I'm back…

Har ikke blogget på en stund, men som jeg har skrevet før, så har jeg noen håndledd som ikke helt vil samarbeide for tiden. I dag har jeg måtte være hjemme fra jobb på grunn av masse verk, så her sitter jeg med masse varmekrem på håndleddene mine for å skrive et blogginnlegg. Som dere ser, så fikk jeg ny header på bloggen i går. Hesten på bildet er Rigel, hesten jeg passer noen ganger i måneden, den firbeinte mannen i mitt liv. Hunden er min, Lexie, verdens snilleste vofsejente. Bildene er tatt av min bestevenninne Anne-Birthe. Det viser i hvertfall en stor del av meg, hest og hund. Mangler bare et bilde av meg og alle mine musikalhefter.

Forresten, takk for musikktips til iPoden min, nå er den ladet med enda fler sanger, kjempemoro. Har fått en ny favoritt dubbedings i livet mitt, virkelig. For å si det sånn, det er blitt min nye hobby de to siste dagene jeg har hatt masse verk.. høre på iPod, og hvordan merker man at man hører for mye på sin nye iPod? Jo, man får gnagsår i ørene av ørepluggene..Men de sangene som går igjen på ørene for tiden er jo Mamma Mia! soundtracket. Kan ikke noe for det, men elsker de sangene. Håper bare det kommer ut en cd med det norske esemblet fra Mamma Mia! Også håper jeg på å komme meg på Mamma Mia! en gang til.

Ellers i dag, bortsett fra å holde sengen, så har jeg lest igjennom en masse brev. Jeg har brevenninne i Finland, hatt henne siden 2000 eller 2001 tror jeg, noe i den duren. I hvertfall så lenge at det har toppet 50 brev. Kjempekoselig å opprettholde gamlemåten når det gjelder brev, helt ærlig, synes jeg det kan bli utrolig kjedelig med bare e-mail liksom. Så meg og Saara som hun heter, vi skriver flittig. Så når jeg blir helt bra igjen å hendene mine, så må jeg svare på hennes siste 6 siders brev.. oh yeah.

Peanuts

Noen av dere som fortsatt har brevvenner/brevvenninner?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas, Leddgikt, Musikk. Bokmerk permalenken.

28 svar til I'm back…

 1. Hadde veldig mange brevvenner før, men har vel blitt lite sånt de siste årene dessverre. Er koselig å både få og skrive brev! Håper du blir bedre i leddene snart :)Hadde veldig mange brevvenner før, men har vel blitt lite sånt de siste årene dessverre. Er koselig å både få og skrive brev! Håper du blir bedre i leddene snart 🙂

 2. Enda et musikktips, hvis ikke jeg kom med det samme sist 😛 Dirty Dancing-musikk 😉

  Ja, jeg har brevvenner 🙂 Har vel en fem-seks stykker. De fleste i Norge, men også en i Finland. Har holdt på med brevskriving siden jeg gikk på barneskolen, og har hatt ganske mange brevvenner opp igjennom. Hun ene skreiv jeg med i sikkert fem år, og vi skrev noen ganger opptil flere brev i uken. Nå blir det ikke like ofte, blir kanskje et par brev i måneden, men til gjengjeld er det litt lengde på de 🙂 Jeg synes det er kjempekoselig å få og sende brev på gamlemåten, mail bruker jeg nesten bare til sånne offentlige ting og ordrebekreftelser og informasjon 😛 Så jeg har egentlig ganske kjedelig innboks 😛 Enda et musikktips, hvis ikke jeg kom med det samme sist 😛 Dirty Dancing-musikk 😉

  Ja, jeg har brevvenner 🙂 Har vel en fem-seks stykker. De fleste i Norge, men også en i Finland. Har holdt på med brevskriving siden jeg gikk på barneskolen, og har hatt ganske mange brevvenner opp igjennom. Hun ene skreiv jeg med i sikkert fem år, og vi skrev noen ganger opptil flere brev i uken. Nå blir det ikke like ofte, blir kanskje et par brev i måneden, men til gjengjeld er det litt lengde på de 🙂 Jeg synes det er kjempekoselig å få og sende brev på gamlemåten, mail bruker jeg nesten bare til sånne offentlige ting og ordrebekreftelser og informasjon 😛 Så jeg har egentlig ganske kjedelig innboks 😛

