The secret life of Bees..

Så denne filmen i dag, og herremann for en nydelig film. Som mamma sier: jaja, så fikk vi grine i dag også! For dem som ikke har sett filmen, så sier jeg bare LEI DEN eller KJØP DEN.
Her er et lite «sammendrag» av filmen, hentet fra Oslo Kino.no:
«Som eier av en vellykket biefarm, er August Boatwright familiens overhode og styrer med en fast, men kjærlig hånd. Sammen med sine to søstre June og May lever de et fredfylt liv inntil Lily og Rosaleen plutselig dukker opp på døren. Lily danner et helt spesielt bånd til disse kvinnene, og deres unike personligheter hjelper henne å komme over tapet av moren.»

Dessuten er det mange kjente i filmen, hovedrollen spilles av Dakota Fanning som gjør en helt fantastisk jobb med å tolke rollen som Lilly. Vi ser også Jennifer Hudson, Queen Latifah, Alecia Keys og innimellom Hilarie Burton (bedre kjent som Peyton Elizabeth Sawyer i One Tree Hill). Synes alle gjør rollene sine på en unik måte. Som dere sikkert merker, er ikke jeg en som er flink til å anmelde ting som filmer, bøker osv. Men jeg er veldig kresen på filmer, liker jeg ikke de første 15 minuttene av en film, så slår jeg den av før jeg har sett den ferdig. Har faktisk skjedd to ganger at jeg har gått fra kinosalen også fordi jeg synes filmene har vært utrolig dårlige. Jeg er ingen ekspert, bare kresen! Etter min mening hadde denne filmen alt!

Fler som har sett denne filmen? Hva synes dere?

Ellers har meg, mamma, min bror og hunden vår vært på tur tidligere i dag. En ganske så god tur egentlig, to timer. Vi gikk nedover til graven til mamma sin tante som døde i oktober i fjor. En dame som betydde utrolig masse for oss, en slags reserve mormor til meg og min bror. Jeg gråter alltid når jeg besøker gravplassen hennes, og i dag var det ganske spesielt, for nå hadde hun fått gravstein på plass.

Vel, alt i alt, en givende dag;)

Hva har dere gjort i dag?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

11 svar til The secret life of Bees..

 1. Den har jeg KJEMPE lyst å se også 🙂 Den har jeg KJEMPE lyst å se også 🙂

 2. Anonym sier:

  Den filmen virket veldig skjønn, tror jeg skal se den så fort som mulig. Veldig fint det du skrev om mormor:)

  sv: Ja!! Filmen var utrolig bra! Spenning hele tiden, og handlingen var dull av action. Og så klart — I ❤ Danny Zuko.. John Travolta skuffer aldri.Den filmen virket veldig skjønn, tror jeg skal se den så fort som mulig. Veldig fint det du skrev om mormor:)

  sv: Ja!! Filmen var utrolig bra! Spenning hele tiden, og handlingen var dull av action. Og så klart — I ❤ Danny Zuko.. John Travolta skuffer aldri.

 3. Oh, den må jeg se!Oh, den må jeg se!

 4. Anonym sier:

  sv: 🙂

  Jøss, nå MÅ jeg se den, hehe :Dsv: 🙂

  Jøss, nå MÅ jeg se den, hehe 😀

 5. Den har jeg planer om å kjøpe ! 🙂 Den høres veldig fin ut ! :)Den har jeg planer om å kjøpe ! 🙂 Den høres veldig fin ut ! 🙂

 6. Så den for en uke siden eller noe, elsket den – den var fantastisk <3Så den for en uke siden eller noe, elsket den – den var fantastisk ❤

 7. jeg har ikke sett den, men det virker veldig bra. Skal prøve å få sett den om ikke så lenge :)jeg har ikke sett den, men det virker veldig bra. Skal prøve å få sett den om ikke så lenge 🙂

 8. Har ikke sett filmen enda, men leste boken i fjor sommer;)Har ikke sett filmen enda, men leste boken i fjor sommer;)

 9. Tusen takk 😀 Jeg har ikke sett den filmen nei..Tusen takk 😀 Jeg har ikke sett den filmen nei..

 10. @kari: den MÅ sees;)

  @Jeanette: den er veldig skjønn vennen, så du må se den med Jarl;) Din mormor var nesten like mye min mormor, betydde masse for meg så skulle bare mangle;) Hehe, jeg er vel den som er minst fan av John Travolta:P

  @Karoline: det må du!

  @Maia Kristine: jess!!

  @Marie: den er nydelig, så du blir ikke skuffet.

  @kristinefargerik: hmm, fantastisk er ordet!

  @Marianned: Den er veldig bra, veldig jentefilm da, men nydelig!

  @Karoline R: likte du boken?

  @Martine Larsen: værsego’..da må du se den;)@kari: den MÅ sees;)

  @Jeanette: den er veldig skjønn vennen, så du må se den med Jarl;) Din mormor var nesten like mye min mormor, betydde masse for meg så skulle bare mangle;) Hehe, jeg er vel den som er minst fan av John Travolta:P

  @Karoline: det må du!

  @Maia Kristine: jess!!

  @Marie: den er nydelig, så du blir ikke skuffet.

  @kristinefargerik: hmm, fantastisk er ordet!

  @Marianned: Den er veldig bra, veldig jentefilm da, men nydelig!

  @Karoline R: likte du boken?

  @Martine Larsen: værsego’..da må du se den;)

 11. Har lest boken og elsket den! – så den faktisk filmen igår kveld. Utrolig god film, veldig lik boken (heldigvis), men T-Ray var mye mildere i filmen, han så altfor snill ut. I boken ble (hvert fall) jeg redd av han. Ble litt skuffet over at Queen Latifah, Jennifer Hudson og Alicia Keyes var med. For da regnet jeg med hvert fall litt sang og musikk, med tanke på at de alle er flotte sangere (og ikke minst er det det de èr. De er jo «utdannet» sangere), også var det ikke synging av dem (bortsett fra 2-3 setninger).

  Men ja, GOD GOD GOD film, med godt skuespill av ALLE!Har lest boken og elsket den! – så den faktisk filmen igår kveld. Utrolig god film, veldig lik boken (heldigvis), men T-Ray var mye mildere i filmen, han så altfor snill ut. I boken ble (hvert fall) jeg redd av han. Ble litt skuffet over at Queen Latifah, Jennifer Hudson og Alicia Keyes var med. For da regnet jeg med hvert fall litt sang og musikk, med tanke på at de alle er flotte sangere (og ikke minst er det det de èr. De er jo «utdannet» sangere), også var det ikke synging av dem (bortsett fra 2-3 setninger).

  Men ja, GOD GOD GOD film, med godt skuespill av ALLE!

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s