Da var diskusjonen i gang!

Helt seriøst, nå er jeg blitt lei alle diskusjoner om hvor vi skal ha Eurovision Song Contest 2010. Først står det at Telenor Arena allerede er bestilt, men så er de i gang med diskusjon.

Vi har Spektrum, Telenor Arena + Operahus i Hovedstaden, og skal ESC avholdes, så hold det til Oslo.. ikke begyn med så mye diskusjon. Hvorfor bruke så helvetes mange penger på et Operahus, om det så vidt skal brukes. Spektrum har hatt store artister før, og vi har hatt sending derfra før.. Og hvorfor i det hele tatt vurderes Nord-Norge? er søren ikke mange nordmenn som tar turen til Nord-Norge for å følge en ESC-finale, som til Oslo for å følge en ESC finale.

Og seriøst, hvorfor gidde å disse Bergen sitt forslag om Koengen? Vi har hatt en del store artister her også, og so what om det regner litt mer her enn andre steder i Norge, men vi har da søren meg sol vi og. Arenum har vi og, kanskje litt penger på å ruste opp det lokalet, så kan det og være et alternativt.

Nei slutt og krangle, bruk heller penger på det vi har, og hold finalen i hovedstaden, slik alle andre land gjør…

Hva mener dere andre om saken?

Var inne på min 5 eller 6 blogg i dag, der folk ymter frempå at folk må kommentere mer, jeg mener at folk kommenterer bloggen din om de har lyst. Men det er også dritkjedelig å kommentere blogger, uten at dem man kommenterer til, omtrent aldri, eller aldri kommenterer tilbake.

Om jeg har 4 -8 kommentarer noen ganger, så syter jeg ikke for det!

Er du en av dem bloggere som på død og liv må ha mange kommentarer på innleggene deres?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tanker/Meninger. Bokmerk permalenken.

19 svar til Da var diskusjonen i gang!

 1. Anonym sier:

  håper de holder det i oslo 🙂 slik at jeg kan dra og se på om jeg får billett¨. håper de holder det i oslo 🙂 slik at jeg kan dra og se på om jeg får billett¨.

 2. Anonym sier:

  Oslo bør ha finalen!Oslo bør ha finalen!

 3. Anonym sier:

  Jeg syntes så klart at Bergen bør ha finalen, det hadde vært veldig stas, men på samme tid så vet jeg ikke om hvor i Bergen man kunne holdt et så stort arangement. Så jeg stemmer for Bergen om det er mulig§! Hvis ikke det er plass her så syntes jeg at Oslo burde holde finalen, det er jo trosalt hovedstaden. Jeg syntes så klart at Bergen bør ha finalen, det hadde vært veldig stas, men på samme tid så vet jeg ikke om hvor i Bergen man kunne holdt et så stort arangement. Så jeg stemmer for Bergen om det er mulig§! Hvis ikke det er plass her så syntes jeg at Oslo burde holde finalen, det er jo trosalt hovedstaden.

 4. Jeg liker mange kommentarer, men jeg må bare innse at ikke alle synes alle innlegg er like spennende. 😛 Hehe…Jeg liker mange kommentarer, men jeg må bare innse at ikke alle synes alle innlegg er like spennende. 😛 Hehe…

 5. Anonym sier:

  Kunne egentlig ikke brydd meg om hvor finalen skal være, for å være ærlig :pKunne egentlig ikke brydd meg om hvor finalen skal være, for å være ærlig :p

 6. hehe jeg bryr meg egentlig ikke noe om hvor ESC skal være jeg. NRK har jo sagt at de har bestilt Telenor Arena for lenge siden, så hvorfor skal de brått diskutere annerledes når de allerede har bestilt. Jaja, jeg bryr meg egentlig ikke, jeg kommer ikke til å se det noe annet sted enn på tv viss jeg gidder uansett så 😛

  Jeg skriver egentlig bloggen mest for min egen del så enig med deg, ikke noe vits å syte for at folk kommenterer dårlig. Jeg lar av prinsipp være å kommentere når folk klager på at leserne ikke kommenterer. Jeg synes det er koslig samme om jeg får en kommentar eller 30 liksom. Er jo ikke noe å syte for. hehe jeg bryr meg egentlig ikke noe om hvor ESC skal være jeg. NRK har jo sagt at de har bestilt Telenor Arena for lenge siden, så hvorfor skal de brått diskutere annerledes når de allerede har bestilt. Jaja, jeg bryr meg egentlig ikke, jeg kommer ikke til å se det noe annet sted enn på tv viss jeg gidder uansett så 😛

  Jeg skriver egentlig bloggen mest for min egen del så enig med deg, ikke noe vits å syte for at folk kommenterer dårlig. Jeg lar av prinsipp være å kommentere når folk klager på at leserne ikke kommenterer. Jeg synes det er koslig samme om jeg får en kommentar eller 30 liksom. Er jo ikke noe å syte for.

