MISHANDLING PÅ HØYT PLAN!

Dyr har følelser akkuratt som mennesker, de bildene vi ser på TV av dyr som lever i små bur, mange samlet og har åpne sår er hjertekjærende.
Greit, de aner ikke hvordan det er å ha et annet liv i det buret, men det er ikke rett å holde dem slik av den grunn heller. Alle dyr har rett til å bli stelt pent med, uansett om de avles til pels eller er kjæledyr. Vi mennesker kan ikke kalle oss gode og politikerne kan ikke si at de skal få et bedre Norge når mennesker kan holde på slik med dyr og mange lukker øynene. Mennesker er feige som ikke sier sin mening om holdet av de stakkars dyrene som avles til pelsindustrien. Vi kan kritisere andre land for å mishandle dyr, men her i Norge så tror vi at vi er så flinke osv..
NEI, se til å avskaff pelsindustrien.. skal de avle dyr til pels så skal alle dyrene ha egne bur, de skal ha strø og mykt underlag i bunnen av burene. Burene skal være så store at de kan stå oppreist, bevege seg og kan ligge utstrakt når de sover, de skal ha en plass de kan gjøre fra seg…men likevel skal de ikke komme borti den enden av buret når de ligger utstrakt og sover. De SKAL ha tilgang til vann 24 timer i døgnet 7 dager i uken hele året. De skal se dagslys og de skal ha frisk luft HVER ENESTE DAG! Dem som ikke oppfyller kravene fortjener bot + fengselstraff, for det er mishandling mot levdende dyr, pattedyr..vi mennesker er også pattyr..TENK PÅ DET!

Jeg personlig føler en trang til å kaste maling osv på dem som går med pels. Jeg har sagt min mening, hva er deres? Og kommer dere til å skrive på linken under?

KREV FORBUD MOT PELSDYR!

Veronica S

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tema. Bokmerk permalenken.

4 svar til MISHANDLING PÅ HØYT PLAN!

 1. Siljee sier:

  sv: Tusen takk for kommentar! Om du har flere tips så er det bare å fyre løs1 Alle idèer tas imot med et stort takk!

 2. Charlotte ! sier:

  Sv : hehe! Det er bra! Kom gjerne med musikktips 🙂

 3. cecilie sier:

  Jeg hater mishandling av dyr 😦

 4. Veronica S sier:

  @Siljee: Væresegod!

  @Charlotte: hehe, kommer med innimellom…

  @Cecilie: jeg og!

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s