I en Volvo…

I og med at jeg ikke fikk sove så godt i natt, så sloknet jeg nok en gang etter bloggen ble skrevet.. sånn klokken 03:00 eller etter det. Våknet igjen ca klokken 09:03 av denne mld:

Her er D**** 4080gram og 50 cm, født klokken 05:50 i en Volvo på K*** Mor og barn har det bare bra (far og)!

Som dere ser, så vil jeg ikke skrive hele navnet til babyen, og navnet på stedet dem måtte stoppe for at babyen skulle få komme ut. Er altså en venninne av meg det er snakk om her, hun og mannen kom seg da ikke helt frem til klinikken tidlig i dag morres nei, så det ble til at de måtte ordne opp selv, med vordene far som jordmor. Er ikke det fantastisk? at alt gikk bra med mor, barn og en heltemodig far? Jeg synes de er så tøff at jeg har ikke ord! Men synes likevel synd i henne som måtte føde i bilen da, heldigvis gikk alt bra, og de kom seg på klinikken etterpå. Selvsagt har dette surret rundt i hodet mitt i hele dag (selv om jeg sovnet etter jeg svarte på meldingen i dag morres), det store spørsmålet mitt er egentlig: åssn så bilen ut etterpå.. tror eg skal spørre henne om det i en senere anledning. Fikk bilde av babyen og da, nydelig liten sak;)

Om noen av deres nærmeste hadde skulle føde, og dere ikke rakk sykehuset, hadde du turt å ta i mot babyen da? Om det var din kjæreste, bestevenninne osv?

Da jeg stod opp senere, så var jeg nesten frisk, slapp å kaste opp mer.. heldigvis. Litt kvalm er jeg enda, men ser ut som det stabiliserer seg ja. Spysyken er noe dritt, og jeg skal være så glad om jeg våkner heelt frisk i morgen tidlig. Da reiser jeg nemlig til mormor og morfar. Ja, og tante og hennes samboer og min kusine Mariel, som er grunnen til at vi skal ut der. Mariel skal nemlig komfirmere seg på Lørdag;) så da er det på med bunaden og hedre henne;) også får jeg prøvd ut kamera mitt.

Ellers så synes jeg dere må sjekke ut min kjære «kusine» Jeanette sin nye blogg, hun er ny her på iPublish, så ønsk henne hjertelig velkommen til samfunnet vårt. Sjekk ut bloggen på http://giovannetta.ipublish.no/ .

Håper jeg får blogget litt i helgen, men kan ikke love noe, må nesten sjekke om jeg kommer meg på nettet ute på den forblåste øyen jeg skal på..eller om jeg kan sniklåne min kusine sin data;)

Om ikke jeg får blogget, får jeg ønske dere alle en strålende helg!

Flere som skal i komf?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

16 svar til I en Volvo…

 1. Aww, herlig! Gratulerer til din venninne og hennes kjære med den lille 🙂 Flott at alt gikk så bra!! Og det nye videokameraet ditt ser jo bare lovely utAww, herlig! Gratulerer til din venninne og hennes kjære med den lille 🙂 Flott at alt gikk så bra!! Og det nye videokameraet ditt ser jo bare lovely ut

 2. Fødsel i bil høres ut som en film egentlig, hehe 😛

  Tror ikke jeg hadde klart å tatt i mot en baby for en av venninnene mine. Rett og slett fordi jeg synes fødsler er litt (ganske) ekkelt og er redd jeg hadde besvimt, og at babyen kanskje hadde dødd e.l. All ære til de menneskene som har som jobb å ta i mot babyer.Fødsel i bil høres ut som en film egentlig, hehe 😛

  Tror ikke jeg hadde klart å tatt i mot en baby for en av venninnene mine. Rett og slett fordi jeg synes fødsler er litt (ganske) ekkelt og er redd jeg hadde besvimt, og at babyen kanskje hadde dødd e.l. All ære til de menneskene som har som jobb å ta i mot babyer.

 3. Oi tenk å måtte føde i en bil da :O Aner ikke om jeg hadde turt/klart noe sånt, om jeg måtte tatt i mot babyen liksom.. Hjelp!Oi tenk å måtte føde i en bil da :O Aner ikke om jeg hadde turt/klart noe sånt, om jeg måtte tatt i mot babyen liksom.. Hjelp!

 4. Anonym sier:

  Stilig! Pling meg når du har skrevet listen din ;)Stilig! Pling meg når du har skrevet listen din 😉

 5. så fint nytt design du har fått da:) Jeg skal ikke i noen konfirmasjon i år :Pså fint nytt design du har fått da:) Jeg skal ikke i noen konfirmasjon i år 😛

 6. Anonym sier:

  Bra at deg gikk fint!

  SV: god tur!Bra at deg gikk fint!

  SV: god tur!