 7. Jeg holder en knapp på Telenor Arena!
  Sv: Hehe. Ja, men jeg kommer helt sikkert ikke videre fra Pre-cast en gang! Jeg er litt mer på mine egne låter, det er på en måte det som er min greie.Jeg holder en knapp på Telenor Arena!
  Sv: Hehe. Ja, men jeg kommer helt sikkert ikke videre fra Pre-cast en gang! Jeg er litt mer på mine egne låter, det er på en måte det som er min greie.

 8. Helt enig 🙂 Både på Eurovision og kommentarer. Det er tåpelig at man skal holde på sånn..

  SV: TAKK! 🙂 Helt enig 🙂 Både på Eurovision og kommentarer. Det er tåpelig at man skal holde på sånn..

  SV: TAKK! 🙂

 9. @Thea: mee to, eller Bergen sånn sett.

  @Silje: ja, med bergen som 2 plass

  @Jeanette: så reiser vi sammen til Oslo og ser finalen, eller vi drar sammen til et sted i bergen og ser den der live:P

  @Theri: jeg også liker kommentarer, misforstå meg rett, men synes folk kan kommentere det de vil, og ikke at bloggerene skal skrive inni innlegg at det er få som kommenterer.. ikke alle mine er like bra heller, så om jeg har 0 comments på en, så får det være;)

  @Kristina Andersen: heheh, du er en av dem ja;)

  @Linn Marie: helt enig, kan ikke de holde seg til det dem sier først? hehe. helt enig, ta i mot dem kommentarer som kommer med et smil:)

  @Therese: hehe, egentlig jeg og sånn sett, eller spektrum.
  joda, det gjør du..slutt!!!!

  @Helene: no problem;) jepp!@Thea: mee to, eller Bergen sånn sett.

  @Silje: ja, med bergen som 2 plass

  @Jeanette: så reiser vi sammen til Oslo og ser finalen, eller vi drar sammen til et sted i bergen og ser den der live:P

  @Theri: jeg også liker kommentarer, misforstå meg rett, men synes folk kan kommentere det de vil, og ikke at bloggerene skal skrive inni innlegg at det er få som kommenterer.. ikke alle mine er like bra heller, så om jeg har 0 comments på en, så får det være;)

  @Kristina Andersen: heheh, du er en av dem ja;)

  @Linn Marie: helt enig, kan ikke de holde seg til det dem sier først? hehe. helt enig, ta i mot dem kommentarer som kommer med et smil:)

  @Therese: hehe, egentlig jeg og sånn sett, eller spektrum.
  joda, det gjør du..slutt!!!!

  @Helene: no problem;) jepp!

 10. Ha ESC i Spektrum, enkelt å greit. Gidd å lag så mye oppstyr rundt det 😮 Ha ESC i Spektrum, enkelt å greit. Gidd å lag så mye oppstyr rundt det 😮

 11. Når eg ligger på 7. plass og får kun 8 kommentara daglig av og til er det jo nåke gale. Mange som ligger lenger nede får opp til 40 kommentara daglig.Når eg ligger på 7. plass og får kun 8 kommentara daglig av og til er det jo nåke gale. Mange som ligger lenger nede får opp til 40 kommentara daglig.

 12. Oslo er vel lettest for de aller fleste? Mest sentralt når det gjelder fly og transport i tillegg til at her er det mer overnattingsmuligheter for folk som reiser for å se ESC!Oslo er vel lettest for de aller fleste? Mest sentralt når det gjelder fly og transport i tillegg til at her er det mer overnattingsmuligheter for folk som reiser for å se ESC!

