Tale As Old As Time

Dem som kjenner meg, vet at jeg er en sucker for Musikaler og Disney filmer, jeg simpelthen ELSKER Disney filmer. Husker de gangene jeg var liten og var syk og hjemme fra skolen, da kjøpte mamma Disney filmer til meg, og vi satt og så dem sammen.  Disney filmene i seg selv er jo musikaler, så det har virkelig en sammenheng med at jeg er hektet på  musikaler og (det, og min kjære lærer på Ungdomsskolen 8-10 klasse.) Jeg var/er en sånn som kan se filmer om igjen og om igjen, og gjerne rett etter en annen.

Derfor ble jeg så glad når jeg surfet på nettet i dag, da kom jeg over denne artikkelen, om at den ny Disney film er på vei, Prinsessen og Frosken. Det finnes en prinsesse i oss alle jenter, og det finnes en prins i alle gutter. Og jeg tror de fleste jenter og gutter drømmer seg bort i Disney filmer. Denne filmen virker utrolig morsom, så gjett om jeg skal på kino og se. Jeg sitter da og håper på at de norske stemmene til frosken og prinsessen blir av Maria Haukaas Storeng og Hans Marius Hoff Mittet. For jeg skulle gjerne hørt dem synge på film;) haha, og ingenting hadde vært bedre enn en duett i filmen, med dem som synger. Så jeg gleder meg til å se hvem som skal ha de norske stemmene.

Nå mener jeg Disney tegnefilmer jeg da, elsker jo Disney filmene som ikke er tegnet og, men det er noe eget med dem som er tegnet.

Det er to spesielle Disneyfilmer jeg er spesielt glad i, og det er Skjønnheten og Udyret (Beauty and the Beast) og Løvenes Konge (The Lion King). Skjønnheten og Udyret så jeg på kino med passepiken min da jeg var liten, det var vel andre gangen jeg var på kino i mitt liv, så det var en stor opplevelse. Jeg gikk og sang theme sangen til filmen (på norsk da) i flere uker etterpå.

Løvenes konge også på grunn av musikken, virkelig. Men har en virkelig god opplevelse, og det var da jeg var på Mallorca i 2001, da meg og en venninne fikk roller som hyener i oppsettingen av Løvenes Konge på hotellet. FANTASTISK!

Her er de to sangene jeg simpelthen kan ha på repeat i en hel dag. Skjønnheten og Udyret theme sangen sunget av: Celine Dion og Peabo Bryson. Denne versjonen er nydelig.

Så har vi Can You Feel The Love fra Løvenes Konge, sunget av Jon Lee og Jo O’Meara, fra tidligere S Club 7. Den fineste versjonen jeg vet, utenom Elton John sin.

Hva er deres favoritt Disney sang, og fra hvilken film?

Nå skal jeg kose meg med reprisen av Hotel Babylon, som jeg ikke fikk sett på fredag, og som ENDELIG har begynt igjen!!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Musikk. Bokmerk permalenken.

16 svar til Tale As Old As Time

 1. Anonym sier:

  Jeg elsker disney filmer jeg også! Skjønnheten og udyret, løvenes konge, askepott og pocahontas er vel favorittene<3<3 og så klart, oliver og gjengen, den søteste filmen da<3

  SV: Tusen takk ❤ Det skal jeg! Jeg elsker disney filmer jeg også! Skjønnheten og udyret, løvenes konge, askepott og pocahontas er vel favorittene<3<3 og så klart, oliver og gjengen, den søteste filmen da<3

  SV: Tusen takk ❤ Det skal jeg!

