Gullstrupen fra Nord..


(Redaktør: Mona Grudt, Styling: Hege R. Lunnan, Hår og make-up: Gunn Espegard, Foto: Lasse Berre for http://www.klikk.no/dittbryllup
Stor credit for å få låne bildet.)

Som sikkert veldig mange har fått med seg, så er mitt store forbilde Maria Haukaas Storeng. Falt pladask for stemmen hennes første gang jeg hørte den, og vært trofast fan siden. Hun er etter min mening et veldig sunt forbilde, hun synger som sagt helt fantastisk, hun er alltid like smilende og i møtekommende, hun har beina godt plantet på landjorden men ikke så godt at hun gror fast. Hun står for det hun sier, hun ser sunn og frisk ut.

Har hatt den gleden av å ha møtt henne ganske så mange ganger, og sett henne på scenen i mange anledninger. Hver gang går jeg dit fra med et stort smil om munnen, for hun har bare en sånn aura med god energi rundt seg, at man blir smittet av det gode humøret hennes og omsorgen hun viser når man treffer henne. Hun er ikke den som måler deg med øynene og virker fordomsfull, hun tar deg for den man er og er så takknemlig for at vi fans fortsatt henger med, selv om hun gjerne ikke er så mye i media eller det er masse konserter osv.

Når man treffer Maria så treffer man: HEI, Hvordan går det?! etterfulgt av en kjempeklem, eller klem først, spørsmål og klem igjen. Hun er bare så skjønn. Hun ivaretar fansen sin, virkelig. Har ikke hørt om andre artister sånn sett som møter fansen sin slik. Dessuten så husker hun oss, hva vi holder på med osv. Det er så koselig!

Maria inspirerer meg også, når det gjelder klær, selv om hun ikke er like heldig med alt hun går med Accsessorier, måte å være på osv. Og i intervjuer når det er snakk om kropp, hører du henne aldri si at: joda, en sånn og sånn slankekur. Men du hører henne si at man skal spise sunt og trene. Men ikke for å bli slank, men for å holde formen og energinivået oppe. Og DET liker vi, en kjendis som ikke gir etter for dette sykelige slankepresset, men er stolt av sine former og fremhever dem. Jeg vet om mange som har sett Maria i virkeligheten som pleier å si: hjelpes, jeg trodde hun var høyere og kraftigere. Men, damen er jo bare 162 på strømpelesten og hun er jo ikke tykk, hun er formfull, Norges svar på Beyoncè får man vel si.

Haha, høres kanskje ut som at jeg er forelska i damen, men det er jeg ikke, for jeg er 100% heterofil. Men jeg er bare fascinert av damen, men mest av stemmen hennes. Og jeg ELSKER musikken hennes, selv om noen sanger tar litt lenger tid å bli glad i, så er musikken hennes det jeg liker aller best.

I går fikk jeg melding av min kjære bestevenninne Anne-Birthe, om at Maria er en av 5 kjendisdamer som i August-utgaven av bladet ELLE stiller opp naken, eller bare tildekket av et laken. Synnøve Skarbø, Anette Stai, Mona Grudt og en Pernille Holmboe er de andre kjendisene som stiller opp også.

Jeg tenker: endelig har de tatt med i hvertfall en formfull dame, som vi andre normale jenter kan kjenne oss igjen i. Hurra for  ELLE, og ikke minst: Hurra for at de skjønner at Maria Haukaas Storeng er en av de norske kjendisene vi vil ha mer i blader!! Vi vil ikke bare se bilder av disse pipstilkene med et uttrykk, vi vil ha naturlige smilende mote-forbilder!

