….Sommartider;)

Fredag var jeg på Sommerfest med mine skjønne kollegaer fra Barnehagen. Jeg har ALDRI følt meg så vel blandt kollegaer før, helt dønn ærlig. Her er vi en gjeng fra 22 snart 23 år til 60 (tror jeg), en hel haug med damer, og to menn. Jeg er da den yngste, men neimen om det gjør noe! Vi var hjemme hos en kollega, som jeg jobber med på min avdeling. Der var det SÅ koselig, vi satt ute i ute-hus med innbygget peis. Vi hadde med oss pledd, noe godt å drikke og spiste reker. Ok, jeg og en til, vi spiste ikke reker, liker ikke reker, men vi hadde med oss godt pålegg, så det ble ordentlig loff med «sirrup» på.

På min avdelig jobber jeg med 2 stk til, fast, mens en gang i uken kommer det inn vikar for «sjefen» på vår avdeling. Synes vi er en herlig gjeng, og det viste seg på festen at vi har samme dumme humor uansett om vi er i barnehagen eller ikke. Vi har til og med begynt å omtale oss for 1 person. Kan ikke skryte nok av denne gjengen. Gikk dessverre litt tidlig fra festen da, men satt på med en kollega. For ellers hadde jeg hatt litt problemer med å komme meg hjem. Men hørte rykter om at den siste gjengen gikk i 04:30 – 05:00 tiden, og i denne gjengen, var blandt annet sjefen for barnehagen. Hun er en rå dame altså.

Lørdag fikk jeg sove litt utpå, kjempeherlig. Ellers slappet av, siden den hersens forkjølelsen og halsbetennelsen kommer snikende tilbake. Var å handlet litt, laget lørdagsmiddag sammen med mamma, så reprisen av Brothers & Sisters, også Max Manus filmen. Den filmen er så bra, virkelig norsk film på sitt beste!

Ellers ikke noe interessant fra denne kanten… skal på LANG tur med hunden senere i dag (om man skal se på tiden), det gleder jeg meg til, en tur i skauen, frisk luft og forhåpentligvis oppholdsvær.

Noen av dere som var på TOPP 20 konserten i Oslo på fredag eller befinner alle seg på bloggcamp?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

7 svar til ….Sommartider;)

 1. Høres ut som en herlig kveld da. 😀 Jeg er verken på bloggcamp, eller topp 20. 😛 Litt lang reisevei. :PHøres ut som en herlig kveld da. 😀 Jeg er verken på bloggcamp, eller topp 20. 😛 Litt lang reisevei. 😛

 2. SV: Tusen takk og god bedring til deg også søta.
  Max Manus elsker jeg:) Hva synes du om den? SV: Tusen takk og god bedring til deg også søta.
  Max Manus elsker jeg:) Hva synes du om den?

 3. @Theri: hehe, ja, litt lang reisevei skal jeg være enig i;) Ja, var en herlig kveld;)

  @Kari: takker og neier du;) Max Manus er helt fantastisk, liker filmen utrolig godt! Bra at Norsk film er av slik kvalitet og kaliber.@Theri: hehe, ja, litt lang reisevei skal jeg være enig i;) Ja, var en herlig kveld;)

  @Kari: takker og neier du;) Max Manus er helt fantastisk, liker filmen utrolig godt! Bra at Norsk film er av slik kvalitet og kaliber.

 4. Det hørtes jo kjempekoslig ut da :)Det hørtes jo kjempekoslig ut da 🙂

 5. @Linn Marie: det var veldig koselig.@Linn Marie: det var veldig koselig.

 6. Det er så viktig med gode kollegaer:D Bra du trives og hadde det hyggelig på sommerfest:)Det er så viktig med gode kollegaer:D Bra du trives og hadde det hyggelig på sommerfest:)

 7. @Kari: ja, veldig viktig. Trives kjempegodt, virkelig.@Kari: ja, veldig viktig. Trives kjempegodt, virkelig.

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s