The girl who always smile…

«Bildene er fra www.mariaexpressen.wordpress.com som er den bloggen jeg skriver sammen med Anne-Birthe».

Torsdag 14 juli reiste meg og Anne-Birthe en tur til Kristiansand da vi hadde fått med oss at Maria Haukaas Mittet var med på VG-Sommershow (som denne gangen ikke tok turen til vestlandet, kun sør og østlandet). Vi som har vært sulteforet på å høre Maria live siden «Allsang På Grensen» i fjor sommer, fant ut at vi kommer oss til Kristiansdan for en billig penge med toget. Etter mange timer i tog ankom vi Kristiansand i ti tiden 15 juli. Det å ha litt «god» til på å gjøre seg litt orientert i byen er en veldig grei ting, vi rakk å skrifte klær, pusse tenner og kjøpe nye sko OG paraply. For joda, typisk vår flaks så reinte det i sommerbyen nr 1. VG-Sommershow traileren og bussen lyste mot oss da vi ankom torget i byen så vi så det som et tegn til slå oss ned før konserten startet. Det ble en benk ved siden av en Bik Bok butikk på torget, plutselig dukker Maria opp, hun er på vei inn på Bik Bok butikken og har ikke sett oss. For å ikke føle oss som skikkelige stalkers, fikk vi fart på rumpene våre og fant en annen plass å sitte til konserten begynte.

Fantastiske Maria

Vi plasserte oss strategisk mellom alle kidsa som var kommet for å se sjørøvershowet og de voksne som bare var med. Da Maria kom på scenen smilte hun når hun så oss. Etter tre sanger var det signering for de minste. Selvsagt måtte vi bort for å hilse på Maria, som ble kjempeglad for å se oss (noe som varmer to fan-hjerter veldig mye). Hun omtrent unnskyldte seg litt for å ikke ha så mye tid siden hun skulle videre til det andre stedet i Kristiansand dem skulle ha showet også. AB og meg kunne fortelle henne at dit tenkte egentlig vi oss også, men vi visste ikke helt hvor det var. Maria sendte oss bort til en fyr som forklarte oss veien.

Jeg er øverst på bildet sammen med Maria, Anne-Birthe er nedest sammen med Maria;)

Etter å ha tatt litt feile busser osv, så kom vi omsider frem til campingplassen der neste show skulle være. Greit, mange av dere synes sikkert det er teit å se to av samme sorten show på en dag, men siden vi da hadde en hel dag i Kristiansand, hvorfor ikke. Dessuten så er Maria en fantastisk live arist. Høre den vakre sangstemmen hennes live er noe man lever på lenge. I allefall jeg som beundrer Maria sin stemme og vesenet hennes. Hun er en helt unik artist. Etter denne konserten fikk vi litt god til med henne, der hun stilte opp på enda et bilde, skrev noen hilsener til oss og vi fikk pratet masse med henne. Vi ble også introdusert til en VG-mann som “jentan mine som har vært med leeeeeeeenge lenge!”, Maria er bare så snill. Det er en grunn for at fansen hennes henger med så lenge.

Anne-Birthe øverst samme med Maria, meg nederst sammen med Maria.

Vært fan av denne damen siden hun løtet taket i Arenum Bergen da hun sang «Mabel’s Prayer» som Mabel Washington i musikalen FAME. 5 Desember 2003.

I kveld synger hun i «Sommertid» på TV2.

Fler som så Maria på VG-Sommershow i år?

Sender også alle mine tanker til offrene og deres pårørende på Utøya og i Oslo. Helt utenkelig at det er en uke siden den grufulle hendelsen. Lyset står tent i vinduet i kveld også.

Veronica S

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas, Musikk og merket med , , . Bokmerk permalenken.

14 svar til The girl who always smile…

 1. SV: Gjør det 😉 Gleder meg til å se resultatene 😉

 2. Cathy sier:

  Veronica S: tjaaa, jeg er ikke såå glad i solbærsaft heller! Ja vi har både solbær, bringebær og plommer i hagen vår 😀 det er såå deilig 😀

 3. Sv : Tusen takk 🙂 de er noen søte koseklomper ;p

  Uff så leit :/ vondt når dyrene går bort 😦

 4. Silje sier:

  SV; Tusen takk for koselig kommentar! Setter stor pris på slike kommentarer 😀

 5. line eirin sier:

  tusen takk for det 😀

 6. Tonje sier:

  Du farter rundt du 🙂

 7. nei har ikke vært på det 🙂 Men Maria er superflink!

 8. Marte sier:

  SV: Tusen takk for det:D

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s