 13. Tusen takk 🙂 Egentlig så bryr jeg meg ikke så mye om mgp, men det burde jo vært i Oslo syns nå jeg. Hvor, så er det ett fett.Tusen takk 🙂 Egentlig så bryr jeg meg ikke så mye om mgp, men det burde jo vært i Oslo syns nå jeg. Hvor, så er det ett fett.

 14. Jeg tenker i grunn veldig lite på neste års grand prix nå 😛 så det får de bare styre med selv, hehe 🙂 nesj, vet ikke jeg. Synes det er hyggelig med kommentarer, men blir glad uansett bare det er noen som kommenterer det jeg skriver 🙂 hadde ikke vært like inspirerende med blogg hvis ingen gadd å kommentere at all liksomJeg tenker i grunn veldig lite på neste års grand prix nå 😛 så det får de bare styre med selv, hehe 🙂 nesj, vet ikke jeg. Synes det er hyggelig med kommentarer, men blir glad uansett bare det er noen som kommenterer det jeg skriver 🙂 hadde ikke vært like inspirerende med blogg hvis ingen gadd å kommentere at all liksom

 15. SV: Takk for det søta. Masse god bedring!SV: Takk for det søta. Masse god bedring!

 16. ja, e enig me deg at dei kan ha finalen i Oslo, operahuset e vel litt lite til alle tilskuerane som kjem? syns spektrum e den beste plassen!:) ja, ej elska når folk he kommentert mj, men ej e forøgd me berre 2-3 stykk ej :Dja, e enig me deg at dei kan ha finalen i Oslo, operahuset e vel litt lite til alle tilskuerane som kjem? syns spektrum e den beste plassen!:) ja, ej elska når folk he kommentert mj, men ej e forøgd me berre 2-3 stykk ej 😀

 17. Anonym sier:

  er jo koselig med kommentarer.. Men merker jeg er mindre opptatt av det nå enn da jeg var helt ny i denne bloggingen :)er jo koselig med kommentarer.. Men merker jeg er mindre opptatt av det nå enn da jeg var helt ny i denne bloggingen 🙂

 18. Jeg er rimelig lei av alt som har med Rybak og Eurovision å gjøre jeg også, men jeg meldte meg likevel akkurat inni facebookgruppa «Eurovision 2010 i Trondheim» fordi jeg vil det skal holdes der. Er lei av å måtte dra til Oslo for alt, liksom :p

  Ooi.. så mange syteblogger? Jeg skjønner om de kommenterer til folk og ALDRI får noe tilbake, men man må gi og ta i bloggverdenen også. Hjelper ikke å syte noe mer.

  SV: Kjenner til den følelsen, ja! Jeg har det akkurat slik med den yngste katta jeg har nå. Den føles ut som et barn for meg, min egen litt bebis liksom. Jeg hukser den første uka jeg var borte fra han. Jeg var så lei meg. Følte jeg dro fra barnet mitt som trengte meg på en måte. Han måtte jo sove alene for første natt og jeg var livredd han skulle glemme meg, men gikk heldigvis bra det da.

  Neei? Ååh, stakkar. Skjønner ikke hvorfor dyr også skal på kreft. Det er så brutalt. Stakkars forsvarsløse dyrene. De kan jo ikke si ifra om noen ting ;/

  Åneei, så trist! Er helt grusomt når slikt skjer. :(Jeg er rimelig lei av alt som har med Rybak og Eurovision å gjøre jeg også, men jeg meldte meg likevel akkurat inni facebookgruppa «Eurovision 2010 i Trondheim» fordi jeg vil det skal holdes der. Er lei av å måtte dra til Oslo for alt, liksom :p

  Ooi.. så mange syteblogger? Jeg skjønner om de kommenterer til folk og ALDRI får noe tilbake, men man må gi og ta i bloggverdenen også. Hjelper ikke å syte noe mer.

  SV: Kjenner til den følelsen, ja! Jeg har det akkurat slik med den yngste katta jeg har nå. Den føles ut som et barn for meg, min egen litt bebis liksom. Jeg hukser den første uka jeg var borte fra han. Jeg var så lei meg. Følte jeg dro fra barnet mitt som trengte meg på en måte. Han måtte jo sove alene for første natt og jeg var livredd han skulle glemme meg, men gikk heldigvis bra det da.

