Nobody knows her smiles are fake…

Nå som skolen begynner igjen, er det vel ikke lenge til vi leser om mobbing i aviser eller hører om det på nyhetene.. det er et tema som kommer og går, men er like aktuelt hver gang. Vi leste alle Thomas Moen sin historie om da han ble mobbet, jeg har selv blitt mobbet. Så har en oppfordring til alle dere som begynner på skolen igjen, barneskolen, ungdomsskolen og videregående, i stedet for å finne dere en hakke-kylling, inkluder alle, bli kjent med alle. Ikke bruk energien som skal brukes på skolearbeid og fremtid på å mobbe andre!
Og til dere som gruer dere til å begynne på skolen, fordi dere har blitt mobbet før, ta kontakt med lærere eller rådgivere om mobbingen oppstår igjen. Jeg vet det kan være vanskelig, men ikke la andre får ødelegge skolegangen din! Og jo fler mobbeoffere som sier fra, jo kjappere kan vi faktisk kanskje få enda mer null-toleranse for mobbingen.

En sang som passer utrolig godt til dette temaet, er Maria Haukaas Storeng sin Nobody Knows. Sangen ble til da en jente skrev en mail til Maria om hvordan hun hadde det, som mobbeoffer. Synes det er helt fantastisk at Maria lagde sang om det, en tekst som virkelig treffer en. Så har jo Maria en nydelig stemme, så denne sangen er vakker. Er det rart denne damen er mitt forbilde!?

Her kommer sangen + teksten til Nobody Knows:

When they see her, all they see is, their little girl
And who would harm her, and who would not, love her

But if u look into her eyes
You’ll see the pain she hides inside

Nobody knows, her smiles are fake
Nobody knows, she lies awake
Nobody knows, how much she’ll take
Before to long she’s bound to break
But I just hope it’s not to late

No one sees it, keep our eyes shout, we just don’t dear
Then who’s to blame, cause the wolf pack, feeds on fear

And as she cries her self to sleep
She prays the Lord her soul to keep

Nobody knows, her smiles are fake
Nobody knows, she lies awake
Nobody knows, how much she’ll take
Before to long she’s bound to break
But I just hope it’s not to late

She keeps hiding, from the one’s she love
So ashamed of what’s been going on
So she only cries alone

Noen av dere som gruer dere til å begynne på skolen igjen på grunn av mobbing?

Hva synes dere om sangen til Maria Haukaas Storeng?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Musikk. Bokmerk permalenken.

17 svar til Nobody knows her smiles are fake…

 1. Anonym sier:

  Fint innlegg, og sangen passer perfekt. Nobody Knows er en nydelig sang med nydelig tekst.Fint innlegg, og sangen passer perfekt. Nobody Knows er en nydelig sang med nydelig tekst.

 2. Fantastisk sang. Jeg gruer meg pga mobbing i fortiden, men gleder meg i håp om to bra år med bra mennesker 🙂 Blir godt med litt rutine på dageneFantastisk sang. Jeg gruer meg pga mobbing i fortiden, men gleder meg i håp om to bra år med bra mennesker 🙂 Blir godt med litt rutine på dagene

 3. Nå skal ikke jeg på skolen da, men husker når jeg begynte i 3. så hadde vi en gutt i klassen som var litt utenfor. Vet ikke om han ble mobba eller hva, men jeg prøvde å snakke litt med han, men virket som om han ikke ville ha kontakt med noen i klassen :/ Syns det blir litt for dumt når man går på videregående å hakke på andre, vi burde være såpass voksne at vi skjønner det ikke skal gjøres!Nå skal ikke jeg på skolen da, men husker når jeg begynte i 3. så hadde vi en gutt i klassen som var litt utenfor. Vet ikke om han ble mobba eller hva, men jeg prøvde å snakke litt med han, men virket som om han ikke ville ha kontakt med noen i klassen :/ Syns det blir litt for dumt når man går på videregående å hakke på andre, vi burde være såpass voksne at vi skjønner det ikke skal gjøres!

 4. Anonym sier:

  sv: tusen takk 😀

  Så fin bloggen din har blitt!sv: tusen takk 😀

  Så fin bloggen din har blitt!

 5. Anonym sier:

  sv: Takker:D herlig og endelig kunne kjøre rundt alene, er til å anbefale! så ja, bare å begynne på lappen det! hehe sv: Takker:D herlig og endelig kunne kjøre rundt alene, er til å anbefale! så ja, bare å begynne på lappen det! hehe

 6. Det verste er at jeg pokker meg drømte om det i dag også. haha Sims er farlige greier. Det verste er at jeg pokker meg drømte om det i dag også. haha Sims er farlige greier.