I og med at jeg er en sånn Maria fan som jeg er, så hylte jo jeg høyt da Mona Grudt hadde henne som modell for årets brudekjoler i DITT BRYLLUP. Jammen gikk jeg ikke å kjøpte dette store tunge bladet og sugde inn inntrykkene av de vakre kjolene. Ikke minst litt misunnelig på at Maria alltid ser så fresh ut på bilder ler. Og tidligere i uken, så fikk jo vi vite at Maria og hennes kjære og sinnsykt kjekke forlovede Hans Marius Hoff Mittet har satt av bryllupsdato, en gang i 2010. Meg og Anne-Birthe startet for en stund siden, et lite prosjekt, med å samle inn lykke-hilsinger til dem, så om dere har lyst til å skrive en liten hilsen til dem, så kan dere gjøre det HER! Håper det er mange som skriver, for tenker det kan være skikkelig koselig å få masse hilsener på den store dagen.

Hva synes dere bloggere/lesere om Maria Haukaas Storeng? Noen flere som har møtt henne?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Musikk. Bokmerk permalenken.

24 svar til Gullstrupen fra Nord..

 1. Jeg har ikke lest bloggen hennes, men gud for en stemme! Skjønner at du er stor fan.

  SV: Jeg elsker Friday’s! Takk 🙂
  Ja, det er synd, men film i seg selv, uten bok, var veldig bra. Du burde dasse jeg til å se den, du blir ikke skuffet ;)Jeg har ikke lest bloggen hennes, men gud for en stemme! Skjønner at du er stor fan.

  SV: Jeg elsker Friday’s! Takk 🙂
  Ja, det er synd, men film i seg selv, uten bok, var veldig bra. Du burde dasse jeg til å se den, du blir ikke skuffet 😉

 2. Maria er ei fantastisk jente med en utrolig stemme som kan få meg til å like alle sanger hun er også kjempe pen og absolutt ikke feit hvis noen tror det
  ;D jeg er også kjempe fan av hun det er vanskelig å ikke bli forelsket i stemmen hennesMaria er ei fantastisk jente med en utrolig stemme som kan få meg til å like alle sanger hun er også kjempe pen og absolutt ikke feit hvis noen tror det
  ;D jeg er også kjempe fan av hun det er vanskelig å ikke bli forelsket i stemmen hennes

 3. Jeg er så glad i Maria og den personen hun er hver gang jeg møter henne. Og man kommer jo så klart ikke unna den fantastiske stemmen hun har som er enda bedre live enn den er på plate 🙂 Gleder meg til den tredje plata kommer. Hun er også en av de peneste jeg vet om, selv om jeg i likhet med deg er 100% hetero. Glad på hennes og Hans Marius sine vegne ang bryllupet som endelig har fått en fastsatt dato som forhåpentligvis ikke endres 😛 Så i likhet med deg er jeg veldig, veldig fan av og ser opp til personen Maria – for hun er fantastisk!Jeg er så glad i Maria og den personen hun er hver gang jeg møter henne. Og man kommer jo så klart ikke unna den fantastiske stemmen hun har som er enda bedre live enn den er på plate 🙂 Gleder meg til den tredje plata kommer. Hun er også en av de peneste jeg vet om, selv om jeg i likhet med deg er 100% hetero. Glad på hennes og Hans Marius sine vegne ang bryllupet som endelig har fått en fastsatt dato som forhåpentligvis ikke endres 😛 Så i likhet med deg er jeg veldig, veldig fan av og ser opp til personen Maria – for hun er fantastisk!

 4. Må legge til at ingenting slåt utrykket og smilet når man møter henne etterfulgt av allde gode klemmene!! 🙂 Det er helt herlig hver gang!Må legge til at ingenting slåt utrykket og smilet når man møter henne etterfulgt av allde gode klemmene!! 🙂 Det er helt herlig hver gang!