 2. Filmen var helt utrolig!! Jeg ønsker å være Hannah Montana nå, haha 😀

  Disney filmer er de beste filmene! Jeg elsker den I’ll make a man out of you fra mulan filmen. Ellers så er skjønnheten og udyret en favoritt sammen med tornerose og mulan :-)Filmen var helt utrolig!! Jeg ønsker å være Hannah Montana nå, haha 😀

  Disney filmer er de beste filmene! Jeg elsker den I’ll make a man out of you fra mulan filmen. Ellers så er skjønnheten og udyret en favoritt sammen med tornerose og mulan 🙂

 3. Anonym sier:

  Jeg har ingen favorittfilm innenfor disneysjangeren, men liker de gamle best – di v i r k e l i g e klassikerne; Bambi, Løvenes Konge, Askepott, Aladdin, Tornerose, Skjønnheten & Udyret, Snehvit & de syv dvergene osv. Jeg klarer ikke å holde tårene tilbake på alle disse filmene, lovethem.

  Eneste er vel Bambi, som smelter hjertet mitt hver eneste gang!lovelovelove. :*Jeg har ingen favorittfilm innenfor disneysjangeren, men liker de gamle best – di v i r k e l i g e klassikerne; Bambi, Løvenes Konge, Askepott, Aladdin, Tornerose, Skjønnheten & Udyret, Snehvit & de syv dvergene osv. Jeg klarer ikke å holde tårene tilbake på alle disse filmene, lovethem.

  Eneste er vel Bambi, som smelter hjertet mitt hver eneste gang!lovelovelove. :*

 4. Jeg klarer aldri å bestemme meg for èn favoritt. det er så mange bra filmer! men løvenes konge er nydelig. skjønnheten og udyret også, som jeg forresten fikk lyst til å se nå :pJeg klarer aldri å bestemme meg for èn favoritt. det er så mange bra filmer! men løvenes konge er nydelig. skjønnheten og udyret også, som jeg forresten fikk lyst til å se nå :p

 5. Det finnes saå utrolig mange fine Disney-filmer, vanskelig å velge en favoritt:) Er veldig glad i de gamle klassiskerne jeg, Lady og Landstrykeren, og Askepott:)Det finnes saå utrolig mange fine Disney-filmer, vanskelig å velge en favoritt:) Er veldig glad i de gamle klassiskerne jeg, Lady og Landstrykeren, og Askepott:)

 6. hmm, hakonamatata? hehehe 🙂 jeg elsket lion king!! den og robin hood =)hmm, hakonamatata? hehehe 🙂 jeg elsket lion king!! den og robin hood =)

 7. Anonym sier:

  Åh, jeg elsker Disney-filmer! Skjønnheten og Udyret er en av mine desiderte favoritter, den er bare helt herlig. Jeg er også en sucker for Svaneprinsessen (den første filmen). Tror jeg må mimre litt en dag 🙂 Åh, jeg elsker Disney-filmer! Skjønnheten og Udyret er en av mine desiderte favoritter, den er bare helt herlig. Jeg er også en sucker for Svaneprinsessen (den første filmen). Tror jeg må mimre litt en dag 🙂

 8. Disney-filmer er jo de beste tegnefilmene som noensinne er produsert (+ Svaneprinsessen, hihi). Da jeg var liten var favorittene Skjønneheten og Udyret, Den Lille Havfruen og Pocahontas. 😀

  SV: Guud, for en idiot! Han skulle blitt dasket og knuffa selv så hadde han kanskje skjønt at slikt ikke hjelper. Flott at du gir hunden din respekt for deg på en uvoldelig måte!Disney-filmer er jo de beste tegnefilmene som noensinne er produsert (+ Svaneprinsessen, hihi). Da jeg var liten var favorittene Skjønneheten og Udyret, Den Lille Havfruen og Pocahontas. 😀

  SV: Guud, for en idiot! Han skulle blitt dasket og knuffa selv så hadde han kanskje skjønt at slikt ikke hjelper. Flott at du gir hunden din respekt for deg på en uvoldelig måte!