 7. SV: Gleder meg veldig til Greys jeg også 🙂 Begynner veldig snart nå 😀 WOHO!
  The Mentalist er en kjempe bra serie. Krim serie på det sterkeste! Elsker den 🙂 SV: Gleder meg veldig til Greys jeg også 🙂 Begynner veldig snart nå 😀 WOHO!
  The Mentalist er en kjempe bra serie. Krim serie på det sterkeste! Elsker den 🙂

 8. Har aldri blitt mobbet, men kan tenke meg at det må være helt grusomt! Ikke bare selve mobbingen, men det å ikke ha noen. Syns det er så forferdelig dårlig gjort, det bør slås skikkelig hardt ned på!Har aldri blitt mobbet, men kan tenke meg at det må være helt grusomt! Ikke bare selve mobbingen, men det å ikke ha noen. Syns det er så forferdelig dårlig gjort, det bør slås skikkelig hardt ned på!

 9. sv; takk 😀 sv; takk 😀

 10. Jeg er så enig med deg! Jeg tror egentlig at alle sammen opplever en form for mobbing, men det er ikke alltid bevist..
  Og for en vakker sang av Maria. Jeg gråter nesten 🙂

  SANDRAHJeg er så enig med deg! Jeg tror egentlig at alle sammen opplever en form for mobbing, men det er ikke alltid bevist..
  Og for en vakker sang av Maria. Jeg gråter nesten 🙂

  SANDRAH

 11. Anonym sier:

  Veldig godt innlegg. Jeg er helt enig i det du sier om at mobbeofrene bør stå frem, slik at det blir større muligheter for å få en stopper for mobbing!Veldig godt innlegg. Jeg er helt enig i det du sier om at mobbeofrene bør stå frem, slik at det blir større muligheter for å få en stopper for mobbing!

 12. Herre min for en nydelig header du har fått deg vennen!
  Elsker virkelig sangen til Maria.. Litt redd er jeg jo for å bli mobbet nå som skolen starter, men har aldri blitt det før så..Herre min for en nydelig header du har fått deg vennen!
  Elsker virkelig sangen til Maria.. Litt redd er jeg jo for å bli mobbet nå som skolen starter, men har aldri blitt det før så..

 13. Veldig bra skrevet. Det som er synd er at mange lærere faktisk ikke bryr seg. De sier kanskje til mobberne en gang men de tar ikke ordentlig fast i det og mobbingen bare fortsetter. Sånn har det ihvertfall vært for både meg og lillesøstern min. I tillegg på videregående om folk driver med sånt der så bryr ikke lærerne seg i det hele tatt. Elevene er som regel litt mer voksne der men det skjer jo allikevel. På den vgs skolen jeg gikk på sa ihvertfall lærerne til oss at de ikke brydde seg om vi strøk eller hva annet vi gjorde for alt var vårt ansvar. Det er jo litt synd, men på en annen side også sant, for når man er på den alderen så burde man jo ha vokst opp. Men er synd at ikke flere barneskoler har mer null-toleranse for sånt. For mobbing ødelegger en person for alltid, det vet ihvertfall jeg alt om.Veldig bra skrevet. Det som er synd er at mange lærere faktisk ikke bryr seg. De sier kanskje til mobberne en gang men de tar ikke ordentlig fast i det og mobbingen bare fortsetter. Sånn har det ihvertfall vært for både meg og lillesøstern min. I tillegg på videregående om folk driver med sånt der så bryr ikke lærerne seg i det hele tatt. Elevene er som regel litt mer voksne der men det skjer jo allikevel. På den vgs skolen jeg gikk på sa ihvertfall lærerne til oss at de ikke brydde seg om vi strøk eller hva annet vi gjorde for alt var vårt ansvar. Det er jo litt synd, men på en annen side også sant, for når man er på den alderen så burde man jo ha vokst opp. Men er synd at ikke flere barneskoler har mer null-toleranse for sånt. For mobbing ødelegger en person for alltid, det vet ihvertfall jeg alt om.

