I see the sparkle of a million flashlights

Denne helgen har vært veldig innholdsrik og koselig. Mamma reiste på en velfortjent venninnetur til Tysnes der bestevenninnen hennes har hytte + at de var vel en 5 andre damer som reiste med også, en god gammaldags «husmor» ferie som de så pent kaller det.

Da ble det til at jeg skulle være alene hjemme sammen med hunden, men siden jeg absolutt IKKE liker å være alene hjemme (da mener jeg sove alene om natten osv), så fant jeg ut at det var en kjempekjangs til å samle Stallgjengen igjen til filmkveld. Og siden Anne-Birthe ENDELIG var hjemme i Norge på sommerferie, så inviterte jeg henne hjem for å bli hele helgen;)

FREDAG: Etter en lang dag på jobb, så kom jeg hjem, ryddet rommet i rekordfart (flaks mamma hadde tatt husrydding før hun reiste på hyttettur) og dro på butikken og handlet inn godis og brus til filmkveld. Hadde selvsagt med meg hunden, som var i ekstase da jeg kom hjem fra jobb, Lexie liker å være med på alt;). Da jeg var på vei opp det siste stykke av den laaange bakken til huset, før jeg begynte på de 59 trappetrinnenene kom Even kjørende opp på lett-motorsykkelen sin, så da var egentlig første medlem av Stallgjengen ankommet. Vi gikk opp og han hjalp meg med å gjøre klart til de andre kom, og det tok ikke lang tid før Kristine og Hanne kom og.
Det skal ikke lang tid før praten er i full gang, når man plasserer 4 hestefolk i samme stue med en haug med godis på bordet og brus i glassene. Omsider kom Anne-Birthe også, så da var vi veldig klar for å se TWILIGHT, etter en del mer prat om hest og alt annet.

Må virkelig si at jeg likte filmen, og vi lo kjempemasse mens den rullet over TV skjermen i og med at vi er en gjeng som ikke kan holde kjeft så lenge om gangen for karakterene i filmen, trakk vi likheter til med folk vi kjenner. Utrolig morsomt, og på grunn av en del misforståelser i forklaringer om scener i filmen, holdt vi på å tisse i buksen hele gjengen for vi lo så mye. Men fikk da med oss filmen. Første gangen meg og Anne-Birthe så den, men det var 2 og 5 gang for noen av de andre. Det sier litt at filmen er bra, når vi denne gangen fikk med oss filmen, for forige gang pratet vi så masse, at vi fikk ikke med oss at filmen sluttet en gang (det var en annen film da).

Da de andre gikk, så ble Even igjen litt med meg og Anne-Birthe, mens vi så på en serie på TV. Da han gikk, gikk meg og Anne-Birthe ut på siste luftetur med Lexie. Men vi var ikke så trøtte når vi kom inn, så vi slengte inn enda en film i DVD spilleren, og var ikke i seng før ca 02:45 eller noe.

LØRDAG: Våknet vi ganske så sent, Anne-Birthe våknet litt før meg, siden Lexie hadde tatt seg en tur opp i sengen til henne, etter å ha lagt i min seng så og si hele natten (AB campet på mitt rom, mens jeg campet på mamma sitt rom). Vi tok Lexie på en liten tisse-tur, for vi gikk hjem og spiste frokost og hadde Hollyoaks Maraton på TV’n. Så stod handletur på dagsplanen og vi gikk til Lagunen (kjøpesenteret) for å kjøpe inn middag, og hente billetter til «RETT I LOMMEN» forestillingen jeg skal på. Vi endte opp med å ha Taco-boller og pom-fritt til middag, veldig godt, må si at meg og AB er virkelig gode kokker!

Så tok vi oss enda en tur med Lexie, denne gangen til fotballbanen for å kaste ball. Bare for å slite ut duracellhunden min. Da vi kom inn igjen satt vi en stund på dataen, og fant noen morsomme bilder av en vi «kjenner» så vi lo til tårene trillte, mens vi dikta opp historier på bakgrunn av bildene. Fritidsproblemer vi? nei, not at all. Så hadde vi oss en mime, danse og go crazy stund der vi mimet etter Maria Haukaas Storeng & Mira Craig sin «Mine All Mine», med visper som mikrofoner og videokamera på opptak. Så gikk vi over til Maria Haukaas Storeng & Anna Sahlene sin «Killing Me Tenderly», denne gangen også med MAX innlevelse og videokamara på opptak. Skal prøve å få lagt ut dette en dag, for det er utrolig morsomt. Så gikk vi helt bananas etter «Girls Just Wanna Have Fun» av Cyndi Lauper og «Umbrella» av Rihanna, men denne gangen ikke med mikrofoner. Bare dansing og mimring fra en Stryn-utflukt i 2007.  Etter det stod filmen «27 Dresses» på planen, den filmen er så utrolig skjønn, mange som ikke liker filmen, men jeg bare ELSKER den. Spesielt Bennie and the Jets scenen, den er herlig. Dessuten er Katherine Heigl en genial skuespillerinne.