  Neei? Ååh, stakkar. Skjønner ikke hvorfor dyr også skal på kreft. Det er så brutalt. Stakkars forsvarsløse dyrene. De kan jo ikke si ifra om noen ting ;/

  Åneei, så trist! Er helt grusomt når slikt skjer. 😦

 19. @kristinefargerik: hehe, good good.

  @Terese: er vel ikke kommentarene det kommer an på for å ligge på listen, er vel mest besøkende det kommer an på. Kan jo ha mange besøkende om ikke alle kommenterer.

  @Cathrine: Tja, Bergen og sånn sett. har mange hoteller vi og.. skal si det kan bli oppbestillt i Oslo og gitt.. ringt sikkert 9 hoteller der, og de fleste er booket..

  @Cathrine: hehe, oslo eller bergen..men mest oslo.

  @KAYSO: hehe, er moro vi skal få det til Norge;) det er inspirerende med kommentarer..men man skal ikke fiske etter dem liksom.. med å skrive: ingen kommenterer, please kommenter i blogginnlegg..synes jeg da.

  @Kari: thank you;)

  @benedikte: spektrum er nok best ja.. eller koengen i bergen, skal dem bruke peng, kan dem likeså godt lage tak over der:P
  eg og;)

  @karianne m: hehe, er man ny i blogging, så selvsagt vil man ha kommentarer, men når bloggen blir mer «etablert» synes jeg ikke man skal hige etter kommentarer..men være glad for dem som kommer, for er jo noen som leser bloggen din, og man skal være glad for det,selv om ikke alle legger igjen spor.

  @EVANETICA: hehe, er derfor jeg er litt for å ha det i bergen, for er rimelig lei av at alt skjer i oslo og..selv om det er greit også.. om det blir i oslo..gjør det INGENTING men er kjekkere å ha det utenfor «stuevinduet»

  ja, man må gi og ta, men dette er blogger som jeg vet mange kommenterer på, men sjelden får noe igjen, virker det som..

  dyrene våre blir babyene våre ja;) sendt min hund på «feriekoloni» i helgen.. i og med at jeg er syk + skal i komf.. savner henne allerede.. er alltid redd Lexie skal glemme meg og..hehe.

  Ikke jeg heller, kaninen min var jo bare 3 år stakkar..

  jaa.. grusomt..@kristinefargerik: hehe, good good.

  @Terese: er vel ikke kommentarene det kommer an på for å ligge på listen, er vel mest besøkende det kommer an på. Kan jo ha mange besøkende om ikke alle kommenterer.

  @Cathrine: Tja, Bergen og sånn sett. har mange hoteller vi og.. skal si det kan bli oppbestillt i Oslo og gitt.. ringt sikkert 9 hoteller der, og de fleste er booket..

  @Cathrine: hehe, oslo eller bergen..men mest oslo.

  @KAYSO: hehe, er moro vi skal få det til Norge;) det er inspirerende med kommentarer..men man skal ikke fiske etter dem liksom.. med å skrive: ingen kommenterer, please kommenter i blogginnlegg..synes jeg da.

  @Kari: thank you;)

  @benedikte: spektrum er nok best ja.. eller koengen i bergen, skal dem bruke peng, kan dem likeså godt lage tak over der:P
  eg og;)

  @karianne m: hehe, er man ny i blogging, så selvsagt vil man ha kommentarer, men når bloggen blir mer «etablert» synes jeg ikke man skal hige etter kommentarer..men være glad for dem som kommer, for er jo noen som leser bloggen din, og man skal være glad for det,selv om ikke alle legger igjen spor.

  @EVANETICA: hehe, er derfor jeg er litt for å ha det i bergen, for er rimelig lei av at alt skjer i oslo og..selv om det er greit også.. om det blir i oslo..gjør det INGENTING men er kjekkere å ha det utenfor «stuevinduet»

  ja, man må gi og ta, men dette er blogger som jeg vet mange kommenterer på, men sjelden får noe igjen, virker det som..

  dyrene våre blir babyene våre ja;) sendt min hund på «feriekoloni» i helgen.. i og med at jeg er syk + skal i komf.. savner henne allerede.. er alltid redd Lexie skal glemme meg og..hehe.

  Ikke jeg heller, kaninen min var jo bare 3 år stakkar..

  jaa.. grusomt..

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s