meg er hvitveis, vokser ikke hestehov akkurat der jeg bor, så jeg har ikke samme forhold til den 😛
  Den edderkoppen kan du bare beholde i boden din, jeg vil hvert fall ikke ha den på besøk.
  Vår for meg er hvitveis, vokser ikke hestehov akkurat der jeg bor, så jeg har ikke samme forhold til den 😛

 4. jeg er glad i den uansett!:Djeg er glad i den uansett!:D

 5. åååh, edderkopper er sååååå ekkelt! Jeg har skikkelig edderkoppfobi! Fysj!

  Jeg forbinder løvetann med vår jeg. 😛 Når ugresset kommer, da er det vår! 😛 Hihi… Å så merker jeg godt at det er vår nå, for de siste dagene har jeg sett to humler, og på vei hjem fra solstudioet i kveld har jeg ikke telling over hvor mange biller, marker og andre ekle insekter jeg holdt på å tråkke på på veien! Iiiiiik. åååh, edderkopper er sååååå ekkelt! Jeg har skikkelig edderkoppfobi! Fysj!

  Jeg forbinder løvetann med vår jeg. 😛 Når ugresset kommer, da er det vår! 😛 Hihi… Å så merker jeg godt at det er vår nå, for de siste dagene har jeg sett to humler, og på vei hjem fra solstudioet i kveld har jeg ikke telling over hvor mange biller, marker og andre ekle insekter jeg holdt på å tråkke på på veien! Iiiiiik.

 6. Anonym sier:

  Å fyttikatta, den edderkoppen så ikke særlig tøff ut. Den var EKKEL!! 😮 Å fyttikatta, den edderkoppen så ikke særlig tøff ut. Den var EKKEL!! 😮

 7. Jeg freaker bare det er en mygg på rommet mitt. Orker ikke tanken på edderkopper !Jeg freaker bare det er en mygg på rommet mitt. Orker ikke tanken på edderkopper !

 8. Takler ikke edderkopper… Ser jeg en så plasserer jeg glass på de… en gang min far kom hjem fra en lengre tur sto det glass rundt i hele leiligheten, med ganske så døde edderkopper inni… Haha…Takler ikke edderkopper… Ser jeg en så plasserer jeg glass på de… en gang min far kom hjem fra en lengre tur sto det glass rundt i hele leiligheten, med ganske så døde edderkopper inni… Haha…

 9. @Jorunn: hehe, det med glass var ikke så dumt da.. hehe;) den skal jeg ha i hodet neste gang.

  @Atle: hehe, veps og edderkopper ja og biller kan eg godt være uten. Mygg er greit nok, bruker myggspray. Tips: spray gardinene dine med myggspray om sommeren, da slipper du mygg på rommet.

  @Rikke: den er dritekkel..

  @Theri: mee too, har edderkoppforbi. Løvetann, må være årets siste (elsker is-tid). Sett humler eg og, og en gul sommefugl!! HERLIG.

  @Magnuss: hahaha;)

  @Anne-Birthe: hahaha, jeg tør nok ikke ta den ut av boden en gang..så den kommer nok til å være der:P

  @Rebekka-Jennie: jeg og..haha, og jeg så den ikke på bildet:P

  @Anja: nå skremmer du meg..fader, en tange, to sjeler.. seriøst!! hestehoven er en liten sol ja, skjønn blomst.@Jorunn: hehe, det med glass var ikke så dumt da.. hehe;) den skal jeg ha i hodet neste gang.

  @Atle: hehe, veps og edderkopper ja og biller kan eg godt være uten. Mygg er greit nok, bruker myggspray. Tips: spray gardinene dine med myggspray om sommeren, da slipper du mygg på rommet.

  @Rikke: den er dritekkel..

  @Theri: mee too, har edderkoppforbi. Løvetann, må være årets siste (elsker is-tid). Sett humler eg og, og en gul sommefugl!! HERLIG.

  @Magnuss: hahaha;)

  @Anne-Birthe: hahaha, jeg tør nok ikke ta den ut av boden en gang..så den kommer nok til å være der:P

  @Rebekka-Jennie: jeg og..haha, og jeg så den ikke på bildet:P

  @Anja: nå skremmer du meg..fader, en tange, to sjeler.. seriøst!! hestehoven er en liten sol ja, skjønn blomst.

 10. @Anja: mente en tanke to sjeler:P @Anja: mente en tanke to sjeler:P

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s