 9. jeg elsker også disneyfilmer… :Djeg elsker også disneyfilmer… 😀

 10. @Jeanette: Oliver og Gjengen tror jeg ikke jeg har sett ferdig faktisk, men den katten er jo dødsherlig da;)

  @Victoria Madeline: Hehe, da er vi fler!! Mulan er en film jeg heller ikke har sett ferdig, men elsker dragen: drage, ikke firfirsle!! haha. Liker Reflections fra Mulan filmen og;)

  @Andrea Eline: Bambi er helskjønn da, griner av den eg og.

  @Veronica: Hehe, skulle gjerne sett Skjønnheten og Udyret igjen, men har den på VHS og ikke dvd.. og min VHS spiller spiser videobånd.

  @Hanne: Lady og Landstrykeren er skjønn, vakkert tegnet!!

  @KAYSO: Hakuna Matata er så genial at det gauler;)

  @Anja: Er Svaneprinsessen Disney? Synes alltid den var skummel jeg!!

  @EVANETICA: Den Lille Havfruen er jo super, i og med at Ariel snakker bergensk;) hehe!!!! Hehe, MÅ jo respektere hunden min;)

  @Kari: sant, de er herlige;)@Jeanette: Oliver og Gjengen tror jeg ikke jeg har sett ferdig faktisk, men den katten er jo dødsherlig da;)

  @Victoria Madeline: Hehe, da er vi fler!! Mulan er en film jeg heller ikke har sett ferdig, men elsker dragen: drage, ikke firfirsle!! haha. Liker Reflections fra Mulan filmen og;)

  @Andrea Eline: Bambi er helskjønn da, griner av den eg og.

  @Veronica: Hehe, skulle gjerne sett Skjønnheten og Udyret igjen, men har den på VHS og ikke dvd.. og min VHS spiller spiser videobånd.

  @Hanne: Lady og Landstrykeren er skjønn, vakkert tegnet!!

  @KAYSO: Hakuna Matata er så genial at det gauler;)

  @Anja: Er Svaneprinsessen Disney? Synes alltid den var skummel jeg!!

  @EVANETICA: Den Lille Havfruen er jo super, i og med at Ariel snakker bergensk;) hehe!!!! Hehe, MÅ jo respektere hunden min;)

  @Kari: sant, de er herlige;)

 11. Løvenes konge – uten tvil!Løvenes konge – uten tvil!

 12. Anonym sier:

  jeg eeelsker disneyfilmer jeg og 😀
  de er så utrolig koselige =)

  sv; å, så deilig det må være å jobbe ute , når det er så fint vær da 😀 jeg eeelsker disneyfilmer jeg og 😀
  de er så utrolig koselige =)

  sv; å, så deilig det må være å jobbe ute , når det er så fint vær da 😀

 13. Aladin sangen!<3 Aladin sangen!<3

 14. CIRCLE OF LIFE, gir meg gåsehud every time!
  Jeg har faktisk ikke sett Brothers and Sisters seøv, men det er en plan 😛 Har iiingenting med Dave Annable å gjøre. Neida;DCIRCLE OF LIFE, gir meg gåsehud every time!
  Jeg har faktisk ikke sett Brothers and Sisters seøv, men det er en plan 😛 Har iiingenting med Dave Annable å gjøre. Neida;D

 15. Jeg ELSKER ELSKER ELSKER Disneyklassikere :):) Har begynt å samle på de også. Min absolutte favorittfilm er Den Lille Havfruen. Jeg har faktisk 2 forskjellige DVD versjoner av den 😛 Det var også den første filmen jeg så på kino. Husker det godt selv om jeg var ganske lita. :)Jeg ELSKER ELSKER ELSKER Disneyklassikere :):) Har begynt å samle på de også. Min absolutte favorittfilm er Den Lille Havfruen. Jeg har faktisk 2 forskjellige DVD versjoner av den 😛 Det var også den første filmen jeg så på kino. Husker det godt selv om jeg var ganske lita. 🙂

 16. Så bra du liker Disney! 😀 Jeg har så utrolig mange favoritter, jeg kan ikke velge en av dem, haha. (:

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s