Walkin’ on SUNSHINE…

Er ubeskrivelig hvor deilig det er med SOL i Bergen for tiden, byen er så vakker når det er sol, og nå har den vart i snart en uke! Kan man bli mer bortkjemt eller? Og det beste, den skal vist holde i neste uke og!

Vel, det ble ikke noe blogging etter mandagen, men vært har vært så flott, at jeg har heller sittet ute enn å skrive blogg. Har kommentert litt og svart litt på kommentarer her, men ikke blogget.

Tirsdag: Var på jobb, hadde det kjempekjekt i varmen og ungene storkoste seg. Ellers ble det en stille og rolig ST.Hans feiring, litt grilling og avslapping, koselig.

Onsdag: Var jeg på jobb i varmen, var sånn skikkelig varmt, at de stakkars ungene holdt på å renne vekk flere ganger. Så det ble til at de fleste gikk rundt i bleien rett og slett, mens vi snille barnehage tanter, vi luktet 3-4 forskjellige solkremer hver etter å ha smurt ungene på løpebånd. Solkrem er viktig, hvertfall for en liten krabat.
Etter jobben, fikk jeg tid til å komme meg hjem, slenge meg i dusjen, bytte klær for så kaste meg på en buss og møte Anne-Birthe i byen. Vi gikk på kino for å kjangse litt med hvilken film vi skulle se, hadde nemlig litt utvalg. Endte opp med å se «17 Agian» med Zac Efron i hovedrollen. Var egentlig en ganske så bra film, skjønn og morsom. Det som var veldig morsomt, var gispene fra alle fjortisene i salen da de så Zac i bar overkropp, skulle tro jentene aldri hadde sett en guttekropp før. Morsomt!! Etter filmen gikk vi og tuslet runt i byen, tok litt bilder, ble plystra etter og fikk noen tyskere til å ta bilder av oss sammen, eller de tilbydde seg å ta bilde av oss.

Er alltid like kjekt å henge med Anne-Birthe, vi finner på så masse morsomt, og har det egentlig kjekt selv om vi ikke gjør noe. Nå reiser hun dessverre til Jæren i praksis, men er tilbake litt ut i juli, så det er bra;)

 

Her er da meg og Anne-Birthe. Hun i antrekk fra Gina Tricot og jeg er sort/fargerik kjole fra H&M + Tights fra H&M og mine elskelige Gladiatorsandaler, som man forresten ikke ser så bra på disse bildene:P

Torsdag: Enda en lang ute-dag i barnehagen med de superskjønne ungene og de fantastiske voksne jeg jobber med. Holdt på å svette vekk hele gjengen, takk GUD for at kjøleskap finnes, for ingenting er bedre enn iskaldt vann og kjøle seg ned med. Etter jobben var jeg på beitet til Rigel. Siden jeg ikke kom meg i stallen før hestene ble sluppet på beitet, så var det der turen gikk. Meg, Rigel, Kristine, Siljan Gutten, Anne, Bastian, Even, Matthijs og Tove var gjengen som var samlet en liten stund;). Anne skulle nemlig ordne litt på høvene (hoven) til Rigel, Matthijs og Siljan Gutten. I og med at hestene går uten sko på beitet. Etter det, reiste Tove hjem igjen, mens meg, Anne og Kristine tok oss en ridetur i varmen. Ble ikke lange turen på meg da, siden Rigel ikke synes det var så herlig å gå på tur uten sko, men var koselig likevel. Alltid kjekt å være sammen med Rigel, om jeg rir eller ikke. Anne og Kristine tok seg en litt lengre tur på Siljan og Bastian, mens meg og Rigel gikk nedover til beitet igjen, til Even og Matthijs.

 

Øverst fra venstre: Anne som fikser på Matthijs sine bein| Tove, et av verdens skjønneste mennesker sammen med verdens beste og fineste og mest unike go’gutt RIGEL| Matthijs på beitet| Rigel som spiser gress| Kristine som passer på Matthijs litt| Rigel igjen| meg og Rigel, stakar, måtte gå på gresset for det var veldig vondt å gå på steinene| meg på ryggen til Rigel| meg som bare står og venter på at de andre skal bli ferdig:) Og legg merke til mitt bevisste klesvalg, som symboliserer to av mine fire lidenskaper i livet. HAIR t-skjorten som symboliserer musikal-lidenskapen, og ridebuksen som er lidenskapen for hest:)

En flott dag med nydelige mennesker og dyr.

Fredag: Var det jeg som var sjefen på min avdeling i barnehagen. Vi har blitt spylt med spylerslange og iskaldt vann, gått tur og nytt den nydelige sommerdagen, både små og store. Ellers har jeg bare slappet av egentlig, masse ute når jeg kom hjem og, med Lexie, som trengte min oppmerksomhet, etter å vært nesten hele onsdagen + torsdagen borte fra henne.

Har dere sett noen bra filmer på kino i det siste?

Flott vær hos dere også? og hvem har tatt årets første bad?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

5 svar til Walkin’ on SUNSHINE…

 1. Er strålende vær her også. 🙂 Herlige greier! 😀 Men slitsomt for de minste ungene på jobb. Bade gjorde jeg i Spania, men tviler på at det blir gjort her hjemme. Kaldt vann i forhold til spania ja. :PEr strålende vær her også. 🙂 Herlige greier! 😀 Men slitsomt for de minste ungene på jobb. Bade gjorde jeg i Spania, men tviler på at det blir gjort her hjemme. Kaldt vann i forhold til spania ja. 😛

 2. Anonym sier:

  Så flott at du har hatt en fin uke! Solen er herlig!
  sv: Ja det gjør vi!:DSå flott at du har hatt en fin uke! Solen er herlig!
  sv: Ja det gjør vi!:D

 3. Anonym sier:

  Ja, det er kjempe herlig å ha sol. Som du sier, så er det koselig å være med folk, selv om vi ikke finner på noe spessielt.
  17 again har jeg sett, kjempe bra film 🙂

  SANDRAHJa, det er kjempe herlig å ha sol. Som du sier, så er det koselig å være med folk, selv om vi ikke finner på noe spessielt.
  17 again har jeg sett, kjempe bra film 🙂

  SANDRAH

 4. Kos deg i finværet søta:DKos deg i finværet søta:D

 5. Årets første bad skjedde i går for min saks skyld :)Årets første bad skjedde i går for min saks skyld 🙂

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s