Sol & Konsert!

I går var meg og Lill-Kristin i byen for å høre på Myrna Braza som hadde konsert på Torgallmenningen i Bergen. DET knallfine været og temperaturen var det ingenting å si på.

Møtte Lilly på Lagunen der vi tok bussen sammen til byn, vi underholdt sikkert hele bussen på veien ned til byen. Vi er ikke akuratt kjent for å holde kjeft liksom. Da vi kom frem til Festplassen der bussen stoppet, satte vi kursen mot Torgallmenningen, der vi først var på DNA for å se på sko (BOMBE) og deretter gikk vi på Platekompaniet for å glo litt, da vi hørte Erik Hanøy (for dem som bor i Bergen, vet at det er den mest kjente Radio 1 Bergen stemmen) annonsere at Myrna skulle på scenen, så vi kom oss kjapt ut fra Platekompen og frem til scenen.

Myrna var HELT fantastisk, hun er skikkelig flink å synge live og hun stråler på scenen. Sangene hennes er råbra på platen, men de er enda bedre når man hører dem live, virkelig. Hun er fantastisk flink! Fikk slått av en prat med henne etter konserten, var så koselig, for hun var så glad for å se meg;) Satte stor pris på at vi kom og hørte på;)

Etter konserten gikk meg og LillyFriday’s for å ta oss en mat-bit og prate litt, endte nok opp med at vi underholdt (i hvertfall de nærmeste bordene) gjestene der også. Vi prater egentlig litt høyt, og vi ler veldig høyt (i hvertfall Lill-Kristin). Ja, så spiste vi is og kake også, så vi var god og mett etterpå.


(Lill-Kristin i sort kjole, jeg i «hvit» kjole)

Da vi kom oss til Lagunen igjen, kjørte Lilly meg hjem igjen.
Koslig dag egentlig;)

Hadde dere en fin Lørdag?
Noen fler av dere som hørte Myrna på Torgallmenningen i går?

Forresten, så kommer neste venninnepresentasjon i neste blogg forhåpentligvis, venter nemlig på tillatelse fra henne om å legge ut bilde. Venter faktisk svar fra to stykker om å legge ut bilde;)

Må nesten si at det var Anja som satte meg på ideen med venninne/venne presentasjoner. Hun hadde en oppfordring til alle som leste hennes, om å skrive om sine. Så det er hun som skal ha skryt for at jeg skriver sånne presentasjoner;)

Kan oppfordre alle dere som leser min blogg til å gjøre det samme forresten! Skriv venninne/venne presentasjoner. Trenger jo ikke være om alle venninnene/vennene deres, men dem som liksom gjør livet til noe ekstra, men kanskje om dem dere ikke er så mye med i fritiden, som dere uansett setter litt ekstra pris på, selv om dere ikke sees så ofte.

Så til dere av mine venner og venninner som leser denne bloggen, selv om dere ikke er nevnt, er jeg glad i dere også. Men dem som jeg har nevnt, er folk jeg ikke snakker med hver dag eller så veldig mye med, men likevel setter enormt stor pris på og når jeg er med dem så har jeg det alltid kjekt og de betyr veldig mye for meg, selv om jeg kanskje ikke er så flink til å si det, eller ikke får sjansen til å si det til dem hver dag. Eller så ofte som jeg vil.

Noen av dere som kommer til å presentere deres venner/venninner i deres blogger?

Nei, nuh skal jeg ut igjen i finværet og få litt mer sol på kroppen. Søndager er herlige, man kan slappe av, gå tur, leke med hunden og slikke sol (når det er sol da). Ha en strålende søndag allesammen! Bruk dagen fornuftig, for i morgen er det det starten på enda en ny uke;)

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Musikk. Bokmerk permalenken.

15 svar til Sol & Konsert!

 1. Høres ut som du hadde det gøy i går 😀 Jeg tror faktisk at jeg aldri har hørt henne synge!
  Kjolen på bildet ditt var veldig fin!Høres ut som du hadde det gøy i går 😀 Jeg tror faktisk at jeg aldri har hørt henne synge!
  Kjolen på bildet ditt var veldig fin!

