Premiere….

I dag braker det løs på Forum Scene, Norgespremieren på Hairspray er i kveld klokken 19:30. Har du enda ikke kjøpt billett og vil gjerne komme å se på i kveld, bestill billettene på www.billettservice.no eller på Posten eller Narvesen. Vi har holdt på med dette lenge og gleder oss til det skal vises frem i morgen. Selvsagt har mine premierenerver kommet, men det er ikke noe bombe. Det som er trist er at vi i kveld må si hade til koreografen vår Aimee, som har gjort en helt fantastisk jobb med dansene i showet. Hun har vært kjempeflink til å lære fra seg og vi føler oss rimelig sikker på alle dansene nå. Skulle gjerne hatt henne en uke til, kun for perfeksjon, men hun må dessverre tilbake til London.

Jeg spiller rektor som de fleste har fått med seg, men fra i morgen kveld, til og med lørdag 22 oktober løper jeg mellom to roller, Spritzer og rektoren. Blir en spennende erfaring!
Hairspray spilles:
Fredager: 19:30
Lørdager: 15:00 og 19:00
Søndager: 17:00
fra og med i dag til 6 november 2011.

Skal du få med deg Hairspray på Forum Scene?

SMS 1 til 26400

Samtidig som vi står på scenen, skal en en god venn av de fleste i esemblet, Kim-Erik som var med oss å spilte i High School Musical være deltaker i siste semifinale av Idol 2011. Synes det er kjempetrist at vi ikke får det med oss på TV, men skal love at vi kommer til å sitte backstage å stemme til krampen griper fast i tommelen. Han skal visst åpne showet i kveld, så husk å sende 1 til 26400 for å stemme på Kim-Erik Tolleshaug. Han er kjempeflink og fortjener virkelig å komme til finalen. Så husk å stem.

Hva er deres helgeplaner?

Today is the premiere day, the first Hairspray show in Norway is official at 19:30 today at Forum Scene i Bergen. I’m nervous, but I’m always like that the premiere day.
The only sad thing today is that we have to say goodbye to our amazing choreographer Aimee. She has done a wonderful job with all the dances in the show and she has been so easy to learn from. We are all going to miss her and I think I speak for everybody when I say that we’d love to have her longer in Bergen just to help out and get the dances even more perfect. We feel like we know them, but a little more perfection would be nice. But she has to go back to London. Aimee, we will miss you!

In Hairspray I play the Principal, but this Saturday from 19:00 to next Saturday 22nd of October I’ll also play Spritzer, which will be an interesting experience. I hope I’ll do fine.

As Hairspray got its premiere tonight, one of our friends which played Troy in High School Musical with most of the Hairspray cast, is on stage singing in the last semi-final of Idol 2011. We all hope you will vote for him by SMS 1 to 26400.

Veronica S

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hairspray, Tanker/Meninger og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

13 svar til Premiere….

 1. Nina C. sier:

  Spennende da:) «break a leg»:)

 2. Han er så flink, men ble litt skuffet over han i kveld :/

  SV. Bare hyggelig ❤ Veldig gode kremer 😀

 3. Marte sier:

  Hvordan gikk det????

 4. Tonje sier:

  Tjaa…kanskje 🙂 Var forresten synd at han røk ut i går..

 5. Siv sier:

  Håper premieren gikk heidundrende bra!! Nå er det bare litt over 2 måneder til vår premiere på juleskuespillet, hihi 😀

 6. Stine sier:

  Hei 🙂 Jeg lurte på, han som spiller Link Larkin, hva heter han? Lurer på om jeg har sett han spille før en eller an plass, så trenger et navn for å finne det ut 😉
  Mvh

  Stine

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s