frem, siden, sammen, frem, siden, sammen…

Da Anne-Birthe var hjemme fikk vi tid til å skvise inn et intensivt Kadettkurs på Hildemors, noe som var UTROLIG moro. Vi elsker jo å danse begge to, og etter skal vi danse på TV2 så mente vi at det hadde jo vært utrolig morsomt å lære seg selskapsdans. I og med at noen ganger når man melder seg på slike par-dans kurs på danseskoler, så ender vi gjerne opp å danse jente og jente, og dermed er det gjerne en av oss som alltid lærer gutte trinn, mens andre jentetrinenne, og da er jo man like langt. Derfor var Kadettkurs aktuelt, for der får man danse med stilige menn/gutter i uniform faktisk! Siden da Anne-Birthe var hjemme og det gikk over fire timer, altså to dager x 2 timer så fant vi ut at vi kunne dra sammen. Jeg ble veldig glad for at Anne-Birthe ble med. Tirsdag 12 Januar var vi to stk spente jenter som tok inn i Hildemors lokaler i Bergen, veldig klar for å lære vals, polynese (eller polinese evt marsj), salsa og jive. Det skal sies at det er vanskeligere enn det ser ut som, dessuten vi lærte kun grunntrinn, så de videoene jeg deler med dere nedover her, vi er ikke så flinke. Vi hadde to utrolig flinke lærere, han ene het Erik Nydal Adolfsen og har vunnet en del i sin karriere, den andre danselæreren var Rakel Kristina Aalmo, kjent som hun som danset med Tommy Fedvang i høsten 2010 av Skal Vi Danse. Fantastisk flinke folk, det skal sies.

Det gav virkelig mersmak, så skal Hildemors ha kurs igjen, så stiller jeg i allefall, for det var UTROLIG lærerikt og veldig kjekt!.


Maria Haukaas Mittet & Asmund Grindaker danser Jive


Salsa fra Dancing With The Stars


Tommy Fedvang og Rakel Kristina Aalmo danser Engelsk Vals

Noen av dere som danser?
Vil lære og danse?
Kan noen av disse dansene her?

Veronica S

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas. Bokmerk permalenken.

12 svar til frem, siden, sammen, frem, siden, sammen…

 1. Anne-Birthe sier:

  Ååh det var så kjekt! 🙂 Nå skal det holdes ved like. Påstår du altså at vi ikke er like flinke som professjonelle dansere og folk med intensiv trening over flere uker?? Så frekt! 😛 😉

  • Veronica S sier:

   Ja, det skal virkelig holdes ved like;) Hehe, jeg påstår ingenting, men vil liksom ikke skryte heller da:P Hahaha..men synes vi ble dritflinke etter 4 timer INTENS dansing.. når t.o.m kadettene ble svette.

 2. Emilie sier:

  Sv: tusen takk for det 😉

 3. SV: Cæsar må man se ja 😉 Litt for avhengig 😛

 4. sv: Ja, det er det 🙂 Samme her, man finner jo av og til noen man får lyst til å besøke igjen! Ha en fin dag 🙂

 5. SV: Det kan være veldig stilig 😉 Men kanskje ikke helt Morten sin stil 😉 Jeg er veldig fan av sjakett 😀

 6. Myrna Braza sier:

  Selskapsdans høres kjempegøy ut!! 😀

  SV: Åååå, Veronica! Du er så SKJØNN! TUSEN TAKK! Ja, dette har vært et ordentlig eventyr. Du må jo bare melde deg på til neste år! 🙂 Så GØY at du likte soloen, veldig gøy!! KLEM

  • Veronica S sier:

   Selskapsdans er kjempegøy;)
   Hehe, er du som e skjønn! Hehe, ja kanskje jeg skal melde meg på. Selvsagt likte jeg soloen, ellers hadde jeg ikke sagt det! Du er superflink!

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s