 3. Duu er tilbake!!! ❤ :))Duu er tilbake!!! ❤ :))

 4. Jeg hadde brevvennine før faktisk, men det dabbet liksom av litt og litt helt til vi ikke skrev til hverandre lenger. Ble vel til at ingen av oss hadde tid også hadde vi msn så da ble det ikke noe. Litt synd, syns det er koslig med brev jeg.Jeg hadde brevvennine før faktisk, men det dabbet liksom av litt og litt helt til vi ikke skrev til hverandre lenger. Ble vel til at ingen av oss hadde tid også hadde vi msn så da ble det ikke noe. Litt synd, syns det er koslig med brev jeg.

 5. Hørtes kjempe koselig ut med brevvenninne! Det tror jeg jaggu at jeg også skal skaffe meg 🙂 Ønsker deg god bedring angående håndleddene!

  SANDRAHHørtes kjempe koselig ut med brevvenninne! Det tror jeg jaggu at jeg også skal skaffe meg 🙂 Ønsker deg god bedring angående håndleddene!

  SANDRAH

 6. Anonym sier:

  Gratulerer med ny header, Rigel var utrolig skjønn på bildet! 🙂
  Og god bedring med håndleddene! :)Gratulerer med ny header, Rigel var utrolig skjønn på bildet! 🙂
  Og god bedring med håndleddene! 🙂

 7. @Cathrine: det er kjempekoselig med brev ja;) takk vennen.

  @Elisabeth: I know, dirty dancing musikk er SÅ lagt inn:P takker. Hehe, har en ganske kjedelig inbox jeg og til tider;) Kjekt at du og har brevvenninner. Kanskje vi må reise til Finland sammen og besøke dem sammen;)

  @Karoline: aww, du er bare så skjønn!!!

  @Linn Marie: ja, kjempekoselig med brev, synd når det dabber av.

  @Sandra: Hehe, ja du må skaffe deg en, er så kjekt med brevvenninner;) Tusen takk!!

  @Lilly: takk, Rigel er alltid skjønn på bilder;)@Cathrine: det er kjempekoselig med brev ja;) takk vennen.

  @Elisabeth: I know, dirty dancing musikk er SÅ lagt inn:P takker. Hehe, har en ganske kjedelig inbox jeg og til tider;) Kjekt at du og har brevvenninner. Kanskje vi må reise til Finland sammen og besøke dem sammen;)

  @Karoline: aww, du er bare så skjønn!!!

  @Linn Marie: ja, kjempekoselig med brev, synd når det dabber av.

  @Sandra: Hehe, ja du må skaffe deg en, er så kjekt med brevvenninner;) Tusen takk!!

  @Lilly: takk, Rigel er alltid skjønn på bilder;)

 8. Brevvenner har jeg ikke hatt på lenge, savner det litt egentlig. Var så hyggelig det ❤
  Masse god bedring søte deg!Brevvenner har jeg ikke hatt på lenge, savner det litt egentlig. Var så hyggelig det ❤
  Masse god bedring søte deg!

 9. SV: JA! Marley and me var helt nydelig. Gråt litt også da 😉 SV: JA! Marley and me var helt nydelig. Gråt litt også da 😉

 10. stilig desigd :- )

  sv; takk, det kan godt hende ja 😀 stilig desigd :- )

  sv; takk, det kan godt hende ja 😀

 11. Anonym sier:

  SV: Ja, gjør pennalet litt mer spennende. Og så er det jo så mange søte sitater fra OTH og 🙂

  Fin header forresten! Har lagt deg til på bloglovin, legg gjerne meg til og hvis du vil 🙂 SV: Ja, gjør pennalet litt mer spennende. Og så er det jo så mange søte sitater fra OTH og 🙂

  Fin header forresten! Har lagt deg til på bloglovin, legg gjerne meg til og hvis du vil 🙂

 12. Anonym sier:

  Nei, men hadde det før :)Nei, men hadde det før 🙂

 13. Digger foresten tegneseriestripen :-)Digger foresten tegneseriestripen 🙂

 14. Digger foresten tegneseriestripen :-)Digger foresten tegneseriestripen 🙂

 15. @kari: tusen takk;) brevvenner er kjempekos ja.

