Unikt multitalent

 

Er det en dame (bortsett fra mitt store idol Maria Haukaas Storeng) i Norges langstrakte land jeg har STOR respekt for, og beundrer så er det Anette Amelia Larsen. Hun er rett og slett et talent uten like. Hun synger superbra, danser fletta av de fleste og har skuespillertalentet i orden.
Så Anette første gang i FAME i 2003, så i West Side Story i 2005 der jeg møtte Anette første gang. Hun var superkoselig, også sinnsykt flink på scenen. Reiste til Oslo for å besøke en god venninne av meg, Cathrine. Vi skulle på Bollywood Ibsen forestillingen den 6 Mai 2006, etter forestillingen, på vei tilbake til bussen, så «dumpa» meg og Cathrine borti gjengen fra West Side Story. I og med at meg og henne har møtt Hans Marius Hoff Mittet så mange ganger før, så ble vi stående å prate med ham, og etterhvert kom Anette hoppende bort med et digert smil. Hans Marius presenterte oss for Anette, og i det Anette skulle presentere seg, så sa vi at vi visste godt hvem hun var og at vi var fans, siden vi så henne i WSS. Hun ble superglad og brølte ut: «Hans Marius, EG HAR FANS!!» og vi fikk en stor klem hver mens hun danset rundt oss. Vi ble stående å snakke en stund og fikk tid til å ta bilder. Hans Marius var den som stod for bildetakningen, så etter han hadde knipset et par hundre bilder av seg selv, knipset han av meg og Anette og Cathrine og Anette.

Meg og Cathrine ble da overtalt til å dra rumpene våre på HAIR forestillingen, både hun og Hans Marius skulle spille i. Vi bare nikket og smilte og følte virkelig vi hadde lyst. Noen uker etterpå fikk jeg en sms av Cathrine om at hun hadde skaffet meg verdens beste bursdagsgave, men ville ikke si noe hva det var. Jeg gikk rundt og var nyskjerrig, frem til slutten av August. Da fikk jeg vite at hun hadde to billetter til HAIR, med Anette og Hans Marius i roller. Jeg ble vanvittig glad, så den 01.09.2006 satte jeg meg på flyet til Oslo og møtte Cathrine. Vi fikk sett HAIR dagen etter, og det var virkelig verdt det. For der sang Anette for full hals, og vi satt med gåsehud nedover ryggen, hun er så sinnsykt flink.

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s