Hva er deres favorittscene fra en film?

Så så vi «She’s The Man» etterpå, med Amanda Bynes (eller åssn det skrives) i hovedrollen. En artig film det også. Så vi var vel i seng sånn 04:00 i går/dag tidlig.

Så i dag, SØNDAG så reiste Anne-Birthe hjem igjen, siden hun skulle hjelpe til med noe trefelling osv hjemme, mens jeg sitter nå her med dataen i fanget og venter på at mamma skal komme hjem snart. Må snart en tur ut med hunden også.

Hva har dere bloggere og lesere gjort i helgen da? Nytt den med gode venner og familie?

Slenger med en sang meg og Anne-Birthe fikk dilla på, etter å ha sett litt av den da vi svitsjet forbi American Idol på TV’n på lørdag. Sangen ga oss litt sånn sommer, ute konsert og fint vær feeling! Eller hva synes dere?

Sang: Touch My Hand av David Archuleta

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hund, Hverdagsmas, Musikk. Bokmerk permalenken.

14 svar til I see the sparkle of a million flashlights

 1. Har en downperiode i livet mitt så jeg slutter heller å blogge enn å blogge… negativt :/ Tar det opp igjen om jeg føler for det!
  Ser ut som om du ahr hatt en veldig morsom og fullpakket helg, akkurat sånn som det skal være!Har en downperiode i livet mitt så jeg slutter heller å blogge enn å blogge… negativt :/ Tar det opp igjen om jeg føler for det!
  Ser ut som om du ahr hatt en veldig morsom og fullpakket helg, akkurat sånn som det skal være!

 2. @ceciliek: skjønner.. men kan bare si at det er i motbakkene i livet det går oppover;) Klem til deg!@ceciliek: skjønner.. men kan bare si at det er i motbakkene i livet det går oppover;) Klem til deg!

 3. Hehe, er mange som ikke liker det. Hørt flere som sier at det er konsistensen som er ekkel, så du er nok ikke alene der gitt ;D

  Jeg har jobbet dagvakt i dag og ellers kost meg med familie og kjæreste:)Hehe, er mange som ikke liker det. Hørt flere som sier at det er konsistensen som er ekkel, så du er nok ikke alene der gitt ;D

  Jeg har jobbet dagvakt i dag og ellers kost meg med familie og kjæreste:)

 4. SV: Tusen takk! ^^
  Amanda Bynes er favoritt actressen min.. hun er RÅÅ 😀
  Genial jente ^^
  SV: Tusen takk! ^^
  Amanda Bynes er favoritt actressen min.. hun er RÅÅ 😀
  Genial jente ^^

 5. SV: Ntåå.. ikke si slikt da 😦 Får dårlig samvittighet.. men veldig glad for at du liker bloggen min da! Kommer kanskje tilbake når jeg er ferdig med eksamen og slik. 🙂 Kanskje.. savner jo blogginga utrolig mye allerede.

  She’s The Man er så bra! Ler meg skakk av den, altså. Jeg elsker scenen i Bruce Almighty der Jim Carrey får nyhetsoppleseren til å snakke feil. xD Høres ut som om du har hatt ei spennende helg, iallfall! Jeg har bare vært hjemme og slappa av, stort sett. Øvelseskjørt og lest til teorien. :)SV: Ntåå.. ikke si slikt da 😦 Får dårlig samvittighet.. men veldig glad for at du liker bloggen min da! Kommer kanskje tilbake når jeg er ferdig med eksamen og slik. 🙂 Kanskje.. savner jo blogginga utrolig mye allerede.

