I believe I can…

Har hatt en kjempekoselig helg på besøk hos bestevenninnen min Anne-Birthe. Vi har sett film, pratet, ledd, danset midt i veien ganske så seint på natten og sett film igjen. Kost med de utrolig sjarmerende kattene hennes Bastian og Tia Maria, de kattene er noen av de mest utrolige kattene jeg noen sinne har vært i nærheten av. Ikke bare er de vakre, men tamme og kjempekosete og snille!! Det er alltid koselig å være med Anne-Birthe, det er virkelig en venninne som betyr utrolig masse for  meg. Vi kan prate om alt og vi kan diskutere. Hun skal dessverre tilbake igjen til Irland om en uke, blir kjemptrist at hun reiser igjen, men jeg unner henne den utdannelsen hun tar, det er et yrke som virkelig passer henne, nemlig Vetrinær. Vi har også sett Idol dvd’en fra 2004, for vi er jo begge STORE MARIA HAUKAAS STORENG FANS, det værste er at tårene triller når vi ser at hun går ut fra idol på dvd’en, selv om vi har sett den 1000 ganger før.

Ja, og kan ikke glemme at jeg har hilst på sauer hos henne. Jeg er livredd for sauer egentlig, synes de er kjempeskummel når de kommer i flokk mot en. Var veldig skeptisk til å være med inn på beitet til sauene til Anne-Birthe og de, men jeg turte, tok til og med på noen sauer, med skjelvende hender. Er så sinnsykt stolt av meg selv, er fortsatt redd for sauer, men ikke Anne-Birthe sine.

Da jeg kom hjem igjen i dag, fant jeg ut at jeg måtte komme meg ut på en joggetur med hunden, etter å ha hentet inspirasjon av å være sprek hos Anne-Birthe. Så meg og hunden tok oss en skikkelig joggetur på litt over en time. Jeg trodde helt seriøst jeg skulle være mer sliten en det jeg var, men jammen santen er ikke kondisen min så godt gjemt som jeg trodde. Den er der, må bare få lov til å få utløp. Jeg skal bli flinkere, må nesten bli kjempeflink til å holde meg i form, for min egen del. Det handler ikke om noe fanatisk trening for å bli så tynn osv. Men for å holde meg i form, egentlig mest på grunn av at leddgikten min er mer stabil, jo mer jeg trener. Og om jeg går ned noen kilo, er ikke det å forakte, for går man ned 5 kilo, er det som 20kg letter fra press på ledd. Men det får jeg bare ta som det kommer. Akkuratt nå så er det bare kjekt å løpe med god musikk på ørene og en duracell-skapning av en hund jeg har som selskap.

Hva har dere gjort i helgen da?

P.s, det er bare 6 dager igjen til jeg blir 23 år!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

5 svar til I believe I can…

 1. Anonym sier:

  Aww, skjønn du er! Veldig koselig å ha deg på besøk 🙂 Aww, skjønn du er! Veldig koselig å ha deg på besøk 🙂

 2. ida sier:

  Hvem var det som vant idol i 2004? Han Kjartan?Hvem var det som vant idol i 2004? Han Kjartan?

 3. Naw Idol på den tiden var jo stort da, alle så på det :DNaw Idol på den tiden var jo stort da, alle så på det 😀

 4. Anonym sier:

  Gratulerer med dagen!! 🙂 Må kose deg masse idag!Gratulerer med dagen!! 🙂 Må kose deg masse idag!

 5. Jeg var på trafikalt grunnkurs og bygdadag den helgen jeg :))Jeg var på trafikalt grunnkurs og bygdadag den helgen jeg :))

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s