Fler sko & duetter

Jeg lovet dere flere sko, her kommer resten jeg har da, for jeg kastet en hel del da jeg flyttet i fjor sommer. Egentlig ganske slitne sko jeg kastet, så her er de jeg har igjen, eller har et par til, men finner dem ikke, ligger nok i en eske som enda ikke er pakket ut da, men slenger dem innpå når jeg finner dem.

Sko fra 1 bilde: sølv mokkasiner fra DNA, kjøpt i fjor, de er kjempegode å gå i. Sølv/Glitter sko fra en eller annen sko-butikk. De er også veldig gode å gå i.

Sko fra 2 bilde: Bronse/brune sko med sølvspenner fra DNA, kjøpt for to år siden og de er sinnsykt gode. Tegneseriesko med hæler fra DNA, kjøpt for tre eller fire år siden tror jeg, ikke brukt så masse. Små ballerina sko, kjøpt i fjor på salg i England.

Sko fra 3 bilde: Steppeskoene mine, eller jeg kaller dem det. De har litt hæl og silkesløyfe. Kjøpt på DNA for to eller tre år siden dem og.

Så det var skoene jeg har i skapet nå. Jeg trenger en del nye, virkelig. Men snart kommer lønningen og da skal jeg kjøpe sko.

Duetter

Jeg er veldig glad i duetter, og det er MANGE fine. Men det er to duetter jeg synes er svintøffe. Det er da Eternal i duett med Bebe Winans, og sangen «I Wanna Be The Only One». Første gang jeg hørte den så bare tenkte jeg: WOW! Denne duetten er bare knalltøff.

Den andre duetten jeg synes er fantastisk tøff, det er duetten mellom Tina Turner og Eros Ramazotti med «Cosas De La Vida». Musikken er fantstisk stilig, Tina Turner synger helt utrolig bra og Eros Ramazotti synger også rått. Denne sangen er den ultimate favoritten av duetter, kan høre den på repeat opp til flere ganger.

Hvilken duett synes dere er den beste?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas, Musikk. Bokmerk permalenken.

10 svar til Fler sko & duetter

 1. Sykt fine sko!! Likte spesielt godt det paret på bildet 3, men alle var utrolig stilige!! luved’em <3Sykt fine sko!! Likte spesielt godt det paret på bildet 3, men alle var utrolig stilige!! luved’em ❤

 2. sv: hiih ja :)sv: hiih ja 🙂

 3. Tusen takk for det søta.
  Takk i like måde, god helg til deg også :-)Tusen takk for det søta.
  Takk i like måde, god helg til deg også 🙂

 4. Enig i at de på bilde 3 var sinnsykt kule 🙂 Får helt skodilla jeg! Haha.Enig i at de på bilde 3 var sinnsykt kule 🙂 Får helt skodilla jeg! Haha.

 5. Sv: Tusen takk:P

  Så utrolig søte sko ;)Sv: Tusen takk:P

  Så utrolig søte sko 😉

 6. Anonym sier:

  Fine sko 🙂 Steppeskoene er kjempesøte!Fine sko 🙂 Steppeskoene er kjempesøte!

 7. sv; Ja, det er noe som gjør mange glade for tiden 🙂 sv; Ja, det er noe som gjør mange glade for tiden 🙂

 8. Anonym sier:

  Sv: Takk for det :)Sv: Takk for det 🙂

 9. love the shoes:Dlove the shoes:D

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s