Cupcakes, kino og madness!

Fredag var jeg ferdig på jobben kl 12, der ble jeg møtt av Jeanette som skulle være med meg å bake CupCakes, fordi lillesøsteren og tremeningen min Melissa fyllte nemlig 18 på fredag. Kjempekoselig med bake-hjelp, og Cupcakesene ble kjempegode.

Lånt Fra Jeanette

Lånt Fra Jeanette

I går var jeg på kino sammen med Anne-Birthe, som er hjemme en liten svipptur fra Irland. Vi så filmen «This Means War» med Reese Witherspoon. Filmen var kjempebra synes jeg, fikk i allefall trimmet lattermusklene. Meg og Anne-Birthe satt også å heide på hver for fyr i filmen da. Etter kinoen gikk vi litt bananas med dansing på Festeplassen. Det var jo ingen der, (bortsett fra noen turister som kom etterhvert da, og helt sikkert tror alle Bergensere er klin sprø) så vi fant ut at vi like gjerne kunne lage en crazy danse-video. Siden vi også hadde musikk fra Musikkpaviliongen fra andre siden av veien (som vi har skiftet ut med annen musikk i videoen som plutselig passet veldig godt til: «Save Me» fra albumey «Make My Day» av Maria Haukaas Mittet (Storeng)) så ble det liksom naturlig å ta seg en dans på kveldingen. Veldig herlig å henge med verdens beste venninne igjen, for hun er sårt savnet når hun er i Irland! Galskapen lenge leve! «A Friend is someone that doesn’t let you do crazy and stupid things alone!». Hun er en ekte venn og alle skulle hatt en Anne-Birthe (vet jeg sier det ofte, men det er veldig sant).

I dag 1 april har jeg blitt lurt 2 ganger, med samme greien. Jeg er flau av meg selv, men oki, jeg er veldig lettlurt. Eneste jeg har klart å lure er hunden min med å si: se der er pusen! og hun går fem på, min bror lurte henne også… men det er da eneste levende vesenet jeg har klart å lure i dag. Rimelig flau over meg selv.

Så, har dere blitt lurt 1 april?
Skal vi lage flere tulle-dansevideoer?

Veronica S

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas og merket med , , . Bokmerk permalenken.

22 svar til Cupcakes, kino og madness!

 1. Keths! sier:

  åååh, de der så gode ut! har ikke blitt lurt i dag ;D

 2. Leah sier:

  Jeg har verken blitt lurt eller klart å lure noen.. Fant ikke på noe morsomt.. «jeg er gravid» og «jeg er singel» er liksom så sinnsykt brukt opp..

  • Veronica S sier:

   Hehe..jeg gikk meg jo litt vill i skauen på tur, men turte jo ikke ringe mamma og de og si det, for de hadde trodd jeg hadde tullet. Så jeg ble gående ute litt..haha.. Tidligere på dagen ropte mamma: telefonen din ringer..og jeg spratt ut av badet (vært i dusjen) og skulle ta den, tar opp mobilen, den er på lydløs.. og ringte ikke… så gikk jeg på den igjen etterpå:P haha.

   Jepp, gravid og singel er meget oppbrukt.

 3. Nina C. sier:

  De cupcakene så kjempe gode ut:) Stemmer for flere videoer:P hehe

 4. Nina C. sier:

  SV;Er å anbefale! Det er gratis å opprette profil på polyvore.com og man kan følge andre ,bli inspirert og lage sånne sett med klær,interiør og mye annet:D

  //Ja,den har vært det:) Hatt litt å gjøre:)
  Så flott å høre at din mars mnd har vært fin!

 5. monica sier:

  De der så farlig gode ut! 🙂

 6. Marit sier:

  Muffinsene så knallgode ut 😀 var på jobb i går jeg, så ble heldigivs ikke lurt ;p

 7. Så fine cupcakes 🙂 Ble faktisk ikke lurt i går, pleier ikke å bli det heller!
  Må gjerne lage flere slike videoer, den var artig 🙂

 8. Nydelige cupcakes 😀

  SV. Hehehehe… Moro 😉 Kan jeg spørre hva de lurte deg med? 🙂

  • Veronica S sier:

   Tusen takk Kari<3

   SV: jepp, mamma ropte: telefonen din ringer..og jeg spratt ut av badet (vært i dusjen) og skulle ta den, tar opp mobilen, den er på lydløs.. og ringte ikke… så gikk jeg på den igjen etterpå:P haha.

 9. Så koselig med kino og madness. Cupcakene så veldig flotte ut 🙂

  Jeg ble ikke lurt i går 🙂

 10. Siv sier:

  wiiii – så kos! Den filmen vil jeg også se!! Den virker jo litt kronisk! Hehe- venner skal man kunne være litt crazy med!!! OG cupcaksene ser jo råååågode ut!

 11. Marianned sier:

  Søte dere er!! 🙂 Den sangen med Maria har jeg aldri hørt før, den var fin!

  Jeg ble lurt av radioen i går, ellers var det ingen som prøvde 😉 De sa at 2. påskedag skulle slutte å være hellig, og jeg gikk rett på 🙂

  • Veronica S sier:

   Haha, tusen takk<3. Åh, den er veldig fin, hele sangen er moro og forbinder den med sommer. "Save Me" heter den. Fra albumet "Make My Day".

   Åh, seriøst? Hvilken radiokanal? Den med påskedagen gikk jeg og på.

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s