What’s underneath all the clothes…?

Tenk deg, du er på byen, enten fester eller bare på byen å shopper med noen venninner. Plutselig blir du svimmel og svimer av, men du våkner ikke med en gang, så det må ambulanse til og du havner på sykehus. Eller værste scenario, ambulansefolkene må ta av deg på overkroppen eller klippe opp buksen din osv, for å sjekke deg for skader på åpen gate. Det som er verre enn dette, du har på deg det mest slitte og «går-ikke-av-i-vask-uansett»- flekker undertøy på deg.

Det er så  mange som ikke tenker over dette, men folkens, om dere skal bevege dere utenfor husets fire vegger, så ta på dere undertøy som er rent, i hvertfall ser rent ut. Og for jenter, hvite BH-er som har begynt å bli grå/brun på stropper og selve BH-en generelt, dem er veldig klar for søppelspannet (eller boss-spannet som vi sier i Bergen), med mindre flekkene går av i vask. Og ikke minst gamle underbukser med enten menstruasjonsflekker (gamle vel å merke, som aldri har gått av i vask), og til gutter, uansett hvilken flekker dere har på eller i boxeren, går det ikke vekk i vask. KAST underbuksen, det er ikke dyrt å kjøpe nye. FOR, det er like ekkelt for ambulansepersonell, sykehuspersonell å ta i mennesker med uappetittelig undertøy, og ikke minst er det faktisk ekkelt for den personen som går i det, som kanskje har tenkt: skal bare en liten tur på butikken, resten slabbedag hjemme så jeg tok på meg en stygg truse..men som havner på sykehus i stedet for butikken.

Det er like viktig med hva du har på deg innenfor klærne, som klærne du går i. Har nemlig vært ute for en sånn episode, en jente besvimte utenfor en McDonald’s i byen. Vi fikk ikke liv i henne, hun pustet men kom ikke til besvisshet, så vi måtte ringe ambulanse. Hun hadde slått seg i fallet, så ambulansefolkene måtte klippe opp kjolen hennes, foran for å sjekke om noe var brekt. Og jenten hadde en BH som så veldig gul ut, men som man kunne se at en gang i tiden hadde vært hvit. Ikke så veldig smigrende, verken for dem som måtte ta i BH-en eller for hun som hadde den på seg.

Så folkens, det skal så lite til, men vær like nøye med undertøyet som dere er med de andre klærne dere har på dere generelt. Bare en liten tanke;)

Har dere sol i resten av landet?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tanker/Meninger. Bokmerk permalenken.

19 svar til What’s underneath all the clothes…?

 1. Ja det blir rideleir vettu. Det blir sikkert bra men jeg har litt sånne blandede følelser mot å dra. Er liksom tre timer unna og ja, vet egentlig ikke hvorfor jeg nøler litt. Men har jo betalt så dra må jeg.

  Ganske enig der, heldigvis har jeg ikke noe undertøy som er sånn. Jeg har faktisk aldri tenkt over det, men jeg tror ikke jeg hadde reagert like mye på en BH som var falmet i fargen, som hullete eller flekkete underbukser. BH’en blir jo faktisk ikke møkkete på samme måte, viss man tenker på diverse kroppsvæsker :PJa det blir rideleir vettu. Det blir sikkert bra men jeg har litt sånne blandede følelser mot å dra. Er liksom tre timer unna og ja, vet egentlig ikke hvorfor jeg nøler litt. Men har jo betalt så dra må jeg.

  Ganske enig der, heldigvis har jeg ikke noe undertøy som er sånn. Jeg har faktisk aldri tenkt over det, men jeg tror ikke jeg hadde reagert like mye på en BH som var falmet i fargen, som hullete eller flekkete underbukser. BH’en blir jo faktisk ikke møkkete på samme måte, viss man tenker på diverse kroppsvæsker 😛

 2. Usj. 😛 Jeg har heldigvis ikke noe undertøy som er sånn akkurat nå. Jeg har blitt litt for glad i å kaste gamle klær. 😛 Hehe… Her er det ikke noe sol idag. Eller, det var litt sol i en halvtimes tid, men nå regner det bare.Usj. 😛 Jeg har heldigvis ikke noe undertøy som er sånn akkurat nå. Jeg har blitt litt for glad i å kaste gamle klær. 😛 Hehe… Her er det ikke noe sol idag. Eller, det var litt sol i en halvtimes tid, men nå regner det bare.

 3. BRA INNLEGG 😀 Hehehe. BRA INNLEGG 😀 Hehehe.

 4. Det der har jeg faktisk aldri tenkt over! Fra nå av skal jeg ha pent undertøy på hele tiden!Det der har jeg faktisk aldri tenkt over! Fra nå av skal jeg ha pent undertøy på hele tiden!

