…….sånn går nu dagan….

I dag, som i går har jeg en skikkelig dårlig i dag. I går var planen å komme seg i stallen på fridagen for å hilse på Rigel og Tove, som er ALT for lenge siden jeg har hilst på..Men sånn gikk det ikke. I går var leddene mine helt umulige. Jeg er så dritlei av denne leddgikten, så den som vil bytte mine ledd i sine, skrik ut i kommentarfeltet for jeg er lei av å verke. Jeg er lei av at kroppen ikke vil fungere med det hodet vil. Så som dere skjønner ble det ingen stalltur i går. I dag våknet jeg, hodet veldig klar for jobb, men kroppen min kjennes ut som at jeg har blitt slept etter en bil i 120km/t på en humpete vei… så på jobb har jeg ikke komt meg. Så i dag er alle bloggere mine beste venner og facebook elsker jeg. Ikke minst Wordfeud IlikeCupcakes<3 er en kjempegod venn i dag.

Får også prøve å få med meg noen One Tree Hill sesong 8 episoder også, som jeg hadde planer om å spare til helgen, for kan jo ikke gjøre så mye mer. For ja, jeg har begynt å se sesong 8, endelig. Nå er planen å ta igjen USA slik at jeg også henger litt med. Men som sagt, tenkte å spare til helgen.*
I går måtte jeg se en på kvelden før jeg gikk å la meg, for å bli skikkelig trøtt..for om jeg ikke er skikkelig trøtt når jeg legger meg, får jeg ikke sove pga smerter i leddene. Sovnet i to tiden i natt (var ferdig med OTH episoden før kl 01:00) men våknet med aua halv fire, og var kjempetrøtt. Prøvde å sove igjen, våknet kvart over fem med  vondt, prøvde å sove igjen og våknet kvart på seks med like vondt. IKKE MIN PLAN! For i dag skulle jeg da på jobb og så å synge litt etterpå, men neida. Jeg er stuck hjemme med et STORT håp om å få gå på jobb i morgen! *Krysse fingrene*

Ellers, dere husker Idol Vegard? Han som egentlig skulle vinne Idol 2011 ? Han skjønne Værlendingen med en utrolig rå stemme som tok jentehjertene da han sang «What are Words» på audition i Bergen? Vel, søstrene hans er sinnsykt flinke til å synge dem også. De er med i MGP lokal i Florø og 3 februar skal de kjempe om å bli MGP Lokal i Florø. De trenger din stemme, og du kan høre dem HER.
Det er Malene Leite 12 år fra Værlandet som er nr 10. Du kan stemme på henne ved å sms MGP LOKAL 10 til 2077, det koster 6 kr. Hun synge «Closer». Utrolig flink!
Så er det Vegard sin andre søster, Ida Leite 14 år fra Værlandet som er nr 13. Du kan stemme på henne ved å sms MGP LOKAL 13 til 2077, det koster 6 kr. Hun synger Adele sin «Set Fire To The Rain», og det er kjempebra fremført. Synes dere skal ta turen innom for å se selv: http://nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.7968037. Nr 14, Karina Nybø er også flink;) Hun er en venninne av min kusine, så henne kan dere godt stemme på også.

Hvordan er deres torsdag?
Synes du Malene og Ida var flinke? 

Veronica S

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas, Leddgikt, Musikk og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

26 svar til …….sånn går nu dagan….

 1. Haha jeg er på sesong 2 av OTH jeg 😉

  Håper leddene er bedre snart! Ha en fin torsdag 🙂

 2. Marit sier:

  OTH er awesome. Spennende sesong, gled deg! 🙂

 3. Nina C. sier:

  Huff,det med leddene høres ikke bra ut. Moren min sliter med leddgikt også.

 4. lindasolhaug sier:

  Utrolig slitsom!
  sv: Åh, takk! Koseliig 🙂

 5. Siv sier:

  Jeg så han la ut om det på facebook, men er de med hver for seg?? Så rart! Men jeg skal høre, jeg! Ps. 😦 Leddgikt høres ikke bra ut!!

  • Veronica S sier:

   De er hver for seg ja;) hehe. Nei, ikke rart i det hele tatt, for de er jo to forskjellige i musikken mener jeg da;) hehe. Ja, du må høre!.
   Det er værst i vintermånedene faktisk.. men er noe skitt..

 6. mali sier:

  Det har vært en laaaaang dag 🙂

 7. Amalie sier:

  Åh, OTH er jo awesome det også da! 😀
  Huffda, synd dagen ikke ble helt topp for deg.. med leddene og alt mulig.. hørtes ikke så bra ut akkurat 😮

  Å ja, de var kjempeflinke! 😀

 8. Ikke bra med disse leddene :/ Har du prøvd akupunktur?
  Jeg elsker OTH ❤ Er selv på sesong 9 🙂 Kjempe spennende 😀

  SV: Ja kom deg på januarsalget.. Treningsklær er så sinnsykt dyrt, så man bør helt klart slå til nå som det er masse tilbud 😉

  • Veronica S sier:

   Jepp Kari, prøvd akupunktur uten hell… gikk til flere behandlinger.
   Jeg er om noen få episoder på sesong 9 jeg og..lover, søndag er jeg også på sesong 9! hehe.

 9. Marianne sier:

  Heia Malene og Ida!!!! :):):):):)

 10. Amelia sier:

  I agree, it’s just like that sometimes 🙂 Hang in there!

 11. Aina sier:

  OTH er jo såå gøy! Mens vonde lett ikke er så morsomt. Prøv akupunktur, det pleier å funke på alle slags plager.

  SV: Sykkel teller, vet du! Men kjekt med bil også da 🙂

 12. AnneBirthe sier:

  Skulle gjerne gitt deg mine ledd så du kunne få sluppet en stund. Har hatt en del undervisning om leddgikt nå og jeg får vondt hver eneste gang jeg tenker på at det er dette som foregår i leddene dine. Håper det går bedre nå!

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s