  @Elisabeth: tusen takk du;)

  @Hilde: ja, det er mange fine sitater derfra;) tusen takk, skal legge deg til og;)

  @Anne: ok;)

  @Sandra: tusen takk, jeg og:P
  @kari: tusen takk;) brevvenner er kjempekos ja.

  @Elisabeth: tusen takk du;)

  @Hilde: ja, det er mange fine sitater derfra;) tusen takk, skal legge deg til og;)

  @Anne: ok;)

  @Sandra: tusen takk, jeg og:P

 16. Det hadde vært kjempekoselig Veronica 😀 Men for min del har jeg stort sett brevvenner bare i Norge og Tyskland, så vet ikke helt hvem jeg skulle besøkt i Finland 😛 Eller jo, hun ene i Tyskland skal gå å skole der borte fra nyttår av :)Det hadde vært kjempekoselig Veronica 😀 Men for min del har jeg stort sett brevvenner bare i Norge og Tyskland, så vet ikke helt hvem jeg skulle besøkt i Finland 😛 Eller jo, hun ene i Tyskland skal gå å skole der borte fra nyttår av 🙂

 17. Jeg forhåndsstemte fordi jeg går på skole på Gjøvik, er egentlig fra Lalm i Vågå kommune… Jeg er ikke hjemme den dagen valget er, er i praksis på Lillehammer sykehus:)

  Mamma Mia er bra, hører en del på soundtracket selv:) Jeg forhåndsstemte fordi jeg går på skole på Gjøvik, er egentlig fra Lalm i Vågå kommune… Jeg er ikke hjemme den dagen valget er, er i praksis på Lillehammer sykehus:)

  Mamma Mia er bra, hører en del på soundtracket selv:)

 18. Anonym sier:

  Velkommen tilbake:)

  sv: Det gikk veldig bra, det var koselig å se alle igjen:)Velkommen tilbake:)

  sv: Det gikk veldig bra, det var koselig å se alle igjen:)

 19. Anonym sier:

  sv: tusen takk ^^ hehe, strekmennesker er jo kule de da 😉 sv: tusen takk ^^ hehe, strekmennesker er jo kule de da 😉

 20. Anonym sier:

  SV:
  Sekken er ikke min men en random en jeg fant på nettet. Men når du sier det så var den ganske kul, lurer nesten på om jeg må finne meg en sånn :-DSV:
  Sekken er ikke min men en random en jeg fant på nettet. Men når du sier det så var den ganske kul, lurer nesten på om jeg må finne meg en sånn 😀

 21. Det høres kjempekoselig ut å ha en brevvenn, men det har jeg aldri hatt. Men jeg har tenkt å sende noen brev til folk jeg har mistet kontakten med opp gjennom tiden;) Følelsen av å ha fått brev/pakke i posten er jo nesten ubeskrivelig!:DDet høres kjempekoselig ut å ha en brevvenn, men det har jeg aldri hatt. Men jeg har tenkt å sende noen brev til folk jeg har mistet kontakten med opp gjennom tiden;) Følelsen av å ha fått brev/pakke i posten er jo nesten ubeskrivelig!:D

 22. SV: Jeg også. Sko er alltid en vinner ❤ :DSV: Jeg også. Sko er alltid en vinner ❤ 😀

 23. @Elisabeth: trur eg leste feil du:P hehe..sorry;)
  Men kos hadde det vært uansett;)

  @Marthe: skjønner;) Mamma Mia er kjempebra;)

  @Jeanette: tusen takk snuppa! bra!

