Carrie’d Away…

opi

Jeg er en jente som dessverre har den uvanen at jeg biter negler, derav har jeg nesten aldri neglelakk på dem. Like oppunder jul i fjor fikk jeg litt dilla på neglelakk og ble ganske fornøyd med at jo mer jeg øvde meg, jo flinkere ble jeg å legge neglelakk på meg selv. I sommer forelsket jeg meg helt i fargen «Ballet Slippers» fra ESSIE og jeg må si at Essie neglelakkene har god kvalitet. Jeg har også en metallic blå fra Essie jeg kjøpte like før jul i fjor som jeg også er veldig glad i. Det kunne liksom ikke passet bedre enn at Carrie Underwood (seks ganger Grammy vinner) samarbeider med O-P-I og kommer med 14 nye farger i Januar 2014. Vet i allefall om en jente som skal ha i allefall tre av fargene om man får tak i dem i Norge, noe jeg håper på. Om dere trykker på bildet kommer dere inn for å se alle fargene som kommer.
(Merker nå at dette er kanskje noe av det mest jentene innlegget jeg har skrevet på bloggen, hehe).

I’m a girl who has the horrid habbit of biting my nails which means I hardly ever have nail polish on them. Right up to Christmas last year I sorta got hooked on nailpolish and I was quite satisfied that after a little practice I got really good at doing my own nails. This summer I fell completely in love with the colour «Ballet Slippers» from ESSIE and I think Essie has a good quality on their nailpolish. Right before Christmas last year I bought a metallic blue polish from Essie and I still love it.
It couldn’t be more on time that Carrie Underwood (Six-Grammy winning artist) is teaming up with O-P-I and has created 14 new colours for our nails. They’re out in January 2014 and I’m so getting at least three of the colours. If you click on the picture you get to the site of the colours.
(This blogpost might be the girliest blogpost I’ve ever written)

Er du neglelakk fan?

Do you like nailpolish?

Veronica S

Veronica S

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmas, Musikk og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

24 svar til Carrie’d Away…

 1. motionocean sier:

  Klarte du å bite mindre på neglene med lakk på, da? ;D

 2. Juthamat~ sier:

  Åh, jeg en neglelakkeksler. 😀 har neglelakk på spesielt svart da. hehe. meg hele tida, omtrent. 😀

 3. Siri sier:

  ohh, disse neglelakkene gleder jeg meg veeeldig til : D ja, stor fan!!!

 4. brukte neglelakk hver dag før, men nå har jeg sluttet helt med det 😉

 5. Kristine sier:

  Jeg bruker mye neglelakk selv 🙂

 6. Pleier å lakke neglene på føttene, men sjeldent de på hendene. Det er kanskje bare en gang i blant 🙂

 7. stephanie sier:

  beit også neglene, men jeg har faktisk klart å slutte, men de har ikke våkst enda, siden de knekker og knekker, så jeg filler de mye, så nå begynner de å bli sterke igjen og våkse sånn de skal 🙂

 8. Keths sier:

  neglelakker er SÅ gøy! hadde en periode jeg var supergira på å skifte hele tiden, men nå som jeg går sykepleien og har fått fast 15% stilling, så har jeg desverre ikke mulighet til å ta på og skifte hele tiden. (Jeg elsker å ha neglelakk på, men hater å fjerne den!!) Man har jo ikke lov å ha neglelakk på når man jobber på sykehuset/øver på skolen.

  • Veronica S sier:

   Jeg kjenner til den med at man ikke skal ha lakk på i pleien..bør helst ikke ha det i barnehager heller, så derfor lakker jeg gjerne fredager om jeg skal ha lakk på.. men hender at jeg innimellom har på meg neglelakk i jobben og.. 😉 Men hadde ALDRI i pleien, ALDRI

 9. Ragne sier:

  Bruker ikke neglelakk så ofte, men er fan av å bruke det rundt halloween. 😛 Og veldig glad i graffiti neglelakk.

 10. Ak. sier:

  Ææ, awesome:* Biter negler selv, så kjenner til uvanen. Satser på å slutte i tide da 😉

 11. Erle sier:

  Jeg elsker neglelakk, og før brukte jeg og ha på hele tiden, men jeg biter og negler.. Så nå bruker jeg det nesten aldri. Biter ikke på neglene når jeg har falske da, så om jeg bruker det litt ofte klarer jeg kanskje å slutte..

 12. biter selv negler, av og til 😮

Please reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s