 5. SV: Tusen takk, Veronica! 🙂

  Wow, det har jeg aldri tenkt på! Men jeg er alltid nøye med hva jeg har på meg, både utenpå og innenfor, så tror ikke det er noen fare her ;DSV: Tusen takk, Veronica! 🙂

  Wow, det har jeg aldri tenkt på! Men jeg er alltid nøye med hva jeg har på meg, både utenpå og innenfor, så tror ikke det er noen fare her ;D

 6. @Linn Marie: Å så kjekt. Gleder meg til å se bilder fra leiren. Hehe, det er bare sunt å grue seg litt;)

  Mente jo alt undertøyet da, men når vi så BH’en så lurte vi litt på åssn underbuksen var liksom. Men ekkelt uansett om den var gulnet, tenkte svette og slik jeg..

  @Theri: Jeg har også begynt å kaste masse klær;)

  @Kari: takk du;)

  @Karoline: BRA;) det er så viktig;) ‘cos u never know.

  @EVANETICA: værsegod du;) Det er bra!!@Linn Marie: Å så kjekt. Gleder meg til å se bilder fra leiren. Hehe, det er bare sunt å grue seg litt;)

  Mente jo alt undertøyet da, men når vi så BH’en så lurte vi litt på åssn underbuksen var liksom. Men ekkelt uansett om den var gulnet, tenkte svette og slik jeg..

  @Theri: Jeg har også begynt å kaste masse klær;)

  @Kari: takk du;)

  @Karoline: BRA;) det er så viktig;) ‘cos u never know.

  @EVANETICA: værsegod du;) Det er bra!!

 7. sv-tusen takk for utrolig hyggelig kommentar! Smask tilbake!sv-tusen takk for utrolig hyggelig kommentar! Smask tilbake!

 8. @Trine Grung: no problem du;)@Trine Grung: no problem du;)

 9. Anonym sier:

  sv: Takk 😀 Enig 🙂

  Hahaha, du har rett! Vi har ikke sol her nei :/sv: Takk 😀 Enig 🙂

  Hahaha, du har rett! Vi har ikke sol her nei :/

 10. Det var noe å tenke på!!
  Ikke sol her heller nei:( Det var noe å tenke på!!
  Ikke sol her heller nei:(

 11. SV: Skjønner GODT hva du mener! Nå har ikke jeg blitt det største eksemplet på en nerd i klassen, men jeg har to i klassen som ofte blir satt i nerdebåsen, fordi de får gode karakterer. Utrolig kjipt for dem, egentlig. Folk driver jo rett og slett å er frekke i kjeften mot dem, og sier ting som «Sitter du bare å leser skolebøker hele helga eller? Kjedelig liv, ass..» osv – overdriver SKIKKELIG. Det er så teit, synes jeg! For de gjør jo ikke det selvom de får gode karakterer! SV: Skjønner GODT hva du mener! Nå har ikke jeg blitt det største eksemplet på en nerd i klassen, men jeg har to i klassen som ofte blir satt i nerdebåsen, fordi de får gode karakterer. Utrolig kjipt for dem, egentlig. Folk driver jo rett og slett å er frekke i kjeften mot dem, og sier ting som «Sitter du bare å leser skolebøker hele helga eller? Kjedelig liv, ass..» osv – overdriver SKIKKELIG. Det er så teit, synes jeg! For de gjør jo ikke det selvom de får gode karakterer!

 12. Så spessielt inlegg! Men jeg forstår det godt ja 🙂 Noen ganger er det på tide å kjøpe nytt, man skal jo føle seg vell i det 🙂

  SANDRAHSå spessielt inlegg! Men jeg forstår det godt ja 🙂 Noen ganger er det på tide å kjøpe nytt, man skal jo føle seg vell i det 🙂

  SANDRAH

 13. Så spessielt inlegg! Men jeg forstår det godt ja 🙂 Noen ganger er det på tide å kjøpe nytt, man skal jo føle seg vell i det 🙂

  SANDRAHSå spessielt inlegg! Men jeg forstår det godt ja 🙂 Noen ganger er det på tide å kjøpe nytt, man skal jo føle seg vell i det 🙂

  SANDRAH

 14. hmm, om dette var ironi hadde det vært et bra innlegg! Hvem bryr seg om undertøyet når man er utsatt for livsfare o.l? Men såklart, gamle slitte truser med mensflekker bør man styre unna uansett… hmm, om dette var ironi hadde det vært et bra innlegg! Hvem bryr seg om undertøyet når man er utsatt for livsfare o.l? Men såklart, gamle slitte truser med mensflekker bør man styre unna uansett…