  @sølvi: hehe, ja..de er vel det:P

  @Hilde: åh, men den var kul uansett;)

  @Karoline R: det er kjempestas, får så fine bursdagspresanger osv, hun får en del av meg..hun er Marilyn Monroe fan, kjøpte MM veggklokke til henne når hun hadde bursdag nå sist.

  @kari: ja, sko og klokker;)@Elisabeth: trur eg leste feil du:P hehe..sorry;)
  Men kos hadde det vært uansett;)

  @Marthe: skjønner;) Mamma Mia er kjempebra;)

  @Jeanette: tusen takk snuppa! bra!

  @sølvi: hehe, ja..de er vel det:P

  @Hilde: åh, men den var kul uansett;)

  @Karoline R: det er kjempestas, får så fine bursdagspresanger osv, hun får en del av meg..hun er Marilyn Monroe fan, kjøpte MM veggklokke til henne når hun hadde bursdag nå sist.

  @kari: ja, sko og klokker;)

 24. Jeg har en brevvenn, men vi sender ikke så masse til hverander nå lenger etter at dataen kom inn i bildet xD Men brev er koselig 😀

  SV: Oii. I hvilken sammenheng da? Var du publikum eller noe?
  Off, neei. Du må ikke se meg ;$Jeg har en brevvenn, men vi sender ikke så masse til hverander nå lenger etter at dataen kom inn i bildet xD Men brev er koselig 😀

  SV: Oii. I hvilken sammenheng da? Var du publikum eller noe?
  Off, neei. Du må ikke se meg ;$

 25. Brevvenner har jeg ikke hatt siden barneskolen tror jeg. Hadde vel igrunn ikke orka å sette meg ned å skrive brev heller nå tror jeg. 😛 Latskapen lenge leve.Brevvenner har jeg ikke hatt siden barneskolen tror jeg. Hadde vel igrunn ikke orka å sette meg ned å skrive brev heller nå tror jeg. 😛 Latskapen lenge leve.

 26. @EVANETICA: ja, brev er kjempekoselig. Idol: jeg deltok, men den episoden snakker vi ikke så høyt om, og det er leeeenge siden. Gullruten: vært publikum..prøvd å unngå kamera, men blitt klint opp i tv-linsen likevel:P

  @Theri: hehe, latskapen er noe vi alle er plaget av..:P@EVANETICA: ja, brev er kjempekoselig. Idol: jeg deltok, men den episoden snakker vi ikke så høyt om, og det er leeeenge siden. Gullruten: vært publikum..prøvd å unngå kamera, men blitt klint opp i tv-linsen likevel:P

  @Theri: hehe, latskapen er noe vi alle er plaget av..:P

 27. @EVANETICA: koselig med brevvenn ja;) Idol: jeg deltok, men den episoden er så mange år siden at man snakker ikke høyt om den:P Gullruten: publikum noen år på rad, prøvd å unngå kamera, men blitt klistra på tv-linsen hver gang:P

  @Theri: tror vi alle lider av en form for latskap.@EVANETICA: koselig med brevvenn ja;) Idol: jeg deltok, men den episoden er så mange år siden at man snakker ikke høyt om den:P Gullruten: publikum noen år på rad, prøvd å unngå kamera, men blitt klistra på tv-linsen hver gang:P

  @Theri: tror vi alle lider av en form for latskap.

 28. @EVANETICA: koselig med brevvenn ja;) Idol: jeg deltok, men den episoden er så mange år siden at man snakker ikke høyt om den:P Gullruten: publikum noen år på rad, prøvd å unngå kamera, men blitt klistra på tv-linsen hver gang:P

  @Theri: tror vi alle lider av en form for latskap.@EVANETICA: koselig med brevvenn ja;) Idol: jeg deltok, men den episoden er så mange år siden at man snakker ikke høyt om den:P Gullruten: publikum noen år på rad, prøvd å unngå kamera, men blitt klistra på tv-linsen hver gang:P

  @Theri: tror vi alle lider av en form for latskap.

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s