 14. Det er så ufattelig mange triste historier om mobbing rundt omkring – jeg får helt vondt i hjertet. Det gjør meg virkelig opprørt – og jeg skjønner IKKE hva mobberne tenker på. Hva får noen til å ønske andre så vondt? De kan ikke ha det godt med seg selv, de heller… Uff – tragisk :/

  Liker sangen til Maria!Det er så ufattelig mange triste historier om mobbing rundt omkring – jeg får helt vondt i hjertet. Det gjør meg virkelig opprørt – og jeg skjønner IKKE hva mobberne tenker på. Hva får noen til å ønske andre så vondt? De kan ikke ha det godt med seg selv, de heller… Uff – tragisk :/

  Liker sangen til Maria!

 15. Anonym sier:

  Mobbing er jo helt forferdlig, men samtidig så fryktelig vanskelig å bli kvitt. Kampanjer går jo hele tiden, men det ser nok aldri ut til å forsvinne. Det er på en måte et så komplekst problem.
  Jeg har blitt mobbet eller mobbet noen. Mobbing er jo helt forferdlig, men samtidig så fryktelig vanskelig å bli kvitt. Kampanjer går jo hele tiden, men det ser nok aldri ut til å forsvinne. Det er på en måte et så komplekst problem.
  Jeg har blitt mobbet eller mobbet noen.

 16. @Anne-Birthe: Tusen takk vennen. Ja, helt enig!

  @Cathrine: Det kommer til å gå så bra Cathrine, bare vent å se;)

  @Omana: Helt enig Omana.. er man på vgs så bør man være ganske så voksen;) Fint at du tok et initiativ da;)

  @Maia Kristine: værsego’ Åh, tusen hjertelig, nå ble jeg glad.

  @Kristine: Hehe, jeg må nesten ha peng til det, men planen er å få den;)

  @Røyndom: Haha, huff..;) ikke bra:P

  @kari: jaa, ekke lenge nei;) åh.. jeg liker krim, selv om jeg løser saker ganske kjapt:P

  @Ella: Enig;) Så bra at du ikke har blitt mobbet!

  @Elisabeth: u r welcome;)

  @Sandra: Ja, de gjør vel egentlig det, men er jo noen som ikke blir mobbet og andre som blir skikkelig mobbet. Ja sant, sangen er virkelig nydelig..aww;)

  @Jeanette: takk;)

  @Karoline: aww, tusen takk vennen. Ja, sangen til Maria er og blir nydelig, og hun er og blir nydelig. Håper du ikke blir mobbet!

  @Linn Marie: Helt enig Linn Marie i alt du skriver;) ble nesten et innlegg og et flott et;)

  @Living A Peaceful Life: Ja, det er virkelig mange tragiske historier festet til mobbing, selvmord osv.. at mennesker ikke lærer at deres dummheter kan gjøre andre vondt. Ja, sangen til Maria elsker jeg;)

  @Jeanette: ja, det er et problem som er vanskelig, dessverre.. huff, ikke bra at du ble mobbet, og ikke bra at du har mobbet.. @Anne-Birthe: Tusen takk vennen. Ja, helt enig!

  @Cathrine: Det kommer til å gå så bra Cathrine, bare vent å se;)

  @Omana: Helt enig Omana.. er man på vgs så bør man være ganske så voksen;) Fint at du tok et initiativ da;)

  @Maia Kristine: værsego’ Åh, tusen hjertelig, nå ble jeg glad.

  @Kristine: Hehe, jeg må nesten ha peng til det, men planen er å få den;)

  @Røyndom: Haha, huff..;) ikke bra:P

  @kari: jaa, ekke lenge nei;) åh.. jeg liker krim, selv om jeg løser saker ganske kjapt:P

  @Ella: Enig;) Så bra at du ikke har blitt mobbet!

  @Elisabeth: u r welcome;)

  @Sandra: Ja, de gjør vel egentlig det, men er jo noen som ikke blir mobbet og andre som blir skikkelig mobbet. Ja sant, sangen er virkelig nydelig..aww;)

  @Jeanette: takk;)

  @Karoline: aww, tusen takk vennen. Ja, sangen til Maria er og blir nydelig, og hun er og blir nydelig. Håper du ikke blir mobbet!

  @Linn Marie: Helt enig Linn Marie i alt du skriver;) ble nesten et innlegg og et flott et;)

  @Living A Peaceful Life: Ja, det er virkelig mange tragiske historier festet til mobbing, selvmord osv.. at mennesker ikke lærer at deres dummheter kan gjøre andre vondt. Ja, sangen til Maria elsker jeg;)

  @Jeanette: ja, det er et problem som er vanskelig, dessverre.. huff, ikke bra at du ble mobbet, og ikke bra at du har mobbet..

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s