  She’s The Man er så bra! Ler meg skakk av den, altså. Jeg elsker scenen i Bruce Almighty der Jim Carrey får nyhetsoppleseren til å snakke feil. xD Høres ut som om du har hatt ei spennende helg, iallfall! Jeg har bare vært hjemme og slappa av, stort sett. Øvelseskjørt og lest til teorien. 🙂

 6. Anonym sier:

  I helgen har jeg kost meg masse med venner og familie <3I helgen har jeg kost meg masse med venner og familie ❤

 7. Sv: Huff da, du ga i hvert fall de andre i salen valuta for pengene sine ;P Det var absolutt en søt film, men var kom ikke på min topp 10 liste ;)Sv: Huff da, du ga i hvert fall de andre i salen valuta for pengene sine ;P Det var absolutt en søt film, men var kom ikke på min topp 10 liste 😉

 8. Den filmen er kjempe bra:D Den filmen er kjempe bra:D

 9. Anonym sier:

  For en koselig helg du har hatt! Det høres kjempe gøy ut!! Jeg så twilight i går, syntes den var underholdene, men litt spesiell. Jeg elsker 27 dresses, den står blant de andre dvd’ene mine ❤

  sv: Jeg hadde en fin kveld, fransken ble det ikke så mye av:P Jeg anbefaler virkelig å dra dit, kjempe fin opplevelse! For en koselig helg du har hatt! Det høres kjempe gøy ut!! Jeg så twilight i går, syntes den var underholdene, men litt spesiell. Jeg elsker 27 dresses, den står blant de andre dvd’ene mine ❤

  sv: Jeg hadde en fin kveld, fransken ble det ikke så mye av:P Jeg anbefaler virkelig å dra dit, kjempe fin opplevelse!

 10. 23 dresses var en søt film =)23 dresses var en søt film =)

 11. She’s the man er en kjempebra film, digger Amanda Bynes fordi jeg har sett så mye «What I like about you» 😀

  Hei, 27 dresses har jeg ikke hørt om før, den må jeg se! Takk for tips:)She’s the man er en kjempebra film, digger Amanda Bynes fordi jeg har sett så mye «What I like about you» 😀

  Hei, 27 dresses har jeg ikke hørt om før, den må jeg se! Takk for tips:)

 12. Min favorittscene fra en film er fra «The Notebook». Det kjente kysset<3 Min favorittscene fra en film er fra «The Notebook». Det kjente kysset<3

 13. @Hedda: hva jobber du med egentlig? hehe, men som sagt, beundrer dere som spiser det;)

  @Gunnstein: Hun er kjempeflink, spesielt i She’s The Man filmen;)

  @EVANETICA: det kjem straight from heart’n altså. Lykke til med eksamener;)
  Haha, Bruce Almighty er en kjempeherlig film, Jim Carey er rå!

  @Kristina Andersen: så koselig da;)

  @Tonje: hehe, ja, jeg var diskusjonstema ja;) haha. Ikke min heller sånn sett, men filmen er kjempesøt, hvertfall på en topp20 liste.

  @Kari: ja den er det!

  @Jeanette: 27 er en helt fantastisk film, twilight var spesiel ja, men er bra laget film egentlig. for slike filmer kan fort bli kjedelig.

  @KAYSO: 27 dresses er en kjempeskjønn film.

  @Monica Yvonne: Haha, hun er rå i den TV serien, og filmen er helt genial!! Har du ikke sett den, da synes jeg du skal poppe deg noen popcorn og leie filmen!!

  @Karoline: The Notebook er en av de skjønneste filmene som finnes, men aner ikke hvem som har lånt filmen min, så savner den masse! Men hele filmen har favorittscener. Liker godt den da han henger i parishjulet.@Hedda: hva jobber du med egentlig? hehe, men som sagt, beundrer dere som spiser det;)

  @Gunnstein: Hun er kjempeflink, spesielt i She’s The Man filmen;)

  @EVANETICA: det kjem straight from heart’n altså. Lykke til med eksamener;)
  Haha, Bruce Almighty er en kjempeherlig film, Jim Carey er rå!

  @Kristina Andersen: så koselig da;)

  @Tonje: hehe, ja, jeg var diskusjonstema ja;) haha. Ikke min heller sånn sett, men filmen er kjempesøt, hvertfall på en topp20 liste.

  @Kari: ja den er det!

  @Jeanette: 27 er en helt fantastisk film, twilight var spesiel ja, men er bra laget film egentlig. for slike filmer kan fort bli kjedelig.

  @KAYSO: 27 dresses er en kjempeskjønn film.

  @Monica Yvonne: Haha, hun er rå i den TV serien, og filmen er helt genial!! Har du ikke sett den, da synes jeg du skal poppe deg noen popcorn og leie filmen!!

  @Karoline: The Notebook er en av de skjønneste filmene som finnes, men aner ikke hvem som har lånt filmen min, så savner den masse! Men hele filmen har favorittscener. Liker godt den da han henger i parishjulet.

 14. Anonym sier:

  Koselig helg, jeg hadde det kjempekjekt 🙂 Kunne godt sett alle filmene vi så flere ganger :)Koselig helg, jeg hadde det kjempekjekt 🙂 Kunne godt sett alle filmene vi så flere ganger 🙂

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s