Nettbutikker

Var og surfet innpå www.ellos.no i dag og fant to ting jeg virkelig har lyst på, blandt annet en kanonstilig uniformsjakke.

Stilig ikke sant?

Venninnepresentasjon 2

Tina heter hun, egentlig har jeg kjent henne siden jeg var sånn 7-8 år eller litt eldre. Hun bodde også en stund der jeg vokste opp, da var hun mest kjent som hun lille blonde, med krøller som kunne gå i spagaten:) Vi var vel en hel gjeng som var sammen, og stakkars Tina prøvde forgjeves å lære oss å gå i spagaten, så vidt jeg husker, forble det bare Tina som kunne gå i den.

Hun flyttet og vi mistet kontakten, helt til vi begynte på Helse-og sosialfag på videregående. Da satt det et kjent fjes i den nye klassen, men verken jeg eller Tina selv husket helt hvor vi hadde hverandre fra, men noe var det. Det sa pang etter noen dager, da fant vi ut av det, hvor vi hadde hverandre fra. Utrolig koselig.

Vi har egentlig hatt veldig god kontakt siden den dagen, og Tina er en person man kan snakke med om alt. Uansett om det går lenge i mellom ganger vi prater sammen, så virker det ikke så lenge. Vi ler veldig mye sammen og vi er like klumsete begge to og har en del flauser på samvittigheten.

Må ta oss en pratekveld igjen Tina;)

Er veldig glad i Tina og setter stor pris på henne;)

Har dere bloggere hatt en fin dag i dag da?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

5 svar til Nettbutikker

  1. jakka er knallfin!jakka er knallfin!

  2. Så søtt! Hun hadde veldig fint navn, da ;)Så søtt! Hun hadde veldig fint navn, da 😉

  3. Skjorta var fin.! men ej he 3 ruta lange skjorte fra før av da so (A)Skjorta var fin.! men ej he 3 ruta lange skjorte fra før av da so (A)

  4. så koselig at du skriver sånn om veninnene dine ! flott gjort! Jeg likte rågodt den lillarutete skjorten! den var akkurat sånn som faller i smak hos meg! go for it! =)så koselig at du skriver sånn om veninnene dine ! flott gjort! Jeg likte rågodt den lillarutete skjorten! den var akkurat sånn som faller i smak hos meg! go for it! =)

  5. Herlig! Den jakka er råtøff (og en bedre pris enn fra Balmain kan jeg tenke meg..) og skjorta og! Har ikke stilen til å gå med jakka, men den lilla tar jeg mer enn gjerne 😀
    Så koselig å lese om venner, kjempefint skrevet! Jeg har hatt en helt ok dag, bortsett fra å sitte inne i godværet.. så bortkastet!Herlig! Den jakka er råtøff (og en bedre pris enn fra Balmain kan jeg tenke meg..) og skjorta og! Har ikke stilen til å gå med jakka, men den lilla tar jeg mer enn gjerne 😀
    Så koselig å lese om venner, kjempefint skrevet! Jeg har hatt en helt ok dag, bortsett fra å sitte inne i godværet.. så bortkastet!

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s