 7. Har aldri vært i konf jeg, første jeg skal på er min egen til neste år 🙂

  sv; Det var en deilig dag!
  Heldig du da 🙂 Og god helg til deg også 😀 Har aldri vært i konf jeg, første jeg skal på er min egen til neste år 🙂

  sv; Det var en deilig dag!
  Heldig du da 🙂 Og god helg til deg også 😀

 8. Åh, så gøy! gratulerer til nybakte foreldre. jeg hadde sikkert vært redd, men ja, jeg hadde sikkert turt det. og nei, skal ikke i noen konfirmasjoner i år :)Åh, så gøy! gratulerer til nybakte foreldre. jeg hadde sikkert vært redd, men ja, jeg hadde sikkert turt det. og nei, skal ikke i noen konfirmasjoner i år 🙂

 9. Jeg skal konfirmeres jeg :)Jeg skal konfirmeres jeg 🙂

 10. Anonym sier:

  Oi, jeg hadde vært skikkelig redd! Hadde ikke visst hva jeg skulle gjort. hehe. :POi, jeg hadde vært skikkelig redd! Hadde ikke visst hva jeg skulle gjort. hehe. 😛

 11. btw – så utrolig gøy at det gikk bra med babyfødselen da. Jeg hadde fått helt angst om jeg måtte «ta i mot», hehe! nekt!btw – så utrolig gøy at det gikk bra med babyfødselen da. Jeg hadde fått helt angst om jeg måtte «ta i mot», hehe! nekt!

 12. Oi, så bra det gikk bra da. Synes det hørtes litt skummelt ut, hadde det vært jeg som måtte ha tatt i mot en baby så hadde jeg svima av :POi, så bra det gikk bra da. Synes det hørtes litt skummelt ut, hadde det vært jeg som måtte ha tatt i mot en baby så hadde jeg svima av 😛

 13. Anonym sier:

  SV: Hehe, ja jeg har hatt det litt på samme måten, men av en eller annen merkelig grunn så tar jeg det roligere nå på slutten av året:P
  Takk <3SV: Hehe, ja jeg har hatt det litt på samme måten, men av en eller annen merkelig grunn så tar jeg det roligere nå på slutten av året:P
  Takk ❤

 14. Gud, hadde fått panikk om jeg måtte tatt imot en unge!Gud, hadde fått panikk om jeg måtte tatt imot en unge!

 15. Anonym sier:

  SV: takk, jeg tror jeg gjorde det best på hovedoppgaven 🙂 Og det er jo bra, så lenge jeg klarte å bøye verbene riktig, det er noe av det som teller mest..
  Og joda, hun har en del kule sanger 😀 Jeg har perioder der jeg bare hører samme musikken HELE tiden! SV: takk, jeg tror jeg gjorde det best på hovedoppgaven 🙂 Og det er jo bra, så lenge jeg klarte å bøye verbene riktig, det er noe av det som teller mest..
  Og joda, hun har en del kule sanger 😀 Jeg har perioder der jeg bare hører samme musikken HELE tiden!

 16. @Cathrine: takker;) hehe, det er veldig lovely!

  @Victoria Madeleine: hehe, men de tar det jo fra et sted;) haha. Hadde nok ikke klart det jeg heller, er litt for mye blod og gørr… jeg ville så gjerne bli jordmor, til jeg så den serien jordmødre… da ville jeg ikke det mer nei.

  @kristinefargerik: hehe, same here.

  @Caroline: det skal eg;)

  @KAYSO: Tusen takk;)

  @Jeanette: ja sant, takk;)

  @Elisabeth: åh, spennende, du har noe å glede deg til:)

  @Veronica: man vet aldri hva man gjør i en slik situasjon..tror ikke jeg hadde turt det.. men hvem vet.

  @Karoline: åh, grattis;)

  @Carolina: hehe, hva jeg skulle gjort vet jeg, gjennomført det: usikker:P

  @KAYSO: hehe;) ja, kjempefint det gikk bra..tenker på alt som kunne skjedd.

  @Thunderbat: hehe..

  @Jeanette: hehe;) good!!

  @Karoline: hehe, hvem hadde ikke det.. haha..

  @Jeanette: Du må si fra når du får oppgaven tilbake igjen vet du:)@Cathrine: takker;) hehe, det er veldig lovely!

  @Victoria Madeleine: hehe, men de tar det jo fra et sted;) haha. Hadde nok ikke klart det jeg heller, er litt for mye blod og gørr… jeg ville så gjerne bli jordmor, til jeg så den serien jordmødre… da ville jeg ikke det mer nei.

  @kristinefargerik: hehe, same here.

  @Caroline: det skal eg;)

  @KAYSO: Tusen takk;)

  @Jeanette: ja sant, takk;)

  @Elisabeth: åh, spennende, du har noe å glede deg til:)

  @Veronica: man vet aldri hva man gjør i en slik situasjon..tror ikke jeg hadde turt det.. men hvem vet.

  @Karoline: åh, grattis;)

  @Carolina: hehe, hva jeg skulle gjort vet jeg, gjennomført det: usikker:P

  @KAYSO: hehe;) ja, kjempefint det gikk bra..tenker på alt som kunne skjedd.

  @Thunderbat: hehe..

  @Jeanette: hehe;) good!!

  @Karoline: hehe, hvem hadde ikke det.. haha..

  @Jeanette: Du må si fra når du får oppgaven tilbake igjen vet du:)

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s