 5. Anonym sier:

  Hei.sv: Tusen takk^^ Godt å få fine tilbakemeldinger og å høre at det ikke er bare meg som sliter med css!
  Fin blogg du har og jeg er liker også Maria Haukaas storeng veldig godt. Har ikke møtt henne, men musikken hennes og utstrålingen hun har sier jo det meste:)Hei.sv: Tusen takk^^ Godt å få fine tilbakemeldinger og å høre at det ikke er bare meg som sliter med css!
  Fin blogg du har og jeg er liker også Maria Haukaas storeng veldig godt. Har ikke møtt henne, men musikken hennes og utstrålingen hun har sier jo det meste:)

 6. @Christine: ekke bloggen hennes, er hjemmesiden eller den offisielle hjemmesiden jeg har linket til. Ja, stemmen hennes er balsam for ørene. Tenkte jeg skulle leie filmen i helgen;)

  @Marlene: Hun er virkelig fantastisk ja;) nei, hun ekke feit, hun har former, og det er bra!! Hun har en helt fantastisk stemme ja. Unik.

  @Cathrine: Jeg også er glad i Maria, virkelig glad i Maria. Er enig med deg, håper denne gangen det ikke blir forandringer, for de to kommer til å bli et nydelig ektepar. Ja, smilet hennes er moro, hadde ikke hun hatt ører, hadde smilet gått rundt hodet.

  @Caroline: Hehe, jeg ble i hvertfall glad det er andre enn meg som også sliter med css:P hehe.
  Tusen takk;) hehe, om du liker musikken og utstrålingen, så blir du enda mer fan om du møter henne en gang!@Christine: ekke bloggen hennes, er hjemmesiden eller den offisielle hjemmesiden jeg har linket til. Ja, stemmen hennes er balsam for ørene. Tenkte jeg skulle leie filmen i helgen;)

  @Marlene: Hun er virkelig fantastisk ja;) nei, hun ekke feit, hun har former, og det er bra!! Hun har en helt fantastisk stemme ja. Unik.

  @Cathrine: Jeg også er glad i Maria, virkelig glad i Maria. Er enig med deg, håper denne gangen det ikke blir forandringer, for de to kommer til å bli et nydelig ektepar. Ja, smilet hennes er moro, hadde ikke hun hatt ører, hadde smilet gått rundt hodet.

  @Caroline: Hehe, jeg ble i hvertfall glad det er andre enn meg som også sliter med css:P hehe.
  Tusen takk;) hehe, om du liker musikken og utstrålingen, så blir du enda mer fan om du møter henne en gang!

 7. hun er nydelig!hun er nydelig!

 8. Anonym sier:

  Maria Haukaas Storeng er et fantastisk vesen, og jeg har rett og slett ikke ord pene nok til å beskrive henne. Men du skjønner meg, Vero :-DMaria Haukaas Storeng er et fantastisk vesen, og jeg har rett og slett ikke ord pene nok til å beskrive henne. Men du skjønner meg, Vero 😀

 9. SV: Takk søta ❤ Ble veldig fornøyd selv:)SV: Takk søta ❤ Ble veldig fornøyd selv:)

 10. Anonym sier:

  Det er ikke så mye mer å si om Maria enn at hun er unik på alle mulige måter. Hun er fantastisk, hun er nydelig vakker, har en stemme som ikke ligner noe annet jeg har hørt, og man føler seg utrolig godt tatt vare på i hennes nærvær. Som Anja sier – det finnes ikke ord som er pene nok til å beskrive denne jenten. ~ ❤ ~ Dessuten slenger jeg meg på Cathrine sin ; Det uttrykket er til å dø for :PDet er ikke så mye mer å si om Maria enn at hun er unik på alle mulige måter. Hun er fantastisk, hun er nydelig vakker, har en stemme som ikke ligner noe annet jeg har hørt, og man føler seg utrolig godt tatt vare på i hennes nærvær. Som Anja sier – det finnes ikke ord som er pene nok til å beskrive denne jenten. ~ ❤ ~ Dessuten slenger jeg meg på Cathrine sin ; Det uttrykket er til å dø for 😛

 11. Anonym sier:

  Forstår godt at du har vært fan lenge 🙂 Formfull, men nydelig!

  SANDRAHForstår godt at du har vært fan lenge 🙂 Formfull, men nydelig!

  SANDRAH

 12. SV: Takk for det, jeg elsker roadtrip.
  Hva gjorde du igår da?:)SV: Takk for det, jeg elsker roadtrip.
  Hva gjorde du igår da?:)

 13. Jeg har aldri møtt henne, husker jeg likte hun veldig godt i idol! Er ikke helt min type musikk, men hører hun har talent!:)Jeg har aldri møtt henne, husker jeg likte hun veldig godt i idol! Er ikke helt min type musikk, men hører hun har talent!:)

 14. Enig! Maria Haukaas storeng er fantastisk:D Falt pladank for ho eg òg:)Enig! Maria Haukaas storeng er fantastisk:D Falt pladank for ho eg òg:)

 15. @Ingunn: Ja, hun er det.

  @Anja: Jeg skjønner deg VELDIG godt Anja, i og med at vi har vært fans nesten like lenge!!

  @Kari: værsegod. Det skjønner jeg!

  @Lilly: Der var det comment fra deg og altså.. haha. En gang Maria fan, alltid Maria fan, vi fans er nok uansett enig i alt som beskriver henne.

  @Sandra: Jeppers!!

  @Kari: Roadtrip er kjekt ja. I går var jeg på gathering hos en kollega, kjempekoselig, men glemte selvsagt å ta bilder, i og med at praten gikk i ett hos alle så bilder med glemt.

  @Ella: Jepp, hun er så talentfull som bare det.

  @Amalie: Ja, hun er fantastisk! hehe, fint å høre altså, at fler faller pladask.@Ingunn: Ja, hun er det.

  @Anja: Jeg skjønner deg VELDIG godt Anja, i og med at vi har vært fans nesten like lenge!!

  @Kari: værsegod. Det skjønner jeg!

  @Lilly: Der var det comment fra deg og altså.. haha. En gang Maria fan, alltid Maria fan, vi fans er nok uansett enig i alt som beskriver henne.

  @Sandra: Jeppers!!

  @Kari: Roadtrip er kjekt ja. I går var jeg på gathering hos en kollega, kjempekoselig, men glemte selvsagt å ta bilder, i og med at praten gikk i ett hos alle så bilder med glemt.

  @Ella: Jepp, hun er så talentfull som bare det.

  @Amalie: Ja, hun er fantastisk! hehe, fint å høre altså, at fler faller pladask.

 16. Jeg har aldri møtt henne, men hun virker som en ordenlig go’ og koselig jente:)Jeg har aldri møtt henne, men hun virker som en ordenlig go’ og koselig jente:)

 17. @Hanne: hun er virkelig en go’ og koselig jente;)@Hanne: hun er virkelig en go’ og koselig jente;)

 18. SV: Ja, jeg vet! Det er egentlig litt fascinerende i grunn.SV: Ja, jeg vet! Det er egentlig litt fascinerende i grunn.

 19. Anonym sier:

  Fin kjole!Fin kjole!

 20. SV: Høres ut som en herlig kveld:) <3SV: Høres ut som en herlig kveld:) ❤

 21. Aldri møtt henne, men hun er jo bare nydelig! Ingen kan noen gang si noe annet <3Aldri møtt henne, men hun er jo bare nydelig! Ingen kan noen gang si noe annet ❤

 22. Maria er nydelig <3Maria er nydelig ❤

 23. Maria er så vakker!Maria er så vakker!

 24. @Ellenmr: jepp, det er det faktisk!

  @margrete: Sant, helt nydelig.

  @Kari: det var virkelig en herlig kveld.

  @kristinefargerik: Helt enig! Hun er enda mer nydelig i virkeligheten.

  @Kari: hun er det!

  @Karoline: jepp, det er hun!@Ellenmr: jepp, det er det faktisk!

  @margrete: Sant, helt nydelig.

  @Kari: det var virkelig en herlig kveld.

  @kristinefargerik: Helt enig! Hun er enda mer nydelig i virkeligheten.

  @Kari: hun er det!

  @Karoline: jepp, det er hun!

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s