Billetter er ordna

Denne gangen til årets happening i Bergen, den datoen der TV-kjendisene inntar Bergen, nemlig Gullruten. Meg og to venninner, rette sagt mine to MariaExpressen søstre Anne-Birthe og Lill-Kristin er fast innventar på Gullruten, i år blir det bare meg og Lill-Kristin som skal da… kanskje med en diger plakat av Anne-Birthe, vi får se, hun blir i hvertfall sårt savnet. Men jenten er i Irland, så ekke så masse å gjøre med det.

Så folkens, i og med at hver gang vi har vært på Gullruten, klarer å havne på TV-skjermen, så nå vet dere hva dere skal se på TV2 den 9 Mai 2009 😛 fra klokken 20:00.

Gleder meg kjempemasse, hentet billettene i dag, så nå er jeg klar til å innta den røde løperen.

Skal dere på Gullruten?

Ellers har jeg vært på farten i dag, handla inn til klubb for mamma, shoppa litt, gått tur, og nå slapper jeg av. Hatt en videosamtale med Cathrine nå på kveldingen,  utrolig morsomt, med omvisning på rommet mitt (der jeg er forvist i kveld:P) og diverse shopping fangster;) Mens hun viste sitt rom osv;)

Dere driver med i kveld da?

Venninnepresentasjon 4

Denne gangen er det Karin som står for tur. Denne jenten ble jeg egentlig kjent med via nettet, fordi vi var gigantiske fans av S Club 7 og jeg fant hennes side om dem, og hun hjalp meg når jeg skulle lage side om dem.

I mange år holdt vi kontakten via sms og mail, tror det var noen brev også noen ganger. Vi traff hverandre for noen år siden når jeg var i Oslo på Disney On Ice, der vi vandret nedover Karl Johan og shoppa og pratet. Utrolig koselig dag;)

Ellers har vi holdt kontakten via msn og diskutert verdensproblemer osv. Karin er bare fantastisk, hun er morsom og lett å bli glad i. Håper jeg får treffe Karin igjen i Oslo en gang;) for det var kjempekos, men som sagt, vi holder kontakten via msn og facebook og det setter jeg utrolig stor pris på:)

Glad i deg Karin:)

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

14 svar til Billetter er ordna

 1. Anonym sier:

  Gullruten er jo alltid kos, håper dere får det kjekt, gleder meg til full rapport etterpå! Krysser fingrene for at det er artige folk som skal være der i år :)Gullruten er jo alltid kos, håper dere får det kjekt, gleder meg til full rapport etterpå! Krysser fingrene for at det er artige folk som skal være der i år 🙂

 2. åååwh, så sinnsykt kult! Jeg har alltid hatt lyst å være med på slike show! du er heldig, det blir sikkert råbra! :)åååwh, så sinnsykt kult! Jeg har alltid hatt lyst å være med på slike show! du er heldig, det blir sikkert råbra! 🙂

 3. Anonym sier:

  Nei, skal ikke dit gittNei, skal ikke dit gitt

 4. Haha, alltid kult å se rommet til folk! Like den søte fargen du har på veggene 🙂 SKal nok ikke på Gullruten denne gangen heller, men har VELDIG lyst! Synes det er helt sykt at det er billigere å reise til Bergen fra Oslo enn Stavanger ;/ Ellers hadde jeg selvfølgelig kommet! :)Haha, alltid kult å se rommet til folk! Like den søte fargen du har på veggene 🙂 SKal nok ikke på Gullruten denne gangen heller, men har VELDIG lyst! Synes det er helt sykt at det er billigere å reise til Bergen fra Oslo enn Stavanger ;/ Ellers hadde jeg selvfølgelig kommet! 🙂

 5. Åh så moro! Det vil jeg på også:DÅh så moro! Det vil jeg på også:D

 6. I kveld så slapper man av og koser seg med pizza 😉
  Koselig å vite hvordan du traff hun :)I kveld så slapper man av og koser seg med pizza 😉
  Koselig å vite hvordan du traff hun 🙂

 7. Hørtes ut som en bra dag! Og Gullruten blir sikkert gøy:DHørtes ut som en bra dag! Og Gullruten blir sikkert gøy:D

 8. Hørtes ut som en bra dag! Og Gullruten blir sikkert gøy:DHørtes ut som en bra dag! Og Gullruten blir sikkert gøy:D

 9. hehe, jeg skal se etter deg på tv :Dhehe, jeg skal se etter deg på tv 😀

 10. Skal ikke på Gulruten, men det høres kjempe morsomt ut å se på 🙂 Skal ikke på Gulruten, men det høres kjempe morsomt ut å se på 🙂

 11. @Anne-Birthe: Oh yeah, rapport skal du virkelig få! Takk for at du krysser fingrene, du skulle vært med snuppa!

  @Kayso: det er kjempekjekt på sånne show, må oppleves.

  @Grace: okay;)

  @Cathrine: hehe, takker og neier. Dumme priser ja, men det er dyrt å reise fra Bergen til Oslo og.. okay, ikke med tog da.

  @Kari: heng deg med da;)

  @Rebekka-Jennie: 😉 pizza er godt;)

  @Vilde: Ja, veldig bra dag;) Ja, Gullruten er alltid kjekt.

  @Maria Stenersen: Skal vinke til deg jeg da;)

  @Anett: det er kjempemorro;) @Anne-Birthe: Oh yeah, rapport skal du virkelig få! Takk for at du krysser fingrene, du skulle vært med snuppa!

  @Kayso: det er kjempekjekt på sånne show, må oppleves.

  @Grace: okay;)

  @Cathrine: hehe, takker og neier. Dumme priser ja, men det er dyrt å reise fra Bergen til Oslo og.. okay, ikke med tog da.

  @Kari: heng deg med da;)

  @Rebekka-Jennie: 😉 pizza er godt;)

  @Vilde: Ja, veldig bra dag;) Ja, Gullruten er alltid kjekt.

  @Maria Stenersen: Skal vinke til deg jeg da;)

  @Anett: det er kjempemorro;)

 12. Hvordan får en egentlig billetter til gullruten? Nei, jeg skal ikke på det, men jeg skal jammen meg se det på TV. Heldiggris.Hvordan får en egentlig billetter til gullruten? Nei, jeg skal ikke på det, men jeg skal jammen meg se det på TV. Heldiggris.

 13. Man blir spesielt invitert:P neida, man bestiller dem som andre billetter;) billettservice tror eg.Man blir spesielt invitert:P neida, man bestiller dem som andre billetter;) billettservice tror eg.

 14. Anonym sier:

  Får man automatisk være med på after-partyet til gullruten når man har billetter? Eller må man kjenne noen?Får man automatisk være med på after-partyet til gullruten når man har billetter? Eller må man kjenne noen?

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s