One Of Those Days…

I dag (onsdag, men tiden har vel forandret seg til torsdag når det blir publisert, men er unasett onsdag 15 det er snakk om) så har det ikke gått helt etter mine planer. Våknet med to mega hovne ankler, to hovne håndledd og noen hovne fingre, med andre ord, dårlig start på dagen. Mamsen var på jobb, så det tok ca 1 time, om ikke litt over før jeg hadde klart å kjempet på meg klærne (er søren ikke lett å være meg til tider, buksneknapper er ikke lett å knappe med hovne fingre, sko-lisser = noe herk å knytte osv, dere skjønner tegningen), så hunden min stakkars, fikk ikke morgentur klokken 09:00 akkuratt, nei stakkars dyret måtte vente til 10:30 før hun fikk sin første tisse-tur. Men så er hun tolmodigheten selv, så hun fikk seg to påleggs-biter og var fornøyd.

Da jeg endelig hadde fått knyttet lissene mine, så bar det nedover disse trappene med huset mitt da, for dere som ikke vet det, så har jeg 59 trappe-trinn jeg må ned og opp, hver dag, flere ganger for dagen for å komme meg til inngangsdøren og inn i mitt hus. Så sånn sett får jeg gått «Stoltzekleiven» flere ganger for dagen:P Disse trappene er virkelig gratis trim, men forbanner dem hver gang jeg har vondt, og hver gang jeg har handlet litt for masse etter å ha vært på kjøpesenteret.

For dem som ikke tror meg angående trappene, her er bilde av trappene. Bilde 1: de første trappene jeg må ned, bilde 2: neste trappe-seanse og bilde 3: siste trappe-parti, bilde 4: slik det ser ut nedenifra. For dem som klarer å telle, kommer dere til 56 trappetrinn, for de 3 siste er bare rett opp til inngangsdøren. Og som dere kanskje også skimter på bildet, så er det en laaaaaaaaaang bakke ned, før vi kommer til «turveien».

Noen av dere som har mange trapper opp til husene deres?

Ellers kom vi oss omsider ned, så vi gikk vår morgentur på ca 1 time, meg og vofsen. Herlig med sol på morgen/ tidlig dag. Man får virkelig opp humøret når været er nydelig og man kan gå på tur med en lett college-jakke på seg. Fuglekvitter hele turen også, ingenting er bedre. Da vi kom på slutten av runden vår, så vi verdens kuleste bil. En liten gul cabriolet sak. Fant ut at sånn bil vil jeg også ha altså!

Tenk så herlig å suse rundt i en sånn sak når det er fint vær!

Noen som har cabriolet her?

Også skulle jeg egentlig vært på Realise party til Myrna Braza i dag, men siden etter morgenturen min i dag så kom jeg meg ikke akkuratt så masse i leddene, så måtte droppe det. Utrolig trist, skulle virkelig vært der for henne altså, for platen hennes er verdt å feire.

Hvordan har deres dag vært?

Noen som har hatt sol?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas, Leddgikt. Bokmerk permalenken.

8 svar til One Of Those Days…

 1. aah, var ikke lite trapper heller der da! ekstra trim gitt! har du leddgikt eller noe sånt? Huff.. hørtes i allefall ikke godt ut! :/ jeg har ikke mange trinna inn hvor vi bor nå, en liten trapp på kanskje en åtte trinn eller noe, så jeg skal ikke klage 🙂 Jaa, vi har SOLSOL og masse SOL, og jeg elsker det! Synd det ikke ble releaseparty da :/

  og btw Tuuuusentakk for bursdagshilsen! Koselig =)aah, var ikke lite trapper heller der da! ekstra trim gitt! har du leddgikt eller noe sånt? Huff.. hørtes i allefall ikke godt ut! :/ jeg har ikke mange trinna inn hvor vi bor nå, en liten trapp på kanskje en åtte trinn eller noe, så jeg skal ikke klage 🙂 Jaa, vi har SOLSOL og masse SOL, og jeg elsker det! Synd det ikke ble releaseparty da :/

  og btw Tuuuusentakk for bursdagshilsen! Koselig =)

 2. Jeg har en del trapper opp til rommet mitt på skolen (bor i 3. etasje) som jeg ikke liker 😉 Men det er greit at vi ikke har heis i dette bygget enda så man MÅ gå opp! Skal innrømme at jeg ikke har likt dem hver gang jeg kommer med bagagsjen min, for det er ganske tungt :PJeg har en del trapper opp til rommet mitt på skolen (bor i 3. etasje) som jeg ikke liker 😉 Men det er greit at vi ikke har heis i dette bygget enda så man MÅ gå opp! Skal innrømme at jeg ikke har likt dem hver gang jeg kommer med bagagsjen min, for det er ganske tungt 😛

 3. Anonym sier:

  SV: Det er vel heller jeg som er heldig, som har så flotte venner 😉

  Huff, alle de trappene så ikke særlig fristende ut. Men du har rett, det er tross alt trim. Håper det går bedre med deg i dag vennen! SV: Det er vel heller jeg som er heldig, som har så flotte venner 😉

  Huff, alle de trappene så ikke særlig fristende ut. Men du har rett, det er tross alt trim. Håper det går bedre med deg i dag vennen!

 4. @KAYSO: jepp, leddgikt, men er sånn man må leve med. trøster meg med at det er dem som har det værre.
  @Cathrine: hehe, det tenker jeg nok, er det noe som er dritt, er det å slepe kofferter opp trapper.
  @Anja: aww:) tusen takk, litt bedre i dag ja.@KAYSO: jepp, leddgikt, men er sånn man må leve med. trøster meg med at det er dem som har det værre.
  @Cathrine: hehe, det tenker jeg nok, er det noe som er dritt, er det å slepe kofferter opp trapper.
  @Anja: aww:) tusen takk, litt bedre i dag ja.

 5. Min dag igår var helt grei. 🙂 Sov sånn passe lenge, var på sykehuset med guttungen, hadde sol og fint vær så vi var litt ute, å så fikk jeg pakke i posten. 😛 Hihi…Min dag igår var helt grei. 🙂 Sov sånn passe lenge, var på sykehuset med guttungen, hadde sol og fint vær så vi var litt ute, å så fikk jeg pakke i posten. 😛 Hihi…

 6. Ja, det er ikke no gøy med de trappene (Fant ut at det er 50 stk eller noe i den dur.) Og forresten så har du jo ny sjans til å se Myrna igjen snart 🙂 )Ja, det er ikke no gøy med de trappene (Fant ut at det er 50 stk eller noe i den dur.) Og forresten så har du jo ny sjans til å se Myrna igjen snart 🙂 )

 7. Jeg har lyst på biil!:D

  Min dag har vært kjempefin, med sol!:)Jeg har lyst på biil!:D

  Min dag har vært kjempefin, med sol!:)

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s