 2. Aldri hørt om Myrna 🙂 Er hun bra eller? =D
  Aldri hørt om Myrna 🙂 Er hun bra eller? =D

 3. Synes det er kjempefint med sånne vennepresentasjoner!:)
  Men tror ikke jeg orker det likevel:P Haha:DSynes det er kjempefint med sånne vennepresentasjoner!:)
  Men tror ikke jeg orker det likevel:P Haha:D

 4. hørtes ut som en koselig dag 🙂 jeg hadde en kjedelig lørdag :phørtes ut som en koselig dag 🙂 jeg hadde en kjedelig lørdag :p

 5. Så heldig dere er. Jeg skal til Bergen neste helg. Håper det er like fint vær da:)
  Ja jeg holder ute enn så lenge… Men begynner å bli rimelig lei av matte nå.. ARGH!Så heldig dere er. Jeg skal til Bergen neste helg. Håper det er like fint vær da:)
  Ja jeg holder ute enn så lenge… Men begynner å bli rimelig lei av matte nå.. ARGH!

 6. Anonym sier:

  Høres artig ut 🙂 Hadde vært kjekt å være med på Myrna konsert en gang, har jo aldri passet sånn. Tok du bilder?Høres artig ut 🙂 Hadde vært kjekt å være med på Myrna konsert en gang, har jo aldri passet sånn. Tok du bilder?

 7. det skal du ikke se bort ifra, mulig du blir invitert til og med:P Siden du allerede har trua!

  ps. husk http når du legger igjen link til bloggen din, ellers blir’e feil :)det skal du ikke se bort ifra, mulig du blir invitert til og med:P Siden du allerede har trua!

  ps. husk http når du legger igjen link til bloggen din, ellers blir’e feil 🙂

 8. @AB: ja, tok en del bilder, og video;)@AB: ja, tok en del bilder, og video;)

 9. Sv: Ja, ikke sant.. Jeg har en skikkelig dårlig følelse inni meg nå. Er trist når Stabæk taper :PSv: Ja, ikke sant.. Jeg har en skikkelig dårlig følelse inni meg nå. Er trist når Stabæk taper 😛

 10. Høres ut som en råfin lørdag! Så fint bilde av dere 🙂 Jeg har aldri hørt henne før, det må jeg innrømme ;oHøres ut som en råfin lørdag! Så fint bilde av dere 🙂 Jeg har aldri hørt henne før, det må jeg innrømme ;o

 11. har veldig mange venner som jeg ikke vet leser bloggen min, og som jeg vet leser den, men later som om de ikke gjør det.. Jeg kommer sikkert til å introdusere vennene mine, dersom de øsnker det.. Har en som har veldig lyst til å komme på bloggen min :Phar veldig mange venner som jeg ikke vet leser bloggen min, og som jeg vet leser den, men later som om de ikke gjør det.. Jeg kommer sikkert til å introdusere vennene mine, dersom de øsnker det.. Har en som har veldig lyst til å komme på bloggen min 😛

 12. Så bra at du hadde en så bra dag;)Så bra at du hadde en så bra dag;)

 13. SV: Takk! Hun er kjempesøt:D
  Og frukt er supergodt ja!SV: Takk! Hun er kjempesøt:D
  Og frukt er supergodt ja!

 14. Anonym sier:

  Har ikke hørt om Myrna Braza en gang jeg, men hun er sikkert flink : pHar ikke hørt om Myrna Braza en gang jeg, men hun er sikkert flink : p

 15. @Therese: hehe, føler det samme når Brann taper.

  @Tina: Takk;) da må du nesten høre henne;)

  @Omana: Hehe, da må du nesten gi personen plass på bloggen din:P

  @Rebekka-Jennie: Takk;)

  @Vilde: hmm superherlig. JA!

  @Ida Sanden: Hun er virkelig flink!@Therese: hehe, føler det samme når Brann taper.

  @Tina: Takk;) da må du nesten høre henne;)

  @Omana: Hehe, da må du nesten gi personen plass på bloggen din:P

  @Rebekka-Jennie: Takk;)

  @Vilde: hmm superherlig. JA!

  @Ida Sanden: Hun er virkelig flink!

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s