 15. SV: Godt poeng. Høres veldig ut som Bergen :DSV: Godt poeng. Høres veldig ut som Bergen 😀

 16. hmm.. litt forskjellig inntrykk av dette innlegget. Altså først og fremst er jeg veldig enig i at du burde kaste flekkete eller misfarga undertøy osv.. hallo, viktig å ha på seg rent undertøy osv, det burde være allmen vite. Men hadde det vært meg som hadde falt om der som du skrev, så tror jeg at jeg hadde gitt f»’ i om jeg hadde på meg en avvaska bh eller ikke, bare de fikk liv i meg 🙂 hmm.. litt forskjellig inntrykk av dette innlegget. Altså først og fremst er jeg veldig enig i at du burde kaste flekkete eller misfarga undertøy osv.. hallo, viktig å ha på seg rent undertøy osv, det burde være allmen vite. Men hadde det vært meg som hadde falt om der som du skrev, så tror jeg at jeg hadde gitt f»’ i om jeg hadde på meg en avvaska bh eller ikke, bare de fikk liv i meg 🙂

 17. Anonym sier:

  enig med Kayso!!enig med Kayso!!

 18. Anonym sier:

  Ser meningen med innlegget. Ekkelt med møkkete undertøy,eller når det er så slitt osv at man burde kastet det for lenge siden.
  Men er enig med Kayso, omdet sto om livet mitt tror jeg neppe jeg hadde brydd meg om jeg hadde på meg mitt mest sexy/fine undertøy:)Ser meningen med innlegget. Ekkelt med møkkete undertøy,eller når det er så slitt osv at man burde kastet det for lenge siden.
  Men er enig med Kayso, omdet sto om livet mitt tror jeg neppe jeg hadde brydd meg om jeg hadde på meg mitt mest sexy/fine undertøy:)

 19. @Maia Kristine: hehe;)

  @Svein Magnus: det var det ja;) veksler mellom sol og regn i Bergen.

  @Marte: Noen får bare gode karakterer uten å lese også..enten det er trynefaktor eller god hukommelse;)

  @Sandra: Er det jeg mener også.

  @Chri: Det jeg mener er, kanskje man skal bry seg om hva man har på seg like mye underst som ytterst uansett om man går ut. Man vet aldri..! Hadde ikke brydd meg katten i hvilket undertøy jeg hadde hatt på meg om jeg var i livsfare, men så er jeg veldig nøye med å ha rent og pent undertøy på meg uansett så.

  @Kari: hehe, jepp Bergen i et nøtteskall.

  @KAYSO: Men det er da ikke alle dem som kaster undertøyet sitt..og uansett kan de bli oppfattet som skitten om folk ser det, også i svømmehaller der du skifter sammen med mange også. Dette var et tenk om innlegg.. og en liten tankevekker for dem som samler på alt gammelt undertøy! Som jeg skrev til Chri her, så hadde ikke jeg brydd meg om hvilket undertøy jeg hadde hatt på meg heller, men bare det hadde vært rent og pent.

  @margrete: ok

  @Katrine Isabell: 😉 bra du ser meningen med innlegget.
  @Maia Kristine: hehe;)

  @Svein Magnus: det var det ja;) veksler mellom sol og regn i Bergen.

  @Marte: Noen får bare gode karakterer uten å lese også..enten det er trynefaktor eller god hukommelse;)

  @Sandra: Er det jeg mener også.

  @Chri: Det jeg mener er, kanskje man skal bry seg om hva man har på seg like mye underst som ytterst uansett om man går ut. Man vet aldri..! Hadde ikke brydd meg katten i hvilket undertøy jeg hadde hatt på meg om jeg var i livsfare, men så er jeg veldig nøye med å ha rent og pent undertøy på meg uansett så.

  @Kari: hehe, jepp Bergen i et nøtteskall.

  @KAYSO: Men det er da ikke alle dem som kaster undertøyet sitt..og uansett kan de bli oppfattet som skitten om folk ser det, også i svømmehaller der du skifter sammen med mange også. Dette var et tenk om innlegg.. og en liten tankevekker for dem som samler på alt gammelt undertøy! Som jeg skrev til Chri her, så hadde ikke jeg brydd meg om hvilket undertøy jeg hadde hatt på meg heller, men bare det hadde vært rent og pent.

  @margrete: ok

  @Katrine Isabell: 😉 bra du ser